Új hozzászólás Aktív témák
-
seederking
őstag
válasz
gordonfreemN #5201 üzenetére
Az eredmény bosszantott vagy nem értem.?
-
Pala
veterán
válasz
gordonfreemN #5196 üzenetére
Nyugi, én is a ref téglahűtő pártján állok, pont ugyanazon okból kifolyólag, amiért te is.
Egy ÁLDÁS volt, amikor tavaly MSI TFII-es 480-ról refhűtős 470-re váltottam, bár ennek valószínűleg a házam nem túl acélos szellőzése volt az oka. -
szasanyi
félisten
válasz
gordonfreemN #5192 üzenetére
A zaj megítélése szubjektív, kár vekengeni rajta bárkinek. A refhűtő abból a szempontból, hogy a legkevésbé fűti a házat belülről, valóban a legjobb. Tehát itt leginkább az a gond, kapsz-e refhűtős 7850-et?
Én sehol sem láttam árlistában, csak 7870-et, de azt se sokat.
-
torma1981
veterán
válasz
gordonfreemN #5192 üzenetére
Nekem Sapphire 7870-nem van. Max eddig 65 fokos volt. Egy CM 690 Advanced házban. Akkor is csak 35% ment a venti. Amd 955-ös proci mellett. Pedig az tud azért melegedni.
-
torma1981
veterán
válasz
gordonfreemN #5189 üzenetére
Senki nem mondta hogy rosszabb. Azt mondom hogy hangosabb. Ez tény. Én nem a hűttésí képességét kérdőjeleztem meg. Ha passzív házad van akkor gondolom számit a zaj nem?
És igen volt már ilyen kártyám. 8800Gtx. Na az elég zajos volt. Én alergiás vagyok a zajokra. Nekem is fontos a halk működés.
-
synthattik
aktív tag
válasz
gordonfreemN #5189 üzenetére
Valóban nagy előnye a ref hűtésnek,hogy teljesen zárt,és minden meleg levegőt kifúj,viszont cserébe eléggé hangos,nekem ref-ből 6950 volt na az terhelés alatt mint a vadészrepülő eléggé zajos volt még 2-3 méterről is.
Csak azt az 1 komponenst hallottam ki a gépből,viszont ezek a 7-es kártyák annyira már nem melegszenek,úgyhogy lehet,hogy nem olyan hangos a ref verzió belőle. -
torma1981
veterán
válasz
gordonfreemN #5185 üzenetére
Miért van passzív tápod? A netán a zaj miatt akkor a tégla kártya nagyon hangos lesz mellette. Annak nem sok értelme lenne. Másért mert nem érdemes passzív táp. Szerintem.
-
válasz
gordonfreemN #5179 üzenetére
Hogyne lenne!
Csak a kicsiny hazánkba nem beszerezhető! De máshol is olyan ritka mint a fehér holló!
Éppúgy ahogy annó a HD6850.es téglahűtés! -
lowzor
veterán
válasz
gordonfreemN #5179 üzenetére
De készült. Van olyan ref hűtős változata, aminek ugyanolyan hűtője van, mint a ref 7870-nek. Viszont a beszerzéséhez sok szerencse kell. Talán ebay-ről.
-
tick
aktív tag
válasz
gordonfreemN #5174 üzenetére
Nem elég tégla a DC2?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Autós topik
- Call of Duty: Black Ops 7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Trollok komolyan
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Interactive Brokers társalgó
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest