- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
csucsbicep
nagyúr
Egyebkent nem ertem, hogy par Asus 7850 V2-est miert nem lehet 1,3-ig feszelni. Kicsit kedvem tamad tremarkolni, de hat igy.. Ehhez TOP bios kene?
-
GeneraL_XTX
veterán
.
-
válasz
B4l!nt #10987 üzenetére
1300/1500 -at nem hinném hogy 24/7.be bírná bármelyik 7870 és még azokon az órajeleken is talán a 7950 Boost ot bírná behozni
24/7 re sz.tem 1200/1300.nál többet nem bír egyik 7870 sem! az nem egészséges hogy 1,30.v ra megfeszelve kergetitek ~1300.MHz en, Meg az is egy dolog hogy TréMárk11 lefut akkora órajelen/feszen Próbálj csak meg egy DIRT ShowDown -t lefuttatni azon az órajelen sz.tem még a menü -ig se fogsz tudni eljutni vele
-
->Raizen<-
veterán
válasz
csucsbicep #10985 üzenetére
A 7870 tuningolva meg elveri a tuningos 7850-et.
-
Alpachino
veterán
válasz
csucsbicep #10995 üzenetére
Még jó, hogy én legalább vettem....
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
seederking #10992 üzenetére
Csak poenbol irtam, remelem leesett.
-
Alpachino
veterán
válasz
csucsbicep #10989 üzenetére
Ne. Pl. én.
Ha a helyzet úgy kívánja zokszó nélkül bármikor nekitolom az 1.3v-ot az 1300-hoz
seederking : nem kell komolyan venni,
tudják a "kistesó" tulajok, hogy 7870 is tuningolva nagyon kemény tud lenni
-
kovsol
titán
válasz
seederking #10988 üzenetére
Gondolom te az autós játékokat is billentyűzettel tolod
Pedig hidd el vannak olyan játékok amik szarabbak billentyűzettel
-
Tomix24
addikt
válasz
A játékok 90%-a konzol port.Én mindet Xbox joy-al tolom
Így olyan mintha lenne egy Fullos Boxom -
Garsza
veterán
válasz
nekem is jobb egér billel játszani. Pedig van Xbox 360 controlerem is, de csak a fiókban pihen nem bírtam megszokni.
És itt a lényeg az egész megszokás kérdése kinek mire áll rá a keze. -
seederking
őstag
Nem értem miért ajnározza "mindenki" hogy jujj bill+egér-el hogy lehet játszani egy adott game-el.Az xbox joy ilyen meg olyan jó.Nekem egy darab játék nem volt eddig ami nehézséget okozzot sz.gép perifériákon.Pl számomra precizebb és élvezhetőbb ha egy normális egér van a kezemben.Ès akkor mi van?!
-
Alpachino
veterán
válasz
csucsbicep #10985 üzenetére
Ez így igaz...és ezzel önigazolást is kaptam a kivalló kari választásom kapcsán
Ez rendben is lenne,
de a 7870 1300-on mit hoz ?
-
Alpachino
veterán
válasz
->Raizen<- #10981 üzenetére
1 FPS-t....de akkor is ráver...
-
B4l!nt
aktív tag
Kis szellőztetés hatására jobban megy:
10012 -
mrhitoshi
veterán
válasz
kovsol #10974 üzenetére
Hát a PS3-as kontroller kicsit körülményes volt, de ezért még nem fogok venni 13e Ft-ért Xbox kontrollert PC-hez, jól működik ez így is.
De lehet veszek majd egy next-gen Xbox-ot. Az MS ökoszisztémája kezd nagyon megfogni, viszont az exkluzív címek jobban vonzanak PS3-hoz. Húzós kérdés, nem is folytatom. -
DeathAdder
veterán
válasz
kovsol #10970 üzenetére
Különbség, ha minden maxra van tolva és ha minden normál beállításon (kivéve hogy mind2 FHD)
mod: Vsync átírása 0-ra egyenlő a nullával
-
->Raizen<-
veterán
válasz
GeneraL_XTX #10975 üzenetére
A te beállításaiddal a hitman absolution:
Min fps:37
Max fps:116
Average:49 -
GeneraL_XTX
veterán
Hitman-hez visszatérve: Erős a gyanúm, hogy valami nem stimmel a beépített benchmarkkal, egyrészt teljesen más FPS értékeket mutat mint a már jól bevált MSI afterburner ami állandóan kint van nekem, másrészt az egész teszt alatt néztem a minimum fps értéket, és az soha nem ment lejjebb mint 28fps, de a teszt legvégén hirtelen beakadt egyet és ledobta 13ra az fps-t, és már azt mutatta minimálisnak, ami rontott az átlagos értéken is.
Egyébként a 6870 értékei 1920*1080-ban Ultrán, MSAA és v-sync nélkül:
min:13
max.40
avg:32 -
mrhitoshi
veterán
Lehet csak egy funkció nélküli csúszka a Physx az AC3-ban.
(#10970) kovsol: Nem ez a probléma.
Amúgy jobb játszani gamepaddal, de a gép teljesítményét nem dobnám el, így született meg egy köztes megoldás. A PS3 gamepadját hozzá kötöttem a géphez, és egy emulátorral Xbox 360-al kontrollert csináltam belőle.
-
kovsol
titán
omg! mi lesz most, van olyan játék ahol ultra helyett pár dolgot lehet át kell rakni high ra !!! Ezek után hogy fogunk tudni nyugodtan aludni
AC -t meg hogy lehet játszani bill meg egérrel ? xbox gamepaddal sokkal jobb szerintem. -
Attix82
addikt
válasz
DeathAdder #10966 üzenetére
Mindjárt én is megnézem mi is a helyzet ezzel.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
DeathAdder #10966 üzenetére
Valószínű nem lesz jobb lásd #10962
-
DeathAdder
veterán
Na megérkeztem Bostonba és a helyzet csak rosszabbodott, ahogy TTomax is mondta.
Volt hogy benyalt 30 alá isEbből vagy gyíkfos lesz, vagy krosszfájör ahogy így elnézem
(talán nyerek valamicskét, ha a Vsync -et lekapcsolom)
miresz - "a játék motorjában le van tiltva a procis physics,és csak a kártyával engedi számolni"
Szóval ha megcsinálnám a hybrid physx-et akkor jobb lenne? (jeleneg a nv kari ott porosodik a polcon)
-
Attix82
addikt
válasz
miresz #10963 üzenetére
Sajnos mindig is így lesz, emlékezz vissza a BF3 amikor megjelent, 1 GPUval nem lehetett normális sebességet elérni. CF- SLI kellett. Mostmeg 1 GPUal is nagyon jól fut. Erre jönnek ezek...sose lesz vége. Ezért is van az, hogy hiába a fejlett technika úgyis beszop.tják az embert , hogy vegyed a köv generációt.
-
mrhitoshi
veterán
válasz
Malibutomi #10962 üzenetére
Vagy éppen egy feketelyuk peremére zuhanó tárgyak fizikai megsemmisülését.
-
miresz
veterán
válasz
Malibutomi #10962 üzenetére
Akkor szimplán csak trágya az optimalizáció....
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
miresz #10957 üzenetére
nem feltétlen, lehet szimplán az optimalizáció trágya
:
"Game is definitely not optimized!
I rage when I saw the fps drop to the mid 30's
when I entered Boston.Gpu usage went from 95+% to 20%-50% and spiked like crazy...
My specs:
i7-980x@ 4.3 GHz
Corsair Vengenence 12GB DDR3
ASUS P6X58D Premium
Ultra X4 1200W PSU
EVGA GeForce GTX690 4096MB GDDR5 512bit x2 ( Quad Sli Enabled) "Lehet letaszítja a csúcsról a GTA IV-et
(#10963) miresz
Lehet Boston alatt felejtették az oceánt (khmm), és azt számolja a gép -
->Raizen<-
veterán
válasz
GeneraL_XTX #10951 üzenetére
Úgy olvastam máshol hogy egy gtx 680-at is megfektet a hitman global illuminationst meg 8x aa-t bekapcsolva.
-
mrhitoshi
veterán
válasz
DeathAdder #10920 üzenetére
Ez kemény. Crysis 2 feeling. Egy újabb remekbe szabott szar.
(#10958) darky@ : Konkrétan GCN architektúrát fognak alkalmazni a next-gen Xbox-ban, elméletileg két darab IBM Power 7-es processzorral.
-
->Raizen<-
veterán
válasz
A next gen konzolokban AMD gpu lesz. Hasonló felépítéssel mint most a 7xxx radeon család ha minden igaz.
Én nem aggódom! -
miresz
veterán
Az Ac3-nál is valószínű az van mint a többi nv-s játéknál,ahogy Abu is írta anno,hogy a játék motorjában le van tiltva a procis physics,és csak a kártyával engedi számolni. Ez az adujuk,mert,ha a proci is számolhatná,akkor ugyan úgy,vagy jobban futna AMD kártyán,azt meg nem kockáztatják meg. Nv bullshit.
-
Chapel
addikt
válasz
->Raizen<- #10947 üzenetére
Én meg azt hittem kicsit felesleges volt 7850-et cserélni 7870-re(minimális ráfordítás, de most nem ez a lényeg) erre tessék.
A kövi fél év megjelenései közül ezt is vártam/várom
(Far Cry 3, Crysis 3, Tomb Raider...)Pár hsz-el lejjebb valaki írta, hogy amd-re van optimalizálva...mégsem?
Még egy kérdésem van: a látvány legalább adja? Tényleg ilyen brutál? Legalább az meg van?
-
kovsol
titán
válasz
Akkor jön az, hogy az xbox360 mellé veszek egy új xboxot is
Nekem mindig is volt a PC mellett egy konzol is. Amúgy meg az hd8xxx még a GCN fejlesztett verziója lesz tudtommal, szóval ha ennek nem fekszik annak se nagyon fog.
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
Ha már most ilyen szarul programoznak mi lesz itt jövőre ha jönnek a nextgen konzolok
-
Alpachino
veterán
válasz
->Raizen<- #10949 üzenetére
Majd este letesztelem....hát ha több lesz
-
Alpachino
veterán
válasz
1300-as GPU-val jó lesz az...
-
TTomax
félisten
Azért azt szép csendben megjegyezném,hogy meseszépen felkészitették a terepet a következö generációs vgak megvételére...
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
GeneraL_XTX #10943 üzenetére
Inkább legyél büszke, a 7950-el is egy szinten van
-
->Raizen<-
veterán
A hitman amd-s játék elvileg na a 7870 letérdelt a beépített benchmark alatt mindent fullon 4x aa-val! Minimum fps 24.
Beta 7 driver! Legalább a látvány odaver elég rendesen.
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
hát úgy néz ki az AC3 inkább a Keplert szereti
Azért szégyen a 7870 egy szinten van a 6870-el
-
TTomax
félisten
válasz
Garsza #10939 üzenetére
Majd nyisd ujra meg azt az .ini fájlt... gyanitom viszza fogja magát irni... Cata 11-12 beta 8,meg az 1.01patch kell neki akkor lesz normális GPU kisználtság,de nem leszel sokkal elörébb vele... Cata prolt is csináltam amugy neki,igy meg tudtam csinálni egy stabil 50fps-t csak éppen dolgok tüntek el... szekér ment kerék nélkül... emberek villogtak stb... nem nagyon tür semmiféle forceolást...
(#10942) Garsza
Ott nézz szét ahonnan a játékot szerezted... -
Garsza
veterán
válasz
DeathAdder #10933 üzenetére
közben ki tudtam kapcsolni a Vsync -et. C:\Users\Garsza\Documents\Assassin's Creed III
ebben a mappában van egy Assassin3.ini nevű file abban van egy vsync sor annak az értékét átírtam 1 ről 0 ra.
De a helyzet nem javult. Az én meglátásom szerint mikor megkel jeleníteni az embereket a képernyőn a program nem hajtja ki a videókártyát. Mert minél több részletet kell megjelenítenie annál lejeb esik az FPS szám de érdekes módon a GPU kihasználtsága is. Próbáltam a CPU -t húzni de 3400 és 4000 MHz között egy FPS különbség nem volt. -
TTomax
félisten
válasz
Sajnos igencsak releváns... Vsyncet nem lehet kikapcsolni,az .ini tweak nem nagyon hatja meg... A játék elején amugy jól megy,chapter2-ben amikor eléred Bostont és kiszálsz a rakpartra akkor fekszik meg minden...a játékban támogatva van az TXAA ami azért sokat dob az nV karikon,igaz csak a 6XX-töl felfelé...érdemes felrakni hozzá a 11.12 beta8-at amitöl ugyan nem nagyon gyorsul viszont egy rakás helyen rendbehozza a villogó tárgyakat és a GPU használat is feéugrik 90%+ra... az 1.01-es patch talán máris hozott kicsit,de még mindig nem az igazi... én full maxon láttam már 29fps-t is,ugy hogy nekem gyári OC-s a 7970-em alapból 1010-en megy...
Ez egy nV-s játék lesz,készültek is rá,elöre kiadtak egy beta drivert....egyébként a hitman meg ugyanez forditva,csak ott az AMD van felül... az meg evolved...de ettöl függetlenül az sem megy jól....áldom a napot amikor megvettem a 120Hz-es monitort,ugyanis nekem 120fps-re vsyncel...legalább nincs tearing...de 120 fps sem... -
->Raizen<-
veterán
válasz
Akkor az ac3 alatt malmozik a 7870!
-
seederking
őstag
válasz
Elhiheted,hogy én sem mario-val izzasztottam a kártyákat.7850-el pl a BF3-mat pörgettem ki 12.10-12.11b4 társaságában.7870-el pedig a Medalt,előbb a 12.11b6-al majd időközben a 12.11b8-al.Csak,hogy a nagyobb látványban combosabb game-ket említsem.Mellette még Cod + egy kis Sleeping Dogs.Kékhalál egyszer sem figyelt be.Ja és mindemellett próba gyanánt 1200mhz+heaven is volt.Hab a tortán,hogy a cpu-t is ez idő alatt stabilizálgattam 3.6 majd 3.8-ra.
Ez a grafikon meg enyhén szólva "érdekes". -
kockaharcos
senior tag
válasz
560Ti jobban viszi a 7970-nél is, de hátha jön valami javítás,esetleg driver, aztán fellélegezhetünk.
Én gondolkodom a megvételén, pedig az összes részt megvettem eddig.
3dmark sosem számított, a kepler jobban ment mindig, aztán a 7970 szinte az összes játékban leverte, BF3 kivételével, de már ez is változott. -
Repsol600
addikt
válasz
csucsbicep #10924 üzenetére
Nem hát, az a 60mhz már nem hoz csodát, mondjuk én alapon használom jelenleg mert elég nekem úgy is.
1200-hoz 1,155V kell.
-
DeathAdder
veterán
válasz
Garsza #10929 üzenetére
Nincs vsync opció, de a napokban olvastam, hogy nagyon be tud laggolni a krekkelt verzióval bizonyos élsimításokon.
Én addig az alig fél óra alatt nem tapasztaltam ilyesmit, de lehet nálad ez a helyzet...(#10928) kockaharcos - hát ez marhajó
Ha egy 560Ti jobban fogja vinni az egyik kedvenc játékomat mint a jelenlegi vga-m, akkor nagyon ki fogok bukni (pontosan akkor, ha az vinni fogja az enyém meg nem)
mit számít akkor a 3dmark(troll off)
-
válasz
DeathAdder #10927 üzenetére
biztos, hogy valami platform oldali gond van (lehet CPU, de lehet más is). az mondjuk érdekes, hogy a keplerek mitől vannak ennyivel előrébb - talán a 310-es bétában van valami, ami csak rájuk hat...
-
Garsza
veterán
válasz
csucsbicep #10930 üzenetére
csak az a helyzet hogy nem találok a játék menüjében olyan beállítást hogy kikapcsoljam. Abból gondolom hogy be van kapcsolva hogy nem megy 60 fölé az FPS.
-
kockaharcos
senior tag
válasz
DeathAdder #10927 üzenetére
The Way It's Meant to be Played
bár ebben a topicban nem mutat olyan jól -
DeathAdder
veterán
válasz
Garsza #10925 üzenetére
Fogalmam nincs, én tegnapelőtt játszottam utoljára az operaházban és a hajón 99-et pörgött, meg több mint 1GB vramot már ott felemésztett.
vsyncet megnézem és írok (ha lehet azt egyáltalán állítani)De főbasz, hogy az nvidiák ennyivel jobbak ebben a játékban. Mi erre a magyarázat?
-
Garsza
veterán
válasz
Én ép most játszok vele. De nekem minél több dolgot kell megjelenítenie annál kisebb az FPS szám. Úgy értem ha például állok egy helyben és lenézek a földre akkor felmegy az FPS 60 ra de ha felnézek akkor leesik akár 20 ra is de ami a legérdekesebb hogy a GPU kihasználtság nem megy 50% fölé. Mi lehet az oka?
Meg hogy lehet a Vsyncet kikapcsolni? -
válasz
kockaharcos #10922 üzenetére
Tudtommal nem...
-
Tomix24
addikt
válasz
Elvben lesz frissítés 1 héten belül, akkor változik még sok minden.
-
DeathAdder
veterán
válasz
seederking #10918 üzenetére
Nekem 2x fagyott /kékhalálozott a betával, több mint 2 óra hossza intenzív DX11 játék után, rengeteg robbanással és akcióval és folyamatos 99%-os GPU kihasználtság mellett.
Heaven ment magas beállításokon (amíg elmentem otthonról) 4 óra hosszát minden gond nélkül, ennyit arról is..Más:
ezt egy másik topikból csentem. Mi erre a magyarázat? Mennyire releváns ez?szerk: itt van mégnagyobban, mert nem lehet rákattintani a képre
-
Garsza
veterán
Játszi itt valaki AC3 mall érdekelne hogy lehet kikapcsolni a Vsinc et mert én nem találom. Meg ha leesik az FPS 60 alá akkor mért nem hajtja ki a CPU-t teljesen. És nálam nem csak a bosztoni részről van szó.
Az Operában is leesett még 30 ra is -
lowzor
veterán
válasz
seederking #10906 üzenetére
Csak akkor jön elő, ha hosszú ideig nagy terhelést kap a kártya. Ezt a tied a Phenom mellett nem nagyon éli meg.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
Malibutomi #10874 üzenetére
CPU-NB volt. Öröm, hogy nem a kártya
-
Repsol600
addikt
válasz
csucsbicep #10908 üzenetére
Mondhatni elég jó, mondjuk ez még a legelső szériás, és gyári OC, talán ennél még jobban figyeltek, hogy a jobb GPU-kat rakták ezekre.
-
torma1981
veterán
válasz
GeneraL_XTX #10903 üzenetére
-
Chapel
addikt
válasz
Repsol600 #10895 üzenetére
Szép
, nálam 7870 teljesít így.
Ellenben cpu scoreban ekkora a difi? Húzva van, vagy alap? Ha nincs, akkor azért látványos a különbség a 3550-3570 között.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hyundai, Kia topik
- Linux kezdőknek
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 3DMark (2013) eredmények
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 AERO OC SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- ASUS Dual GTX 1660 SUPER OC 6GB DDR6 Videokártya!
- RX 6650 XT 8GB Core Gaming 3 év Alza garancia.
- MSI RTX 4090 SUPRIM LIQUID X 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- ASUS Radeon RX 6800 TUF GAMING OC 16GB használt videokártya számlával és garanciával eladó!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- 15db töltő egybe (65W + 90W) kerek végűek (ELKELT)
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest