- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
-
Mobilarena
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jester01
veterán
válasz
Andrewstarr #38613 üzenetére
Ahogy elnézem itt a pscheck-et szokták ajánlani.
-
Taifa Díaz
őstag
válasz
Andrewstarr #38609 üzenetére
Nem, a frekvencia az nem, csak a feszültség értékek.
-
Ribi
nagyúr
válasz
Andrewstarr #38608 üzenetére
2x indulás látszólag pont a turbó kikapcsolással jön be. Ez a vicc az egészben. Mintha direkt beleírták volna if turbo=off then F U.
-
Andrewstarr
aktív tag
válasz
Andrewstarr #38608 üzenetére
Rosszul írtam, kikapcsolt turbo-nál nem ugrál a freki...
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Andrewstarr #38074 üzenetére
pl. a CPUID Hardware Monitor
(elviekben belegondolva: a CPU mag azért gyengébb hőmérsékletú, mert a magok és kupak közt paszta van elhelyezve ami a hő nagy részét átadja a kupaknak, a kupak peddig a pasztán keresztűl átvezeti a CPU hűtőnek / lapkájának és azt hűtik a ventik / vagy víz a vízes hűtők esetén - értelemszerűen belegondolva ez így reális , bár nem láttam "hivatalos" gyártói bemutatót / prezentációt erről) - (kiváncsi lennék rá mi a "hivatalos" nézőpont)L
-
Dr. Gonzο
senior tag
válasz
Speedfan, HWmonitor.
Nálam a speedfan megy, arról jön az info rainmeteren keresztül. -
Kroni1
veterán
válasz
Én is valami ilyesmi progit keresnék, mert szerintem azért jók-jók ezek az FX-ek, de annyira nem hogy ők hűtsék a környezetüket...
-
Taifa Díaz
őstag
válasz
Andrewstarr #37970 üzenetére
Nem, az megcsinálja 3x-4x is
-
Kroni1
veterán
válasz
Andrewstarr #37957 üzenetére
Igen, ez már szépen teszi a dolgát, és ami tetszik benne, hogy az EPU-val még alacsonyabb feszt tudok neki adni IDLE alatt, a proci meg simán bírja.. Szóval akármekkora giga fan voltam mindig is, (a 7850-em most is giga) de azt kell mondjam ez a lap legjobb AM3+-os lap ami eddig nálam járt- Igaz ilyen Sabertooth meg hasonlókat sose próbáltam mert a fullextrás csúcslapoknak sohasem láttam sok értelmét saját céljaimra.
-
dergander
addikt
válasz
Andrewstarr #37873 üzenetére
Akinek UEFIs giga lapja van annál mindenkinek,a tunningolsz akkor mindig 2x indít
-
lee56
őstag
válasz
Andrewstarr #37862 üzenetére
Nekem meg még sose volt ilyen
. Csak pislogok, nem értem hogy miért lehet ez a 2x indulás, a ramokat is állítgathatom nyugoadtan, csak ha túl kevésre vettem a latencyt vagy a trfc-t például, akkor volt ujraindulás, és akkoris csak 1x, miután újra beléptem a BIOSba, visszaállítottam amivel gondja volt és azóta normálisan indul, meg azelőtt is..
-
Ribi
nagyúr
válasz
Megnézem én is a turbót, hátha segít.
-
Kroni1
veterán
válasz
igen emléxem, most már tudom miről beszéltél!
(sajnos)
-
Kroni1
veterán
válasz
Andrewstarr #37730 üzenetére
igy jo igen. feszt azt kicsit emelj, mert a gyári érték elvileg 1.2325V (nekem ennyi) és ez 3.5GHz-hez elég, de a 4GHZ-hez lehet kevés ezért is pörög fel kétszer szerintem.. Az enyém 1.25V-on stabil, valami ilyesmi kéne neked is sztem.
-
đe$|re
senior tag
válasz
Andrewstarr #37730 üzenetére
Igen azaz. Ugyan ez az alaplap+proci kombináció fut nálam is, jelenleg 4,2-n 1,285V mellett. Használd egészséggel!
-
Kroni1
veterán
válasz
Andrewstarr #37727 üzenetére
a Biosban a Turbot azonnal kapcsold ki és te állitsd be neki a 4GHz-et manuálisan. Akkor menni fog minden mag 4GHz-en. És a CPU feszültséget is manuálisan állítsd be olyan 1.25-1.3V körülire.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest