- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
F e Z o
veterán
válasz
huskydog17 #55508 üzenetére
Mivel 3 éves a kártya, garancia már úgysincs rá, egy újrapasztázást megérdemelne a GPU, mert a mostani minden bizonnyal ki van már száradva.
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
huskydog17 #25194 üzenetére
Furcsa lett volna, ha abbahagyják a többi 78xx-as kártyát. Egyébként, így valóban nem sok értelme van a gigás 7850-nek.
-
kovsol
titán
válasz
Várható volt, ezen az árszinten vetik be a 7790 -t.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
Logikus, mivel megérkezett a 7790.
-
Apollo_21
addikt
válasz
huskydog17 #13430 üzenetére
12.11bétá
Énis GPU-zal sasolok -
Chapel
addikt
válasz
huskydog17 #13430 üzenetére
ment pü
-
Dealer95
őstag
válasz
huskydog17 #13426 üzenetére
Másik drivert használj.
Nekem is voltak ilyen gondjaim, de ez a driver miatt van. -
Chapel
addikt
válasz
Hát ezek miatt kár volt megvenni
Viccet félretéve, majd meglátod milyen állejtős egy Nfs:Mw, FC3, Hitman stb...én is csak tátom a szám.
Nekem is most volt évek először óta olyan, hogy "minden maxon" fut faszán, jó filingHát vissza kéne vennie az órajelet, nálam 300-on mennek alapból, csak ha kell akkor húzza fel 1200-ra, ez MSI monitorozásból ki is derül egyértelműen. (már ha hihetünk neki,de ilyen téren szerintem igen)
-
Apollo_21
addikt
válasz
Üdv a klubban!
Bár nekem a TOP verzió van..a legfrissebb driver van fent..nálam visszavette ha jól emlékszek 450re. -
válasz
huskydog17 #8563 üzenetére
Nem az alkatrészekkel van(volt) gond hanem az össze szerelés minőségével(vagy én sz.tem inkább a gyorsaságával) Egyébként soha nem volt ilyen gond(gyenge minőség összedobott kókány munka) gond SPPHIRE kariknál én azt is elképzelhetőnek tartom hogy sapphire ki adta gyártásba(nem volt képes annyi db -ot legyártani amennyi igény volt) a 78xx szériát valami kisebb cégnek, mivel ugye mostanság ez a széria a best-buy és nagyon fogyó eszköz. És ezekben találhatók a hibás darabok
************************************************************************************
FrostyBoy84 Ez a hiba jelenség amiről szó van ez szemmel(nagyítóval) jól látható jelenség csak ki kell venni a kártyát a gépből és nagyítóval át nézni a GPU hátoldalán a kondikat-forrasztásokat!Ha ilyeneket látsz rajta akkor a tied is hibás!
-
GoZoL
senior tag
válasz
huskydog17 #8550 üzenetére
Üdv!
Nekem is csinálta, csinálja de ez mindig driver függő meg annyira ritkán fordul elő, hogy hiába küldeném be gariztatni akkor biztos nem jönne elő a hiba. Legtöbbet a BF3 közben fordul elő, tegnap Dead Island közben is találkoztam a hibával!
-
Fisherhun
tag
válasz
Nagyon jó :S akkor én lehet pont beleestem ebbe :SS Mivel a régi driverekkel játékközben 100%ról-60%ra ugrált le egyfolytába míg a 12,11 el működik rendesen csak kb 10 perc után elfeketedik a kép :/
-
Sondi1986
addikt
válasz
Múltkor az iponon írogatott egy csávó hogy a játékban 1-2 perc után kikapcsol a monitorja, én meg írogadtam neki hogy driver csere!
Meg azt is hogy ha nem javul vigye vissza. Azt írta vissza hogy vissza viszi és kicserélteti nvidiára!
-
válasz
huskydog17 #6330 üzenetére
Semmi értelme ennél a játéknál az "Advanced Lighting+GI" -nek! Csak össze vissza villognak a fények a motorháztetőn más értelme nincs!
De hogy kielégülj tessék csináltam tesztet bekapcsolva is! 1920x1200 -ban
Láthatod hogy semmivel nem jobb 1500.on sem hiába van az "Advanced Lighting+GI" bekapcsolva! az a minimális eltérés a mérési szórásból adódik!
-
Majkee84
aktív tag
válasz
huskydog17 #6099 üzenetére
66 fokig ment fel. Itt olyan 47% környékén járnak a ventik.
csucsbicep: egyedül a Sleeping Dogsnál hallottam eddig a ventiket, ez kb 72 foknál volt és 55% körül járhattak.
Most itt van az asszony is, úgyhogy nem nagyon tudok méregetni, de holnap megnézem egy-két játékkal. -
Majkee84
aktív tag
válasz
huskydog17 #6096 üzenetére
Cooler Master Elite 430 a gyári első ventijével. Far Cry 2? Estére tudom megnézni neked, legkésőbb 8-ig. Mennyi ideig toljam?
-
Majkee84
aktív tag
válasz
huskydog17 #6093 üzenetére
Ha mondasz játékot megnézem neked. A sleeping dogsnál felment 72 fok környékére gyári venti vezérléssel. Ez volt a legtöbb, amit eddig mértem. A többi játéknál max 67 fok volt. Én egyelőre alapon használom (900/1200), nekem elég mindenre. A ventiknek 48-50%-on kezd megjönni a hangja és szerintem olyan 65%-on már elég zavaró tud lenni.
-
szasanyi
félisten
válasz
huskydog17 #4968 üzenetére
A hűtés nagysága és a hőcsövek száma elsősorban az MSI másodsorban a SAPPHIRE kártyákon látható jól, az ASUS esetében nem ilyen szembetűnő,. Egyébként nem kell olyan sokkal több hőt elvezetni a 7870-ről sem. A SAPPHIRE HD7870 OC ~66k-ért szvsz a legjobb vétel - van is itt egy teszt róla.
Használd a keresőt (jobb felül) pls, ne én keresgessem már ki a téged érdeklő információkat! -
szasanyi
félisten
válasz
huskydog17 #4963 üzenetére
Attól függ mennyire vagy érzékeny a zajra. Az MSI TFIII hűtője is jó, de nem a leghalkabb (ennek megítélése nagyon szubjektív) és magasabb hőfokokat írtak le, mint pölö a SAPPHIRE esetén. Egyértelműen az ASUS DCII v2 hűtőjére igaz a leghalkabb jelző, míg a SAPPHIRE hűtőjének "zörgéses jelenség" már le lett írva, és senkinek sem szimpi. Szerintem mind3 HD7850 1db 6PIN tápcsatlakozót igényel.
Egyébként ez esetleg ez jobb vétel, és a nagyobb hűtő mind2 kártya esetében jobb is mint a 7850-re szerelt változat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS Dual RTX 4070 SUPER EVO OC Edition 12GB - AQUA garancia 2027.12.19.
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- ASRock RX 5700 XT 8GB GDDR6 Phantom Gaming D OC Eladó!
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest