- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Netfone
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
férfiállat #51193 üzenetére
Az állat... (nem sértésként mondom...)
A fórumozok ettől hangoskodnak, és most már te is jólértesült lehetsz a témában. Nem a legfrissebb drivert kell feltenni, hanem a 14.4 WHQL vagy a 13.12 WHQL valamelyikét a HD7000-es videókártyákhoz. A 14.7 RC (14.6 beta) Catalyst driver energiamenedzsmentje nem kiméletes a kártyáinkhoz, ezért én már a cserét fontolgatom R270-re vagy R265-re HD7850-ről.
-
lowzor
veterán
válasz
férfiállat #25670 üzenetére
Az lutri, hogy melyik táppal mennyire csinálja. Meg ugye a kártyától is függ. Nálam pl Sapphire 7850/ 7950-el csinálta legjobban. De ilyen kártyákat már nem illik DSUB-al használni...
Mindenkinél a sötétebb színeknél látszik főleg. -
Toxy
aktív tag
válasz
férfiállat #25665 üzenetére
én is dvd-dsub átalakítóval dsubos monitorral használtam gépet egészen máig. (egy Asus vw198S 19" 1680x1050 monitorom volt)
Ma vettem egy LG 2E2342T-BN FullHD monitort. De ezt is dsub kábllel vagyis dvd-dsub átalakítón kereszttül használom.
nekem nem tűnik csíkozódottnak kép játéjba. vagy én nm látom?
Asus 7870 v2-m van egyébként.
-
lowzor
veterán
válasz
férfiállat #25665 üzenetére
Csak úgy sajnos.
-
Size83
csendes tag
válasz
férfiállat #25387 üzenetére
Nem a dsub csatlakozó miatt van? Nekem is ezt csinálta, de amint lecseréltem a monitort egy dvi csatlakozósra nekem a csíkozás megszűnt.
-
Anaren91
senior tag
válasz
férfiállat #25352 üzenetére
tedd fel a 13.2 beta 7 et nekem azzal megoldódott ez a probléma. Nekem a SGW 2 ben meg a LoL ban volt ilyen textúra villogás probléma de ezzel megoldódott.
-
borkarico
aktív tag
válasz
férfiállat #23540 üzenetére
Nézd meg ezt a tesztet, hasonlítsd össze a Gigát vs. Asus-t és vond le a következtetést... Ha nem akarsz túl fűtött kártyát akkor a Gigabyte HD7870 OC a legjobb választás. Asus is nagyon jó és megbízható kártya, de én ez alapján egyértelmű a Gigát választanám.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
férfiállat #23540 üzenetére
asus, szerintem
-
gyuszaa
őstag
válasz
férfiállat #22745 üzenetére
Ismerősömnél raktam össze vadi új konfigot, asrock h77 mvp + 7850, enermax táppal. Ugyan ez a jelenség... megcseréltem a 6 pines csatlakozót, ami másik ágon volt és egyből jó lett.
-
válasz
férfiállat #22749 üzenetére
Lényegtelen, mert ha visszadobják a kártyát hogy jó, akkor tudod hogy a bios-t kell frissíteni.
Ha meg van alaplapi vga is, akkor először arra dugod rá a kábelt, bios frissítés, majd az alaplapi vga letiltása, és újraindít és go, akkor már mennie kell.
De majd kiderül hogy mit nyögnek a kártyára a szervizes "szakemberek"
-
plekk
tag
válasz
férfiállat #22747 üzenetére
Lehet hogy azon a gépen sem volt fent a friss driver, vagy igen?
-
válasz
férfiállat #22745 üzenetére
Hát ja, én is majdnem elkövettem azt a hibát hogy visszaküldtem az ASUS kártyámat, mert nem adott képet, elvittem a gépet az ismerősömhöz, mondtam nézzen rá, 1 óra múlva csörgött rám hogy mehetek a gépért kész van
Frissíteni kellett a VADI ÚJ alaplapnak a driverét, és máris adott képet a kártya.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Philips LCD és LED TV-k
- Dying Light
- Óra topik
- Home server / házi szerver építése
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Eladó ASUS Phoenix GTX 1660 OC 6GB (PH-GTX1660-O6G)
- ASUS GeForce GTX 1070 Ti 8GB GDDR5 256bit
- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti O12G 2026.10.24-ig alza garis.
- 3 hónapos Sapphire NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XTX Vapor-X 24GB, még 33 hónap garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1,5 garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest