- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Visszatérhet a Nokia 800 Tough
- Google Pixel topik
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- Mobil flották
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Szerényebb panelt kap a OnePlus 15
- One mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
Az olcsó relatív, de ezek vannak.
-
szasanyi
félisten
Hehe... szerinted ezek a hivatalos, bruttó árak?
torma1981: sejtettem, de egyébként nem én kérdeztem.
Ami még fontos az árán kívül, hogy ilyen áron hova és mennyi időre szól a garancia. De ez a persze Te dolgod, csak hangosan gondolkodtam, mert én azt is ugyanolyan fontosnak tartom.
-
Gétéiksz660. megjelenésétől nem lesz olcsóbb a 78xx széria mivel az a 7950.el van egy kategóriába max a 7950 nek fog picit lejjebb menni az ára de én még arra se mernék mérget venni!
Sapphire olcsóbb és jobb csendesebb hűtésű és maga a kártya is kisebb fizikailag!
a 00-20G végű a legelső széria ezen található: 2.db MiniDP kimenet(mellékelnek hozzá 1.db normál DP átalakítót) + 1.db HDMi + 1.db Dual-Link DVI-I
a 07-20G az iPon oldalán hibás képpel van jelezve ez a Dual-X es verzió ami így néz ki ezen más kimenetek vannak: 1.db normál DP + 1.db HDMi + 1.db Dual-link DVI-I + 1.db Dual-link DVI-D Maga a hűtése ugyan az (a ventik is csak más matrica van rajta) de valószínű ezek már mind Elpida Ramosak amik nem olyan jól tuningolhatóak mint a Hynix ramosak(amit még jó eséllyel a 00-20G verzión találsz)
Új hozzászólás Aktív témák
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- PowerColor Red Devil AMD Radeon RX 6800 XT 16GB Garanciával!
- MSI Radeon RX 6950 XT GAMING X 16GB DDR6 Videokártya! BeszámítOK
- 200 ezerrel ár alatt! A széria királya! A legmaxosabb 5080! Asus rog astral !
- Eladó hibás GIGABYTE Eagle RTX 3060 Ti 8GB videokártya
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Logitech Lift for MAC ergonomikus egér
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest