- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple Watch
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
Az olcsó relatív, de ezek vannak.
-
szasanyi
félisten
Hehe... szerinted ezek a hivatalos, bruttó árak?
torma1981: sejtettem, de egyébként nem én kérdeztem.
Ami még fontos az árán kívül, hogy ilyen áron hova és mennyi időre szól a garancia. De ez a persze Te dolgod, csak hangosan gondolkodtam, mert én azt is ugyanolyan fontosnak tartom.
-
Gétéiksz660. megjelenésétől nem lesz olcsóbb a 78xx széria mivel az a 7950.el van egy kategóriába max a 7950 nek fog picit lejjebb menni az ára de én még arra se mernék mérget venni!
Sapphire olcsóbb és jobb csendesebb hűtésű és maga a kártya is kisebb fizikailag!
a 00-20G végű a legelső széria ezen található: 2.db MiniDP kimenet(mellékelnek hozzá 1.db normál DP átalakítót) + 1.db HDMi + 1.db Dual-Link DVI-I
a 07-20G az iPon oldalán hibás képpel van jelezve ez a Dual-X es verzió ami így néz ki ezen más kimenetek vannak: 1.db normál DP + 1.db HDMi + 1.db Dual-link DVI-I + 1.db Dual-link DVI-D Maga a hűtése ugyan az (a ventik is csak más matrica van rajta) de valószínű ezek már mind Elpida Ramosak amik nem olyan jól tuningolhatóak mint a Hynix ramosak(amit még jó eséllyel a 00-20G verzión találsz)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- HP notebook topic
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Filmvilág
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- ASRock RX 5700 XT 8GB GDDR6 Phantom Gaming Elite Eladó!
- 3 hónapos Sapphire NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XTX Vapor-X 24GB, még 33 hónap garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest