Új hozzászólás Aktív témák
-
férfiállat
tag
vettem egy új vinyót kb 2 hete (1 tb-s wd black) újra pakoltam a gépet leszedtem a legfrissebb drivert telepítettem, de valamiért ugrál a tálca, villog. nem tudjátok mi lehet a probléma?? van hogy elég sokáig nem jön elő, de vannak játékok mint pl a lol ahol végig csinálja a játék alatt és elég zavaró, valami megoldást tudtok esetleg? előre is köszönöm, hd 7870.em van asus gyártmány
-
férfiállat
tag
van egy 7870-em és a probléma ugyebár az hogy d-subos monitorral használom ezért átalakítón kapom a jelet és emiatt a játékokban csíkoz a monitor ezt a problémát csak úgy tudom megoldani hogy lecserélem a monitort??
(a monitor 22 colos 1680*1050-es) -
férfiállat
tag
most ruháztam be 2-3 hete egy asus 7870-re és a problémám az, hogy bizonyos játékoknál (lol és gw2) villognak a textúrák de nem az egész hanem csak részletek a képen főleg ha egy helyben áll a karakter. tegnap frissitettem a driver-t de a hiba fent áll ötletek esetleg??
-
férfiállat
tag
Ati Radeon HD7870 2Gb GDDR5
PCI-e Gigabyte (GV-R787OC-2GD)
PCI-e Gigabyte (GV-R787WF3-2GD)
vagy
PCI-e ASUS (HD7870/DC2-2GD5-V2)ha az árat nem nézzük ti melyiket ajánlanátok leginkább??
(olvastam a posztokat és ott az asus ajánlottátok de mindjuk nekem ez a wf3-as dolog nagyon tetszik illetve melyik a jobb az oc vagy wf3) -
férfiállat
tag
-
férfiállat
tag
válasz
gyuribácsi88 #22746 üzenetére
jah bocsi azt elfelejtettem leírni hogy bele löktük haverom gépébe és nála se adott képet
-
férfiállat
tag
én most vettem egy ilyen szépséget http://ipon.hu/webshop/product/gigabyte_gv_r785wf2_2gd_hd7850_2gb_gddr5_pcie/316880
erre mikor lejön beteszem a gépbe a videokártya felpörög erre nem ad képet mondom remek másnap küldtem is vissza garancia futárral, most nem tom hogy ezek a kártyák alapból ilyenek, vagy csak én vagyok ilyen peches vagy más is járt e így ezzel a karival esetleg gyártóval??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming GeForce GTX 1660 Ti OC 6GB GDDR6 192bit
- ASRock Radeon Challenger Pro RX 6700 XT 12GB OC Videokártya
- ASUS GeForce RTX 5060 Dual OC 8GB GDDR7.VGA beszámitás,3 ÉV GARANCIA!!
- PowerColor RX 6700 XT 12GB GDDR6 RED DEVIL Eladó!
- XFX Radeon RX 580 GTS XXX Edition 8GB 256 bit GDDR5 Jó állapotú
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest