- Netfone
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anaren91
senior tag
válasz
gyuszaa #25722 üzenetére
Na nem indul a gpu tweak win 8 miatt... mind 1 rányomok 1 kombustort aztán nézem gpu z ben.
Hát Kombustor alatt 1.203-03 volt aztán felugrott 1.252 re. Fura most lefuttattam megint... Amikor megy a Kombustor most csak1.195 volt amikor kilőttem akkor felugrott 1.252 re... meg 97 fok ra-.-
-
korcsi
veterán
-
do3om
addikt
válasz
gyuszaa #23667 üzenetére
Játékokban azért megvan a különbség, meg ugye amit mindig el kel mondani az 5850 utódjának és kategóriájának a 6950 és 7950 tekinthető. Mivel a csúcs kártya minimális butítása, fentről a 2 a sorban.
A technikai adatokban is mindenben ráver a 7850-re de már nem tudja hozni azt a sebességet amit ez alapján kéne, ami megérthető. -
Trebron09
őstag
válasz
gyuszaa #22225 üzenetére
Amit tegnap nézegettem teszteket ott már szinte gyárilag is súrolta valamelyik kártya ezeket:
[link]
(Pl. az XFX... lehet az 1év gari se véletlen, VTX3D)De még mindig a kiszemelt Gigabyte a leghűvősebb, pedig nincs rajta hűtés (vrm), érdekes hogy amelyiken van is "lemez" melegebb valamennyivel.
Igen, ezt mondtam hogy lehet túlaggódom a dolgokat, és miről volt szó korábban pontosan?szerk.: [link]
Jó árba is van... meg van hűtve rendesen, csak ez mellett már a procim malmozna lehet.
-
Arkennys
addikt
-
GergoHD
tag
válasz
gyuszaa #20436 üzenetére
Köszi már olvasom igen azt akartam írni csak nagyon a feszültség járt az eszemben
Ja és még egy kérdés ha megrendelem a videókártyát meg ugye hozzá az új 550 vagy 500W-os tápomat akkor azt a videókártyával együtt betehetem ugye? Attól nem lehet baja ha éppen egy ideig 1-2 nap 3,4GHz-n jár a proci? -
Cartmenn
aktív tag
válasz
gyuszaa #20330 üzenetére
Jövő héten, ha nem vágnak át, már egy 1100T hajtja majd(csak AM3-as a lapom).És az miért van hogy nem rég a kártya élményindexe 7.9 volt most "csak" 7.7 frissítettem megint 7.9?Vagy ahogy a Win7 frissíti magát(ha engedem)gondolom már mások a követelmények?!(2év múlva mikor régen nem lesz meg, csak nem kap akkora jutalom pontokat?)
-
Cartmenn
aktív tag
-
Arkennys
addikt
válasz
gyuszaa #19429 üzenetére
Szuper, köszönöm. Akkor már nincs is félelmem ezügyben, és várom a kártyát. Kíváncsi leszek, hogy teljesít, de ezek alapján bőven túlszárnyalja majd az eddigi 6670-emet. Már az is meglepő volt, mennyivel többet teljesít pl a fentebbi kép alapján a 7770-es kollégájánál. Köszönöm mindenki segítségét!
-
->Raizen<-
veterán
válasz
gyuszaa #18651 üzenetére
10k-val többe kerül iponba a 3570k mint a procim. Én meg kibírom oc nélkül simán szóval nem érzem hogy rossz vétel lett volna. Amúgy meg egy jobb z77-es lappal menne a 4-4,2 ghz oc nekem is szerintem. A többivel egyetértünk.
(#18652) Malibutomi: Mindjárt sírva fakadok... -
-
plekk
tag
válasz
gyuszaa #18214 üzenetére
Tudom hogy neki asus van
tőle vettem az enyémet
Kicsi a viláág
Amugy igen egyértelműen megérte lecserélnem az 5870 est bár azért a szívemhez nőtt nagyon és nehezen adtam ki a kezemből.
De meggyőzött az új ASUS.Csak azért kérdeztem Kockaharcost hogy van e neki ilyen mert írta fentebb hogy lassan 3 hónapos lesz az övé és akk most kezdhet izgulni?
Ezért volt a bizonytalanságom mert eddig énis ugy tudtam hogy ASUS van nála.
-
törölt tag
válasz
gyuszaa #18033 üzenetére
Azért nem kell annyira leírni a "jó öreg" 6870-es kártyát!
Pl nekem MOHAW-nél csak azért laggolt be mert elfogyott az 1GB vram. Egyébként egész szépen elboldogult vele.
Az igaz, hogy most az MSI karim jóval hűvösebb, és kevesebb kakaóval is beériMás: Kérdezném a hozzáértő embereket! És akinek MSI 78xx vga-ja van azoknak is kérném a véleményét!
MSI AB-vel monitorozok mint sokan mások, a cpu ram kihasználtságot a HIWINFO64-el. A 6870-es karin lehetett a vramok hőmérsékletét is monitorozni. Az MSI 7870-nél ez az opció nincs benne a listában. GPU-Z látja,és méri is a hőmérsékletet,viszont a HIWINFO nem. Ez egyedi eset vagy mindenkinek ez a tapasztalata?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- ASRock Radeon Challenger Pro RX 6700 XT 12GB OC Videokártya
- ASRock RX 5700 XT 8GB GDDR6 Phantom Gaming D OC Eladó!
- ASUS Dual RTX 4070 SUPER EVO OC Edition 12GB - AQUA garancia 2027.12.19.
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged