- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
kovsol #27031 üzenetére
Ha ez a csip van rajta, akkor a programok támogatják, én röhögve állítgattam a Sapphire 7870 XT-men a feszt, amin ez a csip volt.
TriXX-el is ment, meg AfterBurnerrel is.
Ha mégsem tudod ezt a vezérlőt állítani, akkor a kártyán van tiltva ez a szolgáltatás. (BIOS-ból, vagy hardverből, nem tudom.) Esetleg user error.
-
lowzor
veterán
válasz
kovsol #26989 üzenetére
64-es mapen beülök a jetbe, odamegyek az épületek fölé, máris beesik 30-40%-ra a GPU-k kihasználtsága, az FPS meg le 30-ra. Ugyanez van, ha gyalogosan megyek be zsúfolt helyre. Egy kártyát meg képes 99%-on hajtani max grafikán. De a 7950-et is hajtotta 90-99%-on és nem volt vele ilyen gond, hogy lemegy 30-ra, 65 fps alá soha nem ment vele.
-
Trailblazer
veterán
-
-
Algotis
addikt
válasz
kovsol #26503 üzenetére
Igazából az lenne a kérdésem, hogy akkor most ez így normális-e?
Esetleg nem elég a táp, vagy nem elég jó?
Most kicsit megijedtem ettől az áramos dologtól...
Tehát valami cseréjével meg lehet ezt akadályozni?Oké, hogy le van írva a végén, de Nálad is fordul elő ilyen?
(#26504) darky@ Köszi!
Eddig csak a tápból hallottam ilyen hangot, ez meg kicsit másabb, azért figyeltem fel rá.
Ez a hang csak akkor van, mikor bezárom, mert akkor lecsökken a terhelés, ugye? -
-
PandaMonium
őstag
válasz
kovsol #26464 üzenetére
Szép eredmény, ráadásul ha számításba vesszük, hogy az MSAA a legkomolyabb fajta élsimítás ami a Crysis 3-ban helyet kapott nagyon jól hangzik!
Egyébként itt van egy teszt amiben a különböző élsimítási technikák mellett oda van írva az FPS szám egy HD7970 és egy GTX680 mellé, ezekhez képest is igen csak jól teljesít a HD7870 CF kombó -
Anaren91
senior tag
válasz
kovsol #26434 üzenetére
Nem egy tesztet néztem meg mielőtt vettem a procimat és hiába az intel mizéria szerintem sokkal jobban jártam ezzel mint egy i3 al... de ha neked az intel jött be hát egészségedre... az biztos hogy nyáron befektetek egy 8350 re és bőven elég lesz mindenre.... az lehet hogy a szintetikus tesztekbe jobb az intel de most uram isten 2 másodpercel többet kell várnom arra hogy kicsomagoljak valamit olyan mértékbe teszek rá hogy nem igaz... a lényeg hogy nem 80k hanem csak 50. És én nem tudom hogy te mikor hajtod az inteledet 24/7 be 100% on és mivel de jah hidd el képes 4.8 is futni akár terhelés alatt a proci...Haveromnak a 4170-e megy 4.6 on egy 5ks ratyi hűtővel...
[link]
[link]
Kérdem én akkor most költsek 30k+t a procira vagy vegyek abból mást? -
=HG=
addikt
válasz
kovsol #26357 üzenetére
Igen, gondoltam, hogy a 2 kártyához lealább 4,5 Ghz kell, főleg BF3-hoz.. Szerintem ha szénné van húzba az i5, akkor is cpu limit lesz. (Nem intel fikázás miatt írom, mielőtt támadnának az intelesek..) Egyszerűen azt kell mondjam, le van maradva a CPU "ipar" a vga-hoz képest....
-
-
Sondi1986
addikt
válasz
kovsol #26376 üzenetére
Van belőle sima is: GV-R787WF3-2GD
de az elég ritka, iponon találkoztam már ilyennel. -
Anaren91
senior tag
válasz
kovsol #26353 üzenetére
Annyiért ajándék volt a kártya...
én 72 ért vettem az enyémet 3 hónapja.
Én azon lepődtem meg hogy youtube on láttam egy tesztet ahol Gtx Titanon lefuttatták a Resident Evil 6 benchmarkját és a csóka 8200 körüli pontot kapott azon a rendszeren az én kis hurka gépem meg 7300 at... -
MiklosSaS
nagyúr
válasz
kovsol #26187 üzenetére
El nem tudod kepzelni milyen jol dontottel es nem ezt a szar XFX-et veszed. A baj az hogy futi a zafirt is, ami normal esetben eleg jo kis kartya es huvos is, de ez a xar annyira bemelegedik hogy a zafir is +10 fok. Sokszor jateknal le is fagy a kep, zene meg minden rendben van de kapfagyas tortenik.
Qrva XFX, ugy megbantam hogy nem mas kartyat vettem ...... -
-
-
-
XaraX
addikt
válasz
kovsol #25899 üzenetére
Afterburner-el húztam, az eddig engedi.
Custom módban nem ad pontot a 3dmark, de javítottam.(#25898) bombibmw
A vga nem volt zsákbamacska, tesztelt példányként került hozzám, a cpu nem egy jó darab, ennél már volt sokkal jobb is nálam.
A lap öreg bútordarab, sokat kibírt nálam, a ramok meg olyanok, amilyenek.
Összeválogatásnál a fő szempont a csendes működés volt, lehetőleg megfelelő teljesítmény mellett.
Napi használatban gyakorlatilag "néma" üzemmódban megy, cpu 4500-on, vga 1000Mv-al 1100/1250-en.
Ventik leszabályozva, a cpu ventik forognak legtöbbet, 700 környékén, kisebb fordulatra nem lehet őket beállítani. -
lowzor
veterán
válasz
kovsol #25893 üzenetére
Most már nem kötnék rá életbiztosítást, hogy valamennyire is tuningos 7870-et fogok ki, annyi antituning (ilyen 50-100 mhz-eket lehet rajtuk húzni max) példány jön ki. De a 7850-ek nincsenek alapon annyira leterhelve, ezért átlagosan valamivel több tartalék van bennük. Persze azok között is van bőven antituning (sőt egyre több), de azért alapórajelhez képest +2-300mhz legalább bennük van.De ez csak az én elméletem.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
kovsol #25071 üzenetére
22x160at viszi alapfesz alatt, viszont a lapnak kéne pici pluszfesz.
jelenleg épp diplomamunkához számolgattatok vele cuccokat, amíg az kész, addig nagyon nem akarok kísérletezni vele. de tervben van.
ahol gyanús, ott mindenképp akarok legalább egy 25% OCs eredményt is, aztán ha skálázódik, akkor akár lehetne menni tovább is.
csucsbicep: jaja, a hűtő jelentős túlzás erre a procira alapórajelre.
-
-
ZozzHUN
addikt
válasz
kovsol #24999 üzenetére
Ismertem az oldalt, de nem tudtam, hogy van ilyen tesztjük. DualX 7870-ről sehol sem találtam tesztet, ahol szét is szedték. De így már látom, hogy a legjobbak között van a VRM része, mivel tuningolva is csak 80 fokos
Szemben pl a DCU II simán terhelt 89 fokoséhoz képest. És mindkettő kártyán hiányzik a VRM-VRAM hűtés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASRock RX 5700 XT 8GB GDDR6 Phantom Gaming Elite Eladó!
- ASUS Dual RTX 4070 SUPER EVO OC Edition 12GB - AQUA garancia 2027.12.19.
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Sapphire NITRO+ RX 580 4 GB eladó
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest