- iPhone topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Apple Watch
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
seederking
őstag
válasz
lineage2 #4532 üzenetére
A gyári és a "saját/otthoni" oc között annyi a különbség,hogy magad kell,hogy bekalibráld a kártya órajeleit.Ha ugyan az a tipus oc verzióban megy 900mhz-et is akkor a 800mhz-es is menni fog.A különbség hogy magad állítod be.
Szerintem egyáltalán nem "a nép hülyitéséről szól"
Jómagam oc-t használok és nem bántam meg azt a pár ezer többlet kiadást.
Viszont lesznek itt olyanok akik majd írják hogy baromság az oc ha magad is betudod állítani azt az órajelet amit a gyártó.Ezt magad kell hogy eldöntsd.
+ 1 Top-ra -
EvilSymbol
csendes tag
válasz
lineage2 #4258 üzenetére
Csakis ajanlani tudom a Sapphire HD 7870-et, nincs semmi fele zorges nalam. De a legutobbi 5 kartyam mind Sapphire volt es egyikkel sem volt gond. Bar, ha szereted a hegeduszot, vehetsz jo kis sipolos GB-t.
Csak ne felejtsd el az i3-at. Az meg legalabb akkora nagy slager.
-
Apollo_21
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest