- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple Watch
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dealer95
őstag
válasz
TSanya #20861 üzenetére
3D Mark 11 teszt: 7850+FX8320
-
->Raizen<-
veterán
válasz
TSanya #20856 üzenetére
Meg kell rángatni alaposan azt az fx-et és akkor már kijön a különbség.
(#20855) - = Zk = - Akkor már értem az állandó jókedved okát.
Esetleg néztél már stabilitás tesztet? Pl Linx max memory 2 órát mondjuk? Akkor a memóriákat tesztelted hogy nem e hibás valamelyik? Neked nem teljesen olyan a bs mint amilyennek lennie kéne a hang nem akad be neked. -
Gaboman
nagyúr
válasz
TSanya #18485 üzenetére
Igen itt van, de hétfőn viszem egy szakihoz, valamit elrontottam nagyon telepítés közben és most össze vissza keveredett az egész.
Remélem hétfőn este már tesztelni tudok.
Tesztben azt írták játékok alatt 1900as fordulaton forog a venti ami 38% és azon a százalékon teljesen jó, Furmarknál 40%on teker 2100 fordulaton, ez sem zavaró még. -
-
gyuromoj
veterán
válasz
TSanya #18168 üzenetére
Hali!
Köszi. Hát a hő annyira nem zavar, de a hang már annál inkább. Hány % volt a ventifordulat?
Annyira nem meggyőző, az én karim alapon hasonló eredményt kap, a min. és max. FPS-ed jobb közel 10-15FPS-el, ami azért nem elhanyagolható tényező.
Érdekelne majd egy max. OC-s eredmény is, mondjuk 1200GPU/1600MEM ha bírja.
Kíváncsian várom a tobbi LE tulaj tesztjét. -
gyuszaa
őstag
-
gelacihun
aktív tag
válasz
TSanya #17443 üzenetére
Önmagában a 7870 nem fog működni .
Mivel "nagy teljesítményű" komponenseket szeretnél összepárosítani , a nyugodt Fps vadászat érdekében , nem mindegy hogy mit választasz !!! Én csak a tapasztalatomat osztom meg ebből az aspektusból a 7870 széria használatát elősegítve
Nekem zsákutcának bizonyult az FX , mert Bf3 multiba-ba nem adja be a találatokat , pedig 100 körüli az Fps
a Sapphire-nek köszönhetően (Nem full HD ! ) -
HSM
félisten
válasz
TSanya #17442 üzenetére
Én MSI Afterburnert használok erre az 5850-emmel, de elvileg a 7000-eseknél is működik.
Nem vagyok 100%-ig képben az új FX-ekkel, de emlékeim szerint a régi 8150-ek épp pariban voltak a régi alap 6-magosokkal. Nem hiszem, hogy egy 4Ghz-es 8320-al sokkal előrébb lennél, jó vas az a 6-magos. Ha nagyot akarsz lépni fogyasztásban, sebességben, akkor inkább Intel és 3570k-tól felfelé, mondjuk 4,2-4,5Ghz-re húzva.
Év közepéig 100%, hogy kitűnően ellesz a Tahiti LE az X6-oddal, pláne FullHD-ban.Kicsit túl van misztifikálva mostanság ez a kihajtás téma...
-
gelacihun
aktív tag
-
HSM
félisten
válasz
TSanya #17436 üzenetére
Szerintem próbáld ki, berakod OSD-be a GPU-kihasználtságot egy megfelelő programmal, és ha ez megnyugtatóan magas, akkor maradhat a proci. Egy 6-magos Phenom2 azért elég potens 3,5Ghz-en, pláne játékok alá még előnyösebb lehet modernebb társánál is.
Ha meg már kevés lesz, akkor irány a procitesztek, és meglátod majd, mire cserélj.Bár jobban meggondolva, akár alacsony is lehet a kihasználtsága, ha mellette jól megy a játék, akkor kit érdekel.
Vagy pl. V-synccel 60FPS-felett egyre csökken a GPU-kihasználtság, vagy tesztelési célból erre megoldás a V-sync OFF.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple Watch
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- PowerColor RX 6700 XT 12GB GDDR6 Hellhound Eladó!
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- ASRock Radeon Challenger Pro RX 6700 XT 12GB OC Videokártya
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged