- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Miért gyűlnek hirtelen az iPhone 20 pletykái?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Algotis
üzenetére
enyémek 75ig mennek, de egyrészt multimonitor, másrészt az alsó kártyát megfolytja az alatta lévő hangkártya, az meg felfűti a felsőt. plusz 70fokig kultúrált ventiszabályás van belőve, aztán 70től eléggé meredeken meg rá a fordulat.
de szerintem ha nyáron több időm lesz nyúzni, akkor egész biztos vagyok benne, hogy valamit fogok vele csinálni, mert tövig terhelve huzamosabb ideig hangos.
-
kovsol
titán
válasz
Algotis
üzenetére
Attól függ melyik gyártó kártyája és milyen házban van. Simán elképzelhető egy 70 fokos terhelt érték. És a legtöbb esetben amúgy a 7870 és a 7850 hűtése eltérő azonos gyárónál is.
Nálam:
Furmark alatt a felső kártya beállt 69-70 fokra (sapphire 49% venti fordulaton), az alsó kártya minden esetben kb 5-6 fokkal hűvösebb nálam (giga fix 35% venti fordulat).
Mondjuk nekem egy jól szellőző házam van, és nem 2 slot, hanem 3 slot hely van a két PCI-e foglalat között, így azért nem az összes levegő a másik kártyáról szívja közvetlen, hanem tud némi friss levegő is bejutni közéjük.
De nekem egy nagyon jól szellőző házam van, és szinte már huzat van benne az 5db 12cm -es ventivel.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 NITRO+ - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- ASRock RX 9060 XT 16GB GDDR6 Challenger OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 PURE OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- RTX 5070 Ti OC 16G/ új, bontatlan/ 3 év garancia/ beszámítás/ ingyen foxpost
- ASUS DUAL GeForce RTX 5060 Ti O16G
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3640
- Hp, Dell gyári 65W USB-C Type-C töltők, tápegységek
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3511
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest