- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
miresz #14549 üzenetére
Semmire sem jó....... csak érdekesség képen, hogy egy jóval nagyobb(225.W+) TDP -vel rendelkező VGA is el tud lenni 50.fok körül ha alulfeszeli az ember és ugye a teljesítmény meg marad mert REF órajelen jár!
Amúgy a 7950 gyári REFERENCIA értéken(800/1250) járt nem alul órajelezve, szóval ha kötekedni akarnák neked is REF órajeleken(1000/1200) kéne járatni a VGA -dat
alulfesz az más téma, ott lehet le menni amennyire csak tudsz hogy stabil marad 1000/1200.on
-
-
-
odorgg
addikt
válasz
miresz #14466 üzenetére
Tényleg nem rossz, és a ventiket is a VGA vezérli, gyári profillal nem lépte át a 20%-ot. Saját profillal 30% és 45-46 fok volt max, hangja is rendben van. Gyári hűtőt elcsomagolom, és ha majd egyszer eladásra kerül a VGA, szinte új gyári hűtéssel kapja majd az új tulaj.
-
and1ao
őstag
válasz
miresz #14395 üzenetére
Közbe én is befutottam
SAPPHIRE HD 7870 GHz Edition 2GB GDDR5A te beallításaid alap órajelen bár minden a képen
-
and1ao
őstag
-
-
-
Chapel
addikt
válasz
miresz #11030 üzenetére
Látvány 0 egy c2 dx11+hd texture packkal? Hát azért na...
A hsz végén az a mondat pedig... gondoltam lejön a stílusból és a számjliból, magamon nevetés volt, amolyan irónikus kikacsintás, sarkítottam nyilván
#11031) DroiDMester: Ezzel nincs gond, én is jó áron vettem/adtam a 7850-et és ráfizetéssel a 7870-et, szóval ezt vágom, de érted azt is amit én írtam. Sajna az ember sokszor nincs jó helyen, jó időben
-
Attix82
addikt
válasz
miresz #10963 üzenetére
Sajnos mindig is így lesz, emlékezz vissza a BF3 amikor megjelent, 1 GPUval nem lehetett normális sebességet elérni. CF- SLI kellett. Mostmeg 1 GPUal is nagyon jól fut. Erre jönnek ezek...sose lesz vége. Ezért is van az, hogy hiába a fejlett technika úgyis beszop.tják az embert , hogy vegyed a köv generációt.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
miresz #10957 üzenetére
nem feltétlen, lehet szimplán az optimalizáció trágya
:
"Game is definitely not optimized!
I rage when I saw the fps drop to the mid 30's
when I entered Boston.Gpu usage went from 95+% to 20%-50% and spiked like crazy...
My specs:
i7-980x@ 4.3 GHz
Corsair Vengenence 12GB DDR3
ASUS P6X58D Premium
Ultra X4 1200W PSU
EVGA GeForce GTX690 4096MB GDDR5 512bit x2 ( Quad Sli Enabled) "Lehet letaszítja a csúcsról a GTA IV-et
(#10963) miresz
Lehet Boston alatt felejtették az oceánt (khmm), és azt számolja a gép -
lowzor
veterán
-
kovsol
titán
válasz
miresz #10597 üzenetére
Valami nem oké ott neki a Physics Score -al. Saját eredményem. Vagy ez a driver miatt lehet ? Pedig a ramja is jobb mint nekem volt. Nálad is kevesebb mint előtte volt ?
(#10600) miresz érdekes, hogy pont házon belül van lassulás, de édes mind1 amíg a játékok jól hasítanak
-
mrhitoshi
veterán
válasz
miresz #10593 üzenetére
Hozott gyorsulást ?
(#10554) kovsol : Elméletileg az új Béta 8-as driver 5%-os javulást hoz a Max Payne 3-ban, de igazság szerint nem néztem mostanában játékokat, nincs időm rá, viszont a 3DMark hamar lefut.
Érthetetlen számomra, hogy akkor nálam miért lassul egyre jobban a rendszer, és nem csak a pontszámon látszik meg, hanem az FPS számokon is 3DMark alatt. -
mrhitoshi
veterán
-
válasz
miresz #10511 üzenetére
Az a baj veletek, hogy minden játékot a BF3, és most már a krájszisz3 hoz akartok hasonlítani
Nem lehet minden játék olyan grafikájú PL: majd kíváncsi vagyok hogy fog görbülni a szátok ha Kráj3 ba lesz a kártyátokkal 15.FPS(és még lehet sokat is mondtam) -etek ha mindent max ra állítotok
Mert még a csúcs 1gpu -s kártyákon is 25-30.fps el megy, és hiába alfa a végleges sem lesz sokkal rózsásabb -
AT1S
tag
válasz
miresz #10357 üzenetére
Köszönöm a válaszokat!
Elsősorban a másik asztali PC-mbe keresek erősebb nvidia kártyát, az öregecske g92-es 8800 GTS helyett valami GTX 275 körülit (esetleg 460). Társkártyának csak kipróbálás szintjén érdekelne, de ezek szerint amiket nézegetek, már bőven elegek lesznek teljesítményben a 7870 mellé.
Tudom ez a cikk már annyira nem aktuális, de ezen felbuzdulva kezdtem el gondolkodni a dolgon LINK -
->Raizen<-
veterán
Dehogy vezetem félre a népet kedves piros szemellenzős barátom! Én csak a tényeket közlöm!
Itt elég sok embernek intel rendszere van vagy amd-ről váltott szerinted a semmiért? Kivesézem a teszteket mindig meg régebb óta vagyok itt mint te meg én is amd-ről váltottam never again amd cpu! Az offot befejeztem.
-
->Raizen<-
veterán
Sokadik alaplapom gigabyte-tól a jelenlegivel sincs gond ahogy az elődökkel se volt (970a d3 p35 ds3l stb stb és nagyon ment p35-ös lapban a q6600 valamint az x6 1055t is ment szépen stabil 3,8 4 ghz-t a 970a lapban hiba nélkül működtek de sorolhatnám még a korábbi cuccaim de felesleges úgy is.
-
->Raizen<-
veterán
Máshol is elég keményen fikázod a márkát lelked rajta de:
1:Elég pofás a kártyám nekem tetszik nem gagyi a kinézete mondjuk ez szubjektív.
2: Nekem nem sípol semmilyen tekercs rajta
3: Nekem nem csinál semmilyen black screent terheléskor akármilyen drivert használok.
4: Nincs olyan hogy stand by módba van a monitor és egér mozgatásra hogy felébredjen a vga power save üzemmódból fekete kép marad megfagy az egész gép és csak reset segít. Míg sapphire és asus kártyákkal előfordulhat. Nem minden szériájuk hibás! Más gyártónak is voltak kemény botlásai lásd inno3d!
Ez egy végtelen hosszú vita lesz szerintem ezt most zárjuk rövidre.
(#9719) sakal83:
Köszi hogy megnézted! -
seederking
őstag
Az a baj,hogy próbáltam.3.6-ig húztam de volt 72fokos is
Ekl cold tower hűti.
Most levettem a feszt a gyári 1.4ről 1.35Vra.Plussz a ventivezérlésen piszkáltam asrock/axtuban.Medal alatt 59 volt a max,igaz keveset toltam vele.Szóval még a 3.6-ot sem tudom,hogy mennyire lesz képes hozni nem,hogy a 4Ghz-et.
Írtam cpu topicba,remélem kapok segitséget.
Így jelenleg a 3.6-ot próbálom stabilizálni.
Jó lenne dobni egy i5 cpu-t a 70 alá de most ez nem kivitelezhető sajna. -
kovsol
titán
Én le se töltöm, még anno 6850 el kipróbáltam, de nem ér meg annyit az életemből mint amilyen hosszan ez fut
Én is gondolkozom Win8 ra váltáson, de előtte a laptopomon szoktatom magam hozzá
A kis c2d procis laptop tök megtáltosodott tőle, és a lassú vinyó se fogja úgy vissza mint win7 el.
-
seederking
őstag
Csak bennem van a félsz,hogy mi lesz később.Nem-e fog helikopter üzemmódban működni.
Azt hittem a Dual x pont az ilyen hibák kiküszöbölése végett készült,,,és tessék.
No meg ez pont az a széria ami "hangtalan"-nak kellene,hogy legyen.A 7850-em hűtése nagyon faja volt no sound.DeathAdder : Na asus lesz a hynixes 7850?Azt hittem már meg is vetted,vagyis mailben úgy írtad tegnap,hogy úgy néz ki egyenesben van a dolog
-
Baxo89
tag
4x 4x normál Haeven. Ezt nem értem, ennyire nem tudja kihajtani 3,5ghz-n???
-
-
-
Malibutomi
nagyúr
Hát nekem az MSI nem hallatszik ki a házból az 5V-on menő SWIF házventik mellett. 50%-ig semmi hangja, azt meg nem szokta elérni
KaiotEch kártyájával valami gáz lehetett, nem hiszem hogy normál esetben olyan hangos lenneEdit: benéztem az övé 7850 nem 7870, arról nem tudok nyilatkozni, bár kovsolnak azt hiszem olyan van és nincs gondja a hanggal.
-
=HG=
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anime filmek és sorozatok
- sziku69: Szólánc.
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- PlayStation 3
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- PowerColor RX 6700 XT 12GB GDDR6 Hellhound Eladó!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti O12G 2026.10.24-ig alza garis.
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Garis ZOTAC GeForce RTX 4070 Ti Trinity 12GB GDDR6X videokártya
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- Quadro FX 570 eladó
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest