- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
szimi57
őstag
válasz
Maximow #55713 üzenetére
.Találkoztam már olyan hibával, hogy a bordát feltartották a rögzitö csavarok. Felfeküdt a csavarhelyeken mielött a GPU-hoz ért volna. Ennek utána lehetne nézni. Ell kell távolitani a pasztát és ugy ráfogatni a hütöt. Ha marad fényrés a borda és a GPU között, akkor ez hiba. Ha nem lehet fényrést ellenörizni, mert takarásban van, akkor egy nagyon vékony anyagot (pár század mm) kell a GPU és a borda közé fogatni. Ha ki lehet huzni, akkor nem fekszik fel rendesen a borda.
-
Giot
addikt
válasz
Maximow #55710 üzenetére
Elvileg semmit sem kellene okozni ha normálisan meghúzod a csavart, ismétlem meghúzod nem megtéped.
Ez így ahogy írod rosszra utal. Pontosan efféle problémákat szokott hozni a túlmelegedés, a forrasztások károsodnak hol érintkezik hol nem.
Lehet érdemes lenne konzultálni egy reball-os szakival. Ők az ilyesféle hibákat javítják, bár sajnos nem mindig sikerül 100%-ra. Itt a hardveraprón is találsz aki vállal ilyet. -
Giot
addikt
válasz
Maximow #55707 üzenetére
Az sok nagyon. Azonnali újrapasztázást javaslok lehetőleg valami jobb minőségű hővezető pasztával.
Ez a hőmérséklet a vga biztos halálát okozhatja ha hosszabb távon így használod.
A gpu hőfok furmark alatt is maximum 80-85, de70-75c° ig egészséges.Szerk: arról nem is beszélve hogy ha a gpu itt tartott hőfokban hol tartott a vrm. Ami mindig melegebb szokott lenni.
Hogy mekkora hőmérsêkletet viselnek el? Amíg a nyák meg nem olvad. Viccet félretêve a forrasztások károsodnak a huzamaosabb ideig ilyen magas hőmérsékletnek kitett kártyák. Egy idő után elkezd hibázni a kártya. -
papírzacsi
aktív tag
válasz
Maximow #52264 üzenetére
Ezért nem nyulok ilyenhez hogy bios.
proci985: a cpu-n kívûl nem volt semmi sem tuningolva,a memória is gyàri 1333mhz-n megy.
A toxic teljesítményével meg voltam elégedve. Ha akartam volna tuningolni,biztos nem ezt a vga-t vettem volna,mivel màr nincs benne több potenciàl.
Holnaptól 660ti lesz,ami nem erõsebb,de ha màr a kis idõm nem driver telepítgetéssel töltöm és nem laggol a bf4,akkor màr megérte a vàltàs.A màsodik tulaja vagyok a vga-nak.lehetséges hogy az elsô,nem úgy hasznàlta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PowerColor RX 6700 XT 12GB GDDR6 Hellhound Eladó!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- Garis ZOTAC GeForce RTX 4070 Ti Trinity 12GB GDDR6X videokártya
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- ASUS Dual RTX 4070 SUPER EVO OC Edition 12GB - AQUA garancia 2027.12.19.
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged