- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
MaxxDamage
félisten
Rossz döntés volt a motor !
Nekemis volt GSX-R 600 K6-om azt elütöttem egy részeg gyalogost (este/munkába menet) azt majdnem én kreppantam meg... :S (csak 1 hónapig voltam kórházba, meg arccsonttórés és agyi vérrógöm volt...) nem éri meg na ! (motorba meg 1millás kár lett... ez volt 2009-be)L
-
Whysperer
addikt
Brockennel tubusba volt.. 8) amigy ige hat fok csak negy fokkal kevesebb hallasra igaz viszont nyaron egy milliard fokba huzott fxnel neha az a hat fok is csodalatos elmeny. 8) szeri tem meg ha neki pont a hat fok segit hogy normalis homersekleten maradjon terheles alatt akkor pont eleg a hat is. De nekem mindegy elhiheted. Nekem meger 1600-ft.t hat fok es tobb alkalomra jo sot jo sok alkalomra. 8) szoval kb egy borsoszemnyi az kb 200 ftra jon ki es nekem 200-ft-t boven megert. 8)
-
Whysperer
addikt
De feltétlen paszta mert a többi 4 gépnél nem másodikra kellett. AZ elsőnél fent volt a gyári paszta azzal lemértem aztán leszedtem felraktam csak rosszul passzolt a borda aztán leszedtem újra kentem és a gyári pasztához képest lett hidegebb. lényegében 3 pasztázás volt elsőre gyári Brocken aztán egyet felkentem mx-ből csak rosszul raktam rá a bordát és ezért mellé folyt aztán újra kentem és a első próbálkozásos gyárinál lett hidegebb szóval tuti a paszta adott neki. Szóval az Én esetemben az ---MX2 paszta adhat erőt és mindent lebíró akaratot
. Nekem bevált és nem marketingelek hanem mert bevált! Továbbá 5-10 fokot írt a leírása ,de mint mondtam nekem 6 fok !!
-
do3om
addikt
Szinte az összes házban nagyon zárt az első venti szellőzése. Csak arra jó ahogy írtad is, megmozgatja kicsit a hdd-nél a levegőt. (bár ezt sem értem minek, sosem hallottam hogy túlmelegedett volna valakinek)
Meg hátra is nem tudom mért nem terveznek valami ritka lyukacsú rácsot. Sőt kivehetőt hogy akinek nem kel meg nincs aki véletlen belenyúljon az ha kel ne használja. -
kenny596
tag
Azért ez nem semmi bár az is érdekes hogy az én fx8120 am 4ghz 1.388v al prime95 alatt 4 perc alatt 65 fokos volt a proci Mine 2 hűtéssel xd az normális dolog? Játékok alatt 55 fok körül megy most lett ujra pasztázva nem régen mx 2 vel. Sajnos valamiért nem megy stabilan kevesebb fesszel vagyis megy 1.360 is és nem is hibázik semmiben csak prime95 alatt száll el a 8 adik mag xd. Erre van valami megoldás?
-
Johni5
őstag
-
Pancsermeste
őstag
A CoreTemp-es képen látszik a CPU VID. Elvileg ez az érték "auto módban" a CPU-ba kódolt érték (Boosted P states 1), erre állítja a BIOS full terhelés alatt, illetve ha manuálisan állítod be neki a feszt, akkor a BIOS-ba beállított érték fog tartozni ehhez a P. states1-hez, hiába van magasabb érték a prociban.
Nos, ez nálad a kép alapján: 1,3375V -elvileg ennyit ad neki a BIOS, és 1,224V-ra leesik terhelés hatására, ami látható a HV monitoros képen, de ez egy pillanatnyi negatív csúcs, így mérvadóbb az éppen aktuális 1,248V. -
Pancsermeste
őstag
A "fő" VGA-ra (amit monitorozni szeretnék) egy monitor van kötve.
A másik kis nV karin van egy projector (amit ritkán használok, így letiltva) és egy másik monitor (TV) S-Videon összekötve, ezt letilthatnám, de mivel aktívan használom, így nem akarom mindig kapcsolgatni, akkor inkább maradjon ez is monitorozva. -
Pancsermeste
őstag
Sajnos csak alulról lehet szűkíteni az ablakot, így csak a középsőt nem tudom beállítani a keretbe.
Bár azért furi, hogy nem lehet kiválasztani. Az még furcsább, hogy miért van 3 GPU, amikor csak kettő van a gépben? Az alsó kettő az valószínűleg ugyan az, azonos fok és % értékeket mutat, csak nem értem, miért különbözik a VRAM használat.?
No mindegy, akkor ez ilyen, vagy megszokom, vagy nem használom! Azért köszi! -
Nxn908xxx
őstag
Tudom de a baj hogy olyan rohadt erősen ráhúzták. Elkezdtem csavarni és jött le a menet. Kiszedni teljesen a házból a lapot meg nem akarom. Ha ráérek bedobom a szervízbe(hülyének fognak nézni) az a biztos. De hogy lehet úgy felrakni egy hűtőt hogy nyom alá pasztát? Jó, nem adnak a mugenhez de akkor is. Bár lehet hogy van alatta de akkor meg miért nem hűt?
-
-
soultrapp
senior tag
38fokos a lap.
Viszont még 3.6ghz-en is leugrik.
komolyan mondom mindjárt kivágom.
Ezért volt akkor a bf4ben is az fps drop....csak akkor hiába futott a hwinfo nem mutatta olyan gyorsan amikor beesett az órajel..
prime alatt is szar ott meg az aida nem mutatta a kihasználtság vissza esését viszont a hwinfóval meg láttam,hogy 65foknál levette az órajelet..Nem lehet,hogy a lapon van valami bekapcsolva? amit ki kellene kapcsolni?
pl az a "c6" vagy mi az mire jó?
cnq pl tudom,hogy az veszi vissza az órajelet ha kell. -
Kroni1
veterán
"hosszabb távra tervezett játékos konfig" - én erre meg azt mondom erre ha valóban hosszútávra tervezel akkor inkább FM2+ mint AM3+
Pont most hasonlitottam össze egy FX-6300-at egy A8-6600k-val, és FullHD felbontáson, max részletesség mellett tökéletesen kiszolgál az is egy 2GB-os HD7850-et, legalábbis az én általam tesztelt játékokban biztosan.. Lesz rola miniteszt a logouton, már be is adtam, csak szerintem később teszik ki majd, mert nemrég volt egy hasonló inteles teszt is.
-
lee56
őstag
Processzor szinten is valamivel jobb lenne a Kaveri mint az FX-4300. És ha már mellé raksz egy min ~50ezres videókártyát, akkor meg ne nevezzük már költséghatékony gépnek jó.
Ha egy kis hardkór gémernek raksz össze egy viszonylag olcsóbbat, annak tényleg nem feltétlenül lenne elég még a Kaveri GCN integrált VGA-ja sem. De azért írtam azt, hogy ha nagyon lefaragnád a költségeket, még jó opció lehet azért a Kaveri főleg költséghatékonyságban, amire végülis az APU-k valók, főként.
Jester01 : Jahh, kiderül hogy 6 procira, meg még VGA-ra is van péz, de azért költséghatékony, érted.
-
szkorhetz
őstag
Régebbi típusú, de rendes ATX. Márkát nem is nagyon látok rajta. Tudom, hogy már le kéne cserélnem egy jobban szelőőzőre, de nagyon a szívemhez nőtt és ehhez lett igazítva a bútor, így nehéz lenne másikat találni, ami pont ilyen széles és magas.
Hely van benne bőven, attól nem kell izgulni annyira.
-
Unteroff
aktív tag
Na pont húzástól félek, hogy valami irreális beállítást adok meg, és nem tudom majd visszaállítani, és hazavágja az egészet. Mondjuk nem ide tartozik, meg csak hasonló, de egy hete próbálgattam húzni egy kicsit a Zotac 9500 GT-t a saját programjával. Plusz akkor már frissítettem is, mert a régiben nem mentette el a profilokat. Valami hiba miatt nem frissítette, hanem mellé telepítette a másik progit, és mikor beakartam állítani egy kicsivel nagyobb értékre, a plafonnál nagyobb értékre ugrott és gyorsan visszaállítottam az alapértékre, de az alap se stimmelt, utána eltorzult a kép és elsötétült
. Újraindítás, de iszonyat lassú lett, és mire megint betöltött a progi, addigra megint szétesett a kép. Az ablakok csökkentet módban kitöröltem mindkettőt, és hagytam a fenébe.
-
Unteroff
aktív tag
BF 4 még messze lesz (idén lett meg akciókban a BF 3 is
), illetve a visszajelzések szerint még nincs kész a játék, és nem akarom megengedni magamnak megvenni teljes áron a játékot (Steamen van még +100 játék, de jelenlegi 9500 GT-vel eléggé kiábrándító, hogy még 3-5 éves játékoknál is le kell venni a beállításokat közepesre vagy alacsonyra, hogy meglegyen a megfelelő FPS (Hála a lassú videokari memóriának). De akkor megfelel a mostani FX 4130-as egy GTX 760-nak vagy R9 270X-nek?
-
-
=HG=
addikt
Mint ahogy DeadMeat is írta, nem mérvadó az idle hőfok..Sokszor még a szenzorok sem pontosak alacsonyabb hőfokon.. Úgyhogy inkább load-ban mérd a hőfokot..Ha freki emelés közben is szépen hűti a procit, akkor jól van fent a hűtő..Ha ugrásszerűen emelkednek a hőfokok, és a borda nem melegszik, akkor jöhet az újrapasztázás..
-
BuckurN
csendes tag
HyperX PnP 2×4 GB ramom van.
Kicsi rajta a hűtő, egyáltalán nem magas... de egy kép róla.
http://adrenaline.uol.com.br/files/upload/reviews/2012/kingston_pnp_8gb_1600mhz/hyperx_pnp_8gb_1600mhz_13.jpg
Az a gondom, hogy a gépházba be is férne a kettő közül valamelyik? :S
Aerocool XPREDATOR X1.
Oldal venti nincs rajta. -
kristof123
őstag
Játékra alkalmatlan!^^
Egér cpi skálázódás, accel és polling rate-et kb 0-án kezeli. Az első két problémára van néminemű megoldás, de nem tökéletes. Katt.
A polling rate-re nincs, vagy még nincs.Nálam esélytelen pl ezek miatt. És ismerek olyan embereket akik "szenvednek" win8/8.1-el...
-
MaxxDamage
félisten
Sok H.Sz. található itt és égyéb topikokban a kompatibilitási problémákról. (felhasználói vélemények, stb)
+ van 1-2 alaplap ami nemigazán kompatible a Win 8 és 8.1 -el (hiába Supported a gyártó szerint)
Azt tudom mondani a kollégának, hogy ha lehetősége van rá First : Win 8.1 és ha nem jön be / problémás akkor Second: Win 7 64bit Ultimate
L
-
MaxxDamage
félisten
-
miresz
veterán
A te típusodat nem láttam közte,de szerintem nem lehet gond vele.
-
dudu5130
őstag
Tessék a kép. Én annyira nem vagyok járatos ebben, szóval ne tőlem kérdezd. Én csak azt tudom, hogy az én Asus M5A97 R2.0 lapom nevetve viszi.
-
Lapajbacsi
aktív tag
Én láttam Sabert 38-ért már... és ez meg 31..
7 ezer a különbség...
az kb pár ezer nem..?Vagy te is abban a cipőben jársz mint én, hogy pénzszűke miatt nem fér bele a keretbe? Mert amúgy én is emiatt vettem az M5-öt csak, mert még az a kb 7-8 ezer már sajnos éppen nem tellett... :-s
De ez csak olyannál sarkos, aki apránként pakolássza össze. Aki komplett új gépet vesz annak százezreket úgyis rá kell szánni, ha komoly vasat akar... namost 205 ezer vagy 211k... már szinte mindegy... ilyen szempontból "pár ezer" különbség, viszont érdemes a Saberre rászánni azt szerintem....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Napelem
- Lexus, Toyota topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Formula-1
- Autós topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest