- iPhone topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
odorgg
addikt
válasz
DroiDMester #8434 üzenetére
Oh az szép!
Am tuning esetén jelent némi pluszt?Akkor majd lehet rápróbálok én is.
-
odorgg
addikt
válasz
DroiDMester #8418 üzenetére
7850-nél is emelkedik a TDP limit OC biossal?
-
Garsza
veterán
válasz
és ha a sapphire oc bioszt rárakom azzal működni fog a kártya?
-
tasakos
tag
válasz
Nemtudom mi lehet a gond. Eddig alapórajelen stabilnak tűnik... Jó lenne, ha lehetne tuningolni, mert hynix ramos, és a power limitet is 50%-ig engedi kitolni. Csak épp tuningolni nem lehet.. röhej..
Esetleg tudtok mondani, más VGA tuningoló progit? vagy nézzem meg régebbi AB, vagy TRIXX-el? hátha ott engedni... (egyébként, miért van az, hogy itt pár embernek működik az asus gpu tweakben a fesz állítás, nekem meg még pár embernek meg nem lehet..?)
-
kockaharcos
senior tag
válasz
DroiDMester #8359 üzenetére
Ez a HD7870-es kártyáknál hogy van? Van valahol adat arról is?
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
A Dual-X-eknél a GPU tuning hogy alakult, meddig jutottál el?
-
odorgg
addikt
válasz
Nah mindegy, az a lényeg nálam megy a Dual-X 1500-at is Elpidával.
-
tasakos
tag
válasz
DroiDMester #8327 üzenetére
Igen, tudom! Ez a furcsa, három progit is raktam fel, ebből csak egytud feszt módosítani: az MSI AB! A trixx , asus gpu tweak ki se írja, hogy lehetne feszt emelni, (igen, bevan állítva, pipálva minden, hogy előhozza).. AB-ben meg hiába állítom át, látszólag a csúszka állítódik, de a fesz marad a gyári 1.219-en! Akármivel monitorozom.
-
V.Dave
senior tag
válasz
DroiDMester #8332 üzenetére
a garancia nem veszik el ha lecseréled a hűtőt a kártyán?
-
tasakos
tag
válasz
DroiDMester #8186 üzenetére
Bios default a táp berakása után megvolt. Win7 X64-et meg kettő hete raktam fel... Most megnézem másik driverrel, ha nem akkor újrarakom.. nem tudok mást így hirtelen...
LinX-et szeretem használni, azzal a beállításal amin most van a linx lemegy 75 tesztet, ami kb másfél óra, szval tuti stabil. Ezt biztosan merem mondani.
-
Winne
nagyúr
válasz
DroiDMester #8106 üzenetére
Ezt be lehetne tenni az első hsz-be is, tőlem is rengetegen kérdezték már. Arra 5let, hogy ha nincs a hwinfo-ban olyan monitorozható opció, hogy milyen órajelen megy a gpu, akkor azt bele lehet aplikálni valahogy? Nem akarok több programot futtatni csak emiatt..
-
seederking
őstag
válasz
DroiDMester #8062 üzenetére
Ezt a cpu-gpu monitorozást mivel csináltad?
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
DroiDMester #8066 üzenetére
Mester nem kritika, de használj már néha pontot a mondat végén felkiáltójel helyett, minden hozzászólásod olyan így olvasni mint a durcás kismalacét, mintha visszakiabálnál mindenkinek.
-
Attix82
addikt
válasz
DroiDMester #8066 üzenetére
Lehet benne valami, mivel ha alapra teszem a CPUt fps csökken , de kihasználtság nem nő. 4.4 Ghz FPS nő de a kihasználtság nem nő és nem is csökken....
-
kockaharcos
senior tag
válasz
Pontosan nem tudom hogy van, de 1,5GB használható igazából a gtx660/660Ti videó kártyáknál, ugye? Tudom,hogy 2gb van rajta, de a 192bites vezérlő kavar valamit
-
Attix82
addikt
válasz
CPU ugye 60-70%
GPU 88%
Nem hiszem, hogy kifogyott volna....HD5870 1 Gb visszagondolva 99% csapta de az fps 15 volt amikor kifogyott.....
Amúgy meg 64 playernél van csak ilyen, 48 vagy az alatt már 60 fps.
Ergo? CPU limit? Vagy mégse? Inkább szarul van megírva valami
Edit: Csak ez a pálya csak ott
-
Attix82
addikt
válasz
DroiDMester #8055 üzenetére
-
válasz
DroiDMester #8052 üzenetére
pár további ok, amitől a GPU-kihasználtság < 99%:
- VRAM-elfogyás
- VRAM-adatbusz túlszaturáció (ld. GT 640)
- GPU-belső busz túlszaturáció (ezt nehéz tetten érni, és valószínűleg nem is gyakori, de lehet)
- PCIe buszon túl sok mindent akar a szoftver áttolni (ld. Rage)
- Rendszer-memória sávszélesség kevés (ld. GRID és F1 sorozat pre-Nehalem intel CPU-kkal)
- Szar a GPU-kihasználtság mérése -
mrhitoshi
veterán
válasz
DroiDMester #8055 üzenetére
Egy valamire még nem reagáltam:
"Hidd el hogy lessz eltérés! "
Nem azt vitatom, hogy nem lesz, hanem azt, hogy szignifikáns különbség nem lesz. A kettő nem ugyan az.
Ha egy helyben állok, és nem történik körülöttem semmi, illetve abban a környezetben sem, amiben éppen állok, akkor nem fog menni 100%-on a GPU, hanem tegyük fel 97%-on. Ez 3% különbség, ami lehet FPS számban megmutatkozik, de nem fogja észre venni az emberke a különbséget szemmel, mert elenyésző.
De ez így hit vita. -
kockaharcos
senior tag
válasz
DroiDMester #8049 üzenetére
-
mrhitoshi
veterán
válasz
De minek menjen a GPU 100%-on, ha nem is igényli a program, hogy annyin fusson ?
Ez már nagyon szőrszálhasogatás. Mondtam, valaki futtasson le teszteket, és akkor össze tudjuk hasonlítani. -
Gippo
senior tag
válasz
Biza... szerintem sem jelent feltétlen gpu limitet.
-
Pala
veterán
válasz
DroiDMester #7939 üzenetére
Értem. És mire szeretnél újítani?
Ár/érték arányban nemigen van a 7800-asoknál jobb kártya a piacon, bár ha a dolognak ez a része nem vág padlóhoz, akkor a határ a csillagos ég!
-
Pala
veterán
válasz
DroiDMester #7930 üzenetére
Miért adod el a karidat?
Ahogy látom, elég tuningos példányod van...
-
CJ3
senior tag
válasz
DroiDMester #7932 üzenetére
Jó értelek de nincs akkor a szériához kötve hogy milyen memória van rajta
Erre akartam kilyukadni
....Az új szériásokat is szerelik akkor mindkét féle rammal ?
-
CJ3
senior tag
válasz
DroiDMester #7930 üzenetére
Értelek és azt honnan tudod kideríteni hogy Elpida ramos vagy Hynix ramos? .....Vagy a régi szériás 7850 volt a Hynix mint a tied, az újakra már Elpidá-t raktak.....mert rájöttek hogy túl jól sikerült az első széria
Akkor nem babrálom a feszt hagyom is,elég az 1100 egyenlőre nincs szükség erre sem-----alapon is megy minden full-on csak kíváncsi voltam
-
mrhitoshi
veterán
válasz
DroiDMester #7926 üzenetére
ahh. Itt lesz a kép.
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
DroiDMester #7791 üzenetére
Mi a baj azzal a tappal?
-
tasakos
tag
válasz
DroiDMester #7791 üzenetére
Oks, megnézem a tápot.
-
tasakos
tag
válasz
DroiDMester #7782 üzenetére
Hiszek én, hisz pont az itt javasoltak alapján nyúzom mindenféle játékkal.
Az eddigi tapasztalatom az volt, hogy elég, vagyis a másik kártyának az VOLT. Ennek már nem, ennyi. Attól még a maga kategóriájában jó táp, de ezekszerint tényleg kevés már ehhez a konfighoz. Ez lesz helyette a befutó Sharkoon 500W WPM Peace
-
tasakos
tag
válasz
DroiDMester #7766 üzenetére
Határ eset tudom, majd ha tudok még félretenni veszek bele egy jobb tápot.! Amúgy valszeg jobb darabot fogtam ki, mert hiba nélkül megy ez a táp már vagy 3 éve.
-
tasakos
tag
válasz
DroiDMester #7759 üzenetére
De mondom
Tudom nem valami nagy táp, de ez a bél elég minőségi,(FSP-400GLN) és eddig szépen vitte a konfigot. A 6970-et szintjére húzott 6950-el is símán megbírkózott még furmark alatt is. A 7870, meg ugye mindkettő karinál kevesebbet eszik!! Ezért meg főleg el kell, hogy bírja. A furmark esete, továbbra is érthetetlen.
-
tasakos
tag
válasz
DroiDMester #7712 üzenetére
Értem. Nekem eddig pedig bevált. Akkor miért van az,hogy játékok alatt az új 7870-em random ba, furmark alatt egyből előhozza a hibát? Erre most pont jó a furmark nekem. Egész egszerűen, ha jó a VGA, se furmark, se játék alatt nem hibázik, ebben igazam van nem?
-
seederking
őstag
válasz
DroiDMester #7687 üzenetére
Valóban kérdéses,hogy egyező tipusoknál miért bukik ki ilyen sűrün a hiba.Mert 1-2 kékhalál még a win számlájára is írható.De elég sok a negatív tapasztalat.
Az + csak hab a tortán,hogy neked tuninggal vígan működikasdxv:Lehet vannak olyanok akik valóban túl sokat várnak az OC jelzéstől (mondjuk én még itt nem olvastam ilyen jellegü hsz-t,de lehet csak átsiklottam fölötte)
Nekem a fesz különbségeken akadt meg a szemem,és értetlenkedtem.De mint írtad is 920 kevés ahoz,hogy jelentős különbségek legyenek gyári és oc fesz között.
Tudom szinte 0 a különbség az én oc-m és a gyári órajel/teljesítmény között(szinte null árkülönbözettel szereztem be oc-t,így számomra nem volt kérdés).De nem is ezt akartam ebből kihozni.Hanem azt,hogy pl egy (és most ne maradjunk a 7xxx szériánál) anti tuningos vga-nál vagy egy olyan felhasználónál akinek fingja sincs a tuningról,"biztonságosabb" alternatíva lehet egy oc ha akar egy kis plusszt.De ezt mindenki maga dönti el.Nem lesz attól senki barom mert oc-t vesz,miközben maga is tuningolhatja a kártyáját.odorgg:Minimum-tól kicsit többet vártam,,,,vagy telhetetlen vagyok ?
-
Sondi1986
addikt
válasz
DroiDMester #7696 üzenetére
egy bioszos vga-nál nem rizikós?
-
Garsza
veterán
válasz
Én az asus oc bioszát szeretném rátenni esetleg progit tudsz ajánlani amivel fel tudom rakni.
-
Alpachino
veterán
válasz
+1
Nálam is hibamentes, stabil a 12.11b4...MOH WF, BF3, F1 2012, Crysis2...stb. tesztelve....
-
RMZ250
senior tag
válasz
Szerintem inkább a hardver vagy szoftver környezet miatt van, hogy egyeseknél semmi hiba másoknál meg fagyogat.
-
Tomix24
addikt
válasz
Nekem eddig nem volt gond, most hogy a vinyóm elszállt, és a Wint feltettem újra egy másik vinyóra úgy szórta reggelig a kékeket mint az áldás
Adtam feszt a VGA-nak, azóta nincs gondja(lekopogom) gondolom keményebben jár a driver óta, vagy fene tudja több fesz kell ugyan ahhoz a tuninghoz. -
Garsza
veterán
válasz
DroiDMester #7674 üzenetére
És hol tudnék letölteni egy OC s bioszt az asus kártyámhoz? Meg arra is rá lehet tenni?
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
DroiDMester #7654 üzenetére
Igaza van, én is csak fogtam és feltoltam 1450-re (annyit enged az AB), és kész, azóta úgy van.
-
soultrapp
senior tag
válasz
DroiDMester #7621 üzenetére
köszi!
Megnézem. -
lowzor
veterán
válasz
DroiDMester #7499 üzenetére
Nem gyári paszta. Valami Nexus, vagy mi a tököm a márkája. A fesz nem tudom, hogy gyárilag ennyi-e, valószínű, mert a Google amit kidob róla CPU-Z képeket, az összesen ennyi. Nem tudom, hogy levigyem-e. Mert most vennék egy Alpenföhn Brocken-t és azzal meg tuningolnám a procit, ahoz meg kell a több fesz, nem?
(#7502) Alpachino:
Én igazából a GTX 660-ra gondoltam.
-
glspeter1
őstag
válasz
DroiDMester #7353 üzenetére
Azért ezt választottam, mert jó alternatíva volt. Nem terveztem a húzását, de a lehetőségek között természetesen szerepelt. De mint már írtam, nem mostanában húztam procit. Ha pedig még is húzni szeretném, akkor segítséget kérek.
-
lowzor
veterán
válasz
DroiDMester #7288 üzenetére
LOL tényleg limit van. Gulf of Oman-on amikor bemegyek a városba, ahol nagy mozgás van, akkor lemegy 90% körülire a GPU használat.
Többi helyen is, ahol nagy mozgás van lemegy a GPU használat és lejjebb esik az FPS. Szerencsére sehol sem annyira, hogy zavaró lenne. -
Winne
nagyúr
válasz
DroiDMester #7291 üzenetére
Akkor megéri kikölcsönözni egy tesztre?
-
Winne
nagyúr
válasz
Milyen a játék?
-
Gippo
senior tag
válasz
70% felett? ergo ha 90 körül tetőzget, akkor az már cpu limit?
Csak azért kérdezem, mert jópár nappal ezelőtt egyértelműen azt mondták nekem, hogy 100% gpu használatomnál gpu limit van tuti, a cpu meg karcolgatta a 90% feletti értékeket -
miresz
veterán
válasz
DroiDMester #7253 üzenetére
Az az érdekes benn,hogy a GPU 99%-on megy közben.
-
miresz
veterán
válasz
DroiDMester #7244 üzenetére
Monitoroztam. A graphics tesztek alatt 9-10%-os a cpu használat a Physics és a Combined teszt alatt 65-75%,ahogy az előbb is írtam.
Malibutomi: Bennem van a kisördög.
-
mrhitoshi
veterán
válasz
DroiDMester #7232 üzenetére
Physics pontot nem a GPU generálja, és ott is számottevően csökkent az eredmény.
-
miresz
veterán
válasz
DroiDMester #7189 üzenetére
Ez igaz,de a kombinált eredménynek a megnőtt graphics pontszám miatt emelkedni kellett volna.
Malibutomi: Csak holnap tudok,jelenleg teloról vagyok. De holnap meglesz.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
DroiDMester #7189 üzenetére
Mondjuk az egész abból indult, hogy nekem a combined csökkent. Úgy hogy a physics ugyanannyi mint volt, a gpu meg ugye felfelé ment az új driver miatt. Szóval valami anomália van.
Miresz
Nyomass már egy tesztetlégyszíves ha lesz időd, kiderülne, hogy csak nálam van gáz, vagy az FX/AMD prociknak csökkent a combined score -
miresz
veterán
válasz
DroiDMester #7164 üzenetére
Szép eredmények. Csak tudnám ki beszélt itt a Physics eredményekről? Elöször olvass mielött írsz. ...jah,és igazad lehet az irigység munkálkodik bennem(ünk)... Atya ég...
-
Sondi1986
addikt
válasz
Van egy kis árkülönbség a legkisebb FX8 és az i7 közt!
-
kovsol
titán
válasz
ne istenítsd már azt az i7 -t
(#7165) asdxv nekem továbbra is 450/1200 -ra áll vissza filmezés közben
engem ami idegesít, hogyha megvan nyitva egy film, vagy youtube stb akkor ugye vga elkezdi gyorsítani és akkor játék alatt is csak az alap 900/1200Mhz en megy amíg ki nem kapcsolom az összes filmet. De ez már a régebbi driverekben is így volt nekem.
-
lowzor
veterán
válasz
Valaki megnézné GPU Z-vel, hogy idle-ben mekkora neki a memória órajele az új driverrel?
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
DroiDMester #7136 üzenetére
Mellélőttél, mert én arra irtam, hogy az előző driverhez képest neked nőtt, nekem meg csökkent.
6300-ról lement 5700-ra a combined valamiért.
Mondjuk nem izgat, mert az fps látványosan nőtt, és a játékokban ez a lényeg. -
sakal83
addikt
válasz
DroiDMester #7110 üzenetére
A játékokban is ennyi és heavenben?
nem találtam neten 7850 tesztet az új driverrel.
-
glspeter1
őstag
válasz
DroiDMester #7068 üzenetére
Igen, alapon megy.
Természetesen 1920x1080-on.Ami viszont érdekes, hogy a Zombie Driver kihajtja 99%-on.
Amúgy Crossfire esetén érdemes, vagy inkább kötelező lenne húzni a procit ? -
kisza25
félisten
válasz
DroiDMester #7068 üzenetére
ha megnézed nekem egy i5-3450-van ami ugye nincs húzva és BF3 multi fullHD mediumon 98% GPU loadom van átlagban és 64fő szeró!de mindjárt megnézem lovon is
-
Speed®
titán
válasz
DroiDMester #6919 üzenetére
Csak azért, hogy legyen itt is egy ilyen, megnéztem 1200/6000ren:
Olyan szempontból jónak tűnik a teszt, hogy az erősebb proci ellenére nem szaladtam el maxFPSben..mondjuk nem kevés a látható érték, ill. emiatt a tág intervallum miatt tartom az állítást, azért ezen csiszolhattak volna még..
Tolok pár tesztet még, alátámasztandó, hogy nincs értelme 7870re váltani tényleg..ettől függetlenül, ha összejön, váltok, már csak azért is
-
soultrapp
senior tag
válasz
DroiDMester #6945 üzenetére
olvasom igen csak kicsit sokat olvastam vissza és az pont kimaradt.
amúgy nem én kérdeztem,hogy kihajtja-e a fx6100.
de lehet nem is nekem szántad már azt.még egy kérdés honnan lehetne megtudni vásárlás előtt,hogy milyen ramal van?
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
DroiDMester #6925 üzenetére
4GHz-en semmi gond, ha felrakom 1,4V és 4,4-4,5GHz-re akkor már kevés sztem, egyből el is kezd zugni a táp ventije erősen.
-
Winne
nagyúr
válasz
DroiDMester #6714 üzenetére
Tudom, rajtam kívül nem sokunknak volt ilyen gondja, nekem is csak 1680 felett csinálja, de most az újat tettem be elsődleges kártyának, szinkronizáltam a kettőt és már nem ugrik, újra mehet a memória tuning is.
-
taranis
addikt
válasz
DroiDMester #6014 üzenetére
GPU Tweakban megcsináltam amit írtál, overclocking range enhancement bepipálva, apply, de attól még ugyanúgy 1050-ig engedi csak. A driver 12.9 beta, valamint 2.2.6.0-ás a GPU Tweak. A kártya egy Sapphire 7850 OC. Van valami tipped?
-
kovsol
titán
válasz
DroiDMester #6513 üzenetére
de -20% nál volt ez amit írtam, +10% mellett nem volt még hasonló. Próbáltam +20%-al is, és tesztekben hibahatáron belüli volt az eltérés.
-
kovsol
titán
válasz
DroiDMester #6504 üzenetére
Érdekes, pl F1 tesztekben pedig az én eredményem nem úgy tűnt mintha befékezett volna. Játékok alatt is 99% on teker és órajelet se szokta visszavenni. Mikor egyszer véletlen -20%-on volt akkor gpu használat nem ment 60-70% fölé és az órajelet is már visszavette.
-
kpzs
csendes tag
válasz
DroiDMester #6438 üzenetére
Hello!
Asrock B75 Pro3 lap
i5-3450 2.1GHz proci
Kingston 8GB 1333 Kit RAM
Chieftec ctg-500 táp
Sapphire radeon hd 7870 2GB VGA
120GB SSD + 500GB HDD
Dell U2212HM
Ötlet? -
ADAM1337
nagyúr
válasz
DroiDMester #6438 üzenetére
Nem nagyon szokták tesztelni olyan átfogóan csak a komolyabb OC-s kártyákat, ilyen 50-100mhz plusznál a simára rátolják az oc biost oszt hadd szóljon.
Én nem csak gigabyte hanem az összes gyártó kb. -
Alpachino
veterán
válasz
DroiDMester #6425 üzenetére
-
kovsol
titán
válasz
DroiDMester #6425 üzenetére
Csináltam egyet ezzel amit írtál igaz nem 7870 alapon, hanem 7850 1200/1325
1920x1080 ultra
8F16xEQAA
Avarage FPS =80. Minumum FPS = 69. Sapmles = 114318xMSAA
Avarage FPS =86. Minumum FPS = 75. Sapmles = 12142Csak a viszonyítás miatt írtam le mind a két beállítást.
-
Alpachino
veterán
válasz
DroiDMester #6407 üzenetére
-
zolika010
tag
válasz
DroiDMester #6332 üzenetére
__off
Mivel íratod ki azokat az adatokat a jobb felső sarokban? -
szasanyi
félisten
válasz
És azt honnan lehet tudni, hogy ez be van kapcsolva és úgy ment a teszt alatt? Mert az FPS-ből nem, beállítások nem láthatóak. Csak kérdem....
-
miresz
veterán
válasz
Ahogy az előzőt ezt is 2560x1440-on teszteld,és lesz különbség,nem is kicsi.
-
huskydog17
addikt
válasz
DroiDMester #6321 üzenetére
Azért fut ilyen magas FPS-en, mert nincs bekapcsolva az Advanced Lighting+GI. Ha ezeket bekapcsolod, csak akkor lesz valóban maxon a játék grafikája, de úgy rögtön a felére is fog esni az FPS.
-
Pala
veterán
válasz
Ezt csak alátámasztani tudom. Megnéztem a ramokat 1375-ön és 1575-ön is (7970-em van, de ez most mindegy, mert ugyanaz a tapasztalat), gyakorlatilag nincs értékelhető különbség. Sőt, még ha elkezdem csökkenteni a ram-órajelet a gyári érték alá, egy ideig akkor sincs látható teljesítménycsökkenés (!). Szval tényleg kár gyötörni őket.
-
válasz
egyszerűen csak a 7000-es szériában kaptak elég sávszélességet a kártyák, nem az a szűk keresztmetszet. a 7870 és a 7770 némileg kivétel, azok egy kicsit ki vannak centizve.
-
mrhitoshi
veterán
válasz
Nem teszteltem semmit. Szintetikus tesztek, meg szintetikus tesztek...
Meg mondjuk egy BF3 tesztre kíváncsi vagyok. Lusta vagyok, hogy össze szenvedjek egy összehasonlítást.
-
kovsol
titán
válasz
Anno a 6600GT volt nagyon ram limites. Pedig milyen jól hasított az a kártya még így is !
1525 az már elég komoly ram órajel azért
hynix ramos kártyák még ennyit is bírnak ? komoly, csak kár, hogy sok értelme nincs
-
mrhitoshi
veterán
válasz
DroiDMester #6312 üzenetére
Hát gondoltam egyet...
Nekem sajnos még 1,21V-on is elhasal az 1200MHz. 1100-ig szépen megy 1,138V-on, aztán az 1150 már kicsit instabil volt 1,138V-on.
Így adtam neki egy kis +feszültséget, viszont nem akarom 1150-en járatni.
Bár az 1100MHz-et meggondolom.(#6313) kovsol: Szerintem a RAM órajel emelés sokkal jobban megdobja a teljesítményt, mint a GPU órajel emelése. Ha a 3DMark-ot nézem, akkor több pontot kapott nagyságrendileg, amikor a RAM-ot húztam.
-
kovsol
titán
válasz
DroiDMester #6312 üzenetére
azt esetleg nem tesztelted, hogy a RAM órajel emelés milyen hatással van a teljesítményre ? főleg játékok alatti tapasztalat érdekelne
-
Pala
veterán
válasz
DroiDMester #6266 üzenetére
Fel kell egyáltalán telepíteni a CCC-t?
Mármint...úgy értem, ha az ég világon semmi funkciót nem használok benne, az órajeleket meg Afterburnerrel állítom, akkor elvileg gond nélkül letörölhetem, igaz?
Vagy esetleg valamihez nélkülözhetetlen?
-
szmegma
aktív tag
válasz
DroiDMester #6269 üzenetére
Ennyi az egesz? Azt hittem vissza fogja a teljesitmenyt, azert lett rosszabb az eredmenyem.
Koszi, igy mar ertem. -
Kirtam
tag
válasz
DroiDMester #6266 üzenetére
Ez elég hasznos dolog, azt nem tudod véletlenül, hogy hogyan lehet a feszültséget 1.3 V-nál feljebb nyomni?
-
BalaNce87
addikt
válasz
DroiDMester #5907 üzenetére
Nekem is sikerült végül de nekem csak 1720 ig emelte a maximumot
Nem mintha el lehetne érni... xD
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Én frissítettem a flasht, de továbbra is csak egy fehér négyzet ha megnyitom. :S
-
seederking
őstag
válasz
DroiDMester #6027 üzenetére
12.9 beta install után mehet megint az 1200/5200 pl 1.8V-al?
Vagy kezdjem inkább lentről pl 1050-ről? -
seederking
őstag
válasz
DroiDMester #6024 üzenetére
-
zolika010
tag
válasz
Nekem nem indul el semmi miután megnyitottam az exe-t. Kell vm speckó progi hozzá vagy vm?
-
->Raizen<-
veterán
válasz
Jesszus ez nagyon kemény eredmény!
-
Alpachino
veterán
válasz
DroiDMester #5909 üzenetére
Igen, valószínűen ez volt a probléma, most már jó....
-
Alpachino
veterán
válasz
DroiDMester #5907 üzenetére
Nekem nem indul
Egy fehér képernyő semmi több....
-
mrhitoshi
veterán
válasz
DroiDMester #5836 üzenetére
Játékokban nem jön elő ez a különbség a processzoroknál.
FHD-ban meg főleg nem. -
miresz
veterán
válasz
DroiDMester #5836 üzenetére
Hogy csalni tudsz,azt már tudjuk.Kicsit nézd meg jobban,és olvass is,mielőtt írsz.Az első eredmény nem tess off-al készült,és mégis letolta a te GPU-dat.
Ennyit arról,hogy az AMD nem "hajtja" ki a GPU-t.
Gratulálok a procidhoz,szép teljesítmény használd még nagyon sokáig. Jah,és 4 modulos,nem 8 magos. Először olvass utána,és utána beszélj,mert butaságokat írsz.
Ui: Ahhoz képest,hogy tess off,még így is elég halovány a GPU pont.
-
Pala
veterán
válasz
DroiDMester #5690 üzenetére
"Gyári VID alá NEM tudod feszelni! (a tweak progik ugyan lejjebb veszik látszólag de valóságban nem megy lejjebb a GPU fesz!)"
Ez számomra érdekes. A 6870-es topikban is írta valaki, hogy állítólag nem lehet lejjebb venni a feszt. Nos, nekem ugyan 7970-em van, de lejjebb tudom venni Afterburnerrel gond nélkül. És nem is csak látszólag. Ezt onnan gondolom, hogyha egy adott gpu-órajel mellett szépen elkezdem csökkenteni a feszt, akkor egy bizonyos szint alatt már rendszeresen kifagynak a játékok és mindenféle képhibák jönnek elő (bár inkább a fagyás jön elő + reseteli magát a kártya alapállapotba). Arról nem is beszélve, hogy a feszcsökkentéssel folyamatosan csökken a gpu hőmérséklete is azonos ventiszabályozás mellett.
Akárhogy is vakarom a fejem, nekem űgy tűnik, hogy működik a dolog.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
DroiDMester #5701 üzenetére
Érdekes ez a kínai cucc, meg ez a zene..
A beállításaiddal ezt adta:
Viszont itt is tapasztaltam azt, amit néha bf2ben, hogy törések jelennek meg a képben.
-
Dark KillerX
addikt
válasz
DroiDMester #5703 üzenetére
Tényleg nem rossz,amúgy a játékok többségének is elég!
És itt a link! [link]
-
Steven88
tag
válasz
DroiDMester #5703 üzenetére
Egy linket kaphatnék, hogy honnan szedjem le, mert csak videókat dobál a google nekem.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Eladó ASUS Phoenix GTX 1660 OC 6GB (PH-GTX1660-O6G)
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- ASUS Dual RTX 4070 SUPER EVO OC Edition 12GB - AQUA garancia 2027.12.19.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged