- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Mobil flották
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- LTE frekvenciák
Új hozzászólás Aktív témák
-
gordonfreemN
addikt
válasz
seederking #5200 üzenetére
Amúgy ez a kérdés engem annyira bosszantott tavaly és nem akart a fránya mérleg nyelve sehova billenni, hogy lecseréltem az AMD-t egy i5-re
-
gordonfreemN
addikt
válasz
milszab #5195 üzenetére
Na, akkor az újabb szériák, amiket én emlegettem, ilyen szempontból ha rosszabbak nem is, talán jobbak lettek.
Itt a lényeg az, hogy ugyanazon körülmények között volt összehasonlítási alapom és a téglahűtős engem meggyőzött. Nem is kissé.Szerintem ilyen bordaleszedegetésekkel ne próbálkozz, a karinak mindenképp kell közvetlen légmozgás. Memóriák, VRM, GPU. Már ha csak a memóriák, VRM nem kapnak levegőt, lefagy majd a gép terhelésnél. Meg a gari az nagyon fontos egy kártya életében! ha már van.
-
gordonfreemN
addikt
válasz
szasanyi #5194 üzenetére
Persze, felesleges körök voltak. Nekem csak az nem tetszett, hogy miért kell kijelenteni így, hogy minek az nekem. Nem azt kérdeztem, hogy jó-e az nekem, hanem hogy lehet-e kapni.
De mindegy, nem akarok ellenséges lenni, ezért megpróbáltam érvekkel alátámasztani azt, hogy nekem miért jobb ez. Lehet ha hallaná a gépet, meglepődne.
Vagy én, hogy ezt hiszem jónak -
gordonfreemN
addikt
Nem tudom, hogyan mondjam még másképp, nekem ez összességében halkabb.
Amit mondtok, az azt jelenti, hogy ami nekem ezelőtt volt 6850 dcll, az a mostanitól halkabb. Pedig melegebb is volt, a procit is jobban fűtötte, meg minden mást is a házikóban.
Emiatt hangosabb volt a CPU is, a VGA is. Hiába volt házszellőztető venti (meg lehet mondani most, hogy akkor szerul csináltam) jelentős mennyiségű meleg levegő jutott a házba.Aztán volt egy 5870em és azzal annyira meg voltam elégedve (hűtéssel!), hogy a következő is ilyen lett. A fentebb részletezett okok miatt sokkal csendesebb lett a gép.
Most az, hogy játék alatt hangosabb, engem nem érdekel (bár nem vettem észre, de ha így van, akor legyen így). Akkor már azért elkezd seregni a CPU is, és az sem néma. De valahogy olyankor ez nem zavar.Ha annyira néma gép kellene, akkor vizeznék (meg ha lenne fölös lóvém, mert már próbálkoztam).
Az meg totál érthetetlen, hogy azzal van magyarázva az egész, hogy ezek a kártyák már nem mennek 65 fok fölé.
Levett oldallappal
De tegyük fel, 60 fokos a kártya, emiatt a belső levegő is közel van hozzá. A CPU-nak ez jobb?szerk: azért egy nv is teljesen más kategória.
-
gordonfreemN
addikt
válasz
torma1981 #5186 üzenetére
Nem lesz hangos mellette a téglakártya
Adatlapra ha ránéznél, sokkal tájékozottabbak tűnnél.
Volt már dc-s asus kártya is, 6850. El kellett adnom, mert annyira befűtött.
Az a hűtés konkrétan egy kalap sz@rt nem ér.
Milyen kártyád van? Volt már ilyen stock kártyád egyáltalán?
Csak mert ha jószándékkal tanácsokat adsz, akkor az mögé nem árt némi tartalom.
Szóval nem azért keresek ilyen kártyát mert tudom, hogy rosszabb mint a többi, hanem épp ellenkezőleg. -
gordonfreemN
addikt
válasz
DroiDMester #5181 üzenetére
Pedig ilyenem még volt is.
Na ha láttok egyet véletlen, akkor esetleg kiabáljatok már nekem.
köszitormasrác: passzív tápom van, ezért minél kevesebb hő jut be, annál jobb.
maradjunk ennyiben, ez az egyszerűbb, gyorsabb válasz. -
gordonfreemN
addikt
Sziasztok!
7850-es kari nem is készült téglahűtős változatban?
Hogyaza...
Ez súlyos hiba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest