- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Külföldi SIM-ek itthon
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
leviske
veterán
válasz
Kroni1 #67707 üzenetére
Igazából a jakusj által írt TY-143 is combosnak tűnik erőben, ha a Viper R nem jön be. Én a merlinben vettem, mert csak ott jelezték, hogy beszerzik. Mire ez megtörtént, addigra az ipon és a pcx is jelezte, hogy újra kapható, olcsóbban.
Az AM4 kapcsán még szerintem elég sok a kérdőjel. Az eddig kiszivárgott lapok (Gigabyte B350-DS3H és az ASUS Octopus), mind olyan furattávolságokat használnak, amik az AM2 óta vitt vonalra hajaznak. Mindenesetre legrosszabb esetben váltáskor kiszeded a hűtőből az újonnan vett ventiket és a régiekkel eladod. Elvégre használtan átlagban mindig van Noctua borda, ahhoz meg itthon is lehet kapni az épp szükséges upgrade kit-eket.
(#67708) Pixx96: Ha a Mugen esetében is azt jelenti a PCGH mint esetemben, akkor meg van a sansz, hogy borda lehűtéséhez nem fog elég légáramlatot biztosítani az a két venti se. Szóval, ha magasabb hőmérsékleteket tapasztalsz, akkor érdemes lesz neked is rögtön a ventikhez nyúlni.
(#67710): IBT VH alatt azt mondják a srácok, hogy 70-75°C nem gáz. Viszont mindennapi hazsnálatban, játékok alatt jó lenne, ha a proci nem főne 60°C fölött. Pláne egy mugennel csúnya is, ha ezt teszi.
(#67709) RazoR8402: Ha a kocka bírja, akkor az a D14 szerintem megfogja a procit normál hőfokon magasabb órajeleken is.Közben jakusj válaszolt. -
leviske
veterán
válasz
Kroni1 #67689 üzenetére
Nekem PCGH kiadású hűtőm van, aminek az ultra halk működés volt a lényeg. 15dB volt a max hangereje az eredeti ventinek, de cserébe 45cfm volt a légszállítás és ha a hűtő mögé tettem a kezem, nem éreztem a levegőáramlást.
Értelem szerűen ez max terhelés alatt már hallatszik, de ennyit megér, hogy ne menjen 1,3V mellett 60°C fölé és ne süljön meg játék alatt a gép.
(#67692) amdxp2: Aprón elég olcsón vannak bordák. Arra veszel egy vagy két komolyabb ventit és megvagy. Persze kérdés, hogy neked 4,5GHz-hez milyen feszültség kell. A linkelt Deepcool árában olyan hűtőket is találsz használtan, amikkel talán 4,7GHz is meglehet gond nélkül léggel.
-
V!ck
senior tag
válasz
Kroni1 #67689 üzenetére
Nem elképzelhetetlen, amit mond, a Viper az egyik legjobb a piacon, hangban és teljesítményben is. Én Corsair H80i-t használok,a 2db gyári max 2600-as fordulatú ventit lehajítottam, mert megőrülök a hangjától és felpattintottam 2db Arctic F12 PWM-et, aminek 1400 a max fordulatszáma. Igaz, hogy halk lett, de IBT alatt speciel 4-5 fokot buktam
A Viperen gondolkozom én is. 2db-bal már érne valamit a H80i, ha az FX-emre beválna, a ZEN-re is elég lesz. -
rovtiv3
aktív tag
-
BRABUS113
aktív tag
válasz
Kroni1 #67247 üzenetére
nem rossz az azért
Mondjuk én csak játékokra használom a nagyon max is 50fok, alul feszelve nincs (itt a tippem, hogy 1,25-el tud menni a 4,5GHz)
Valamikor mindenképp megnézem, hogy mennyit tud. Nekem a tippem, hogy 1,4V-on 4,8GHz-t is viszi. Játékok alatt meg simán hűtve van
(Meg hamarosan itt a téli időszak, nagyon ritkán kapcsolok fűtést, igen bolond vagyok, valamikor kettő pulcsiban és betakarózva ülök a gép előtt
)
Később majd posztolok egy képet a gépházról, mivel szeretnék a házba be-ki, ki-be fújó ventiket és nem tudom, hogyan tegyem be. Így majd ezzel kapcsolatban kérnék tanácsokat tőletek
(Gépház egyik oldalát sem használom)
-
Omli85
őstag
válasz
Kroni1 #67240 üzenetére
Renderelés, videókódolás és egyéb finomságok eléggé megdolgoztatják a procit mondhatni már már IBT és Prime által fűtött értékeket tud produkálni ez sajnos ilyen. Én is pont ezért IBT-vel lövöm be az OC-t és a maximum hőtermelést mert van, hogy 7-8 órát h264-et "sütöget" a gép és jobb ha nem 5-6 óránál veszi észre az ember, hogy valami nem oké
.
Amennyiben a kupak hőmérsékleted megy fel 60 fok környékére Prime alatt illetve renderelés közben is az teljesen vállalható nem kell különösebben aggódni. 70 fok felett ne nagyon gyilkold tartósan kb ennyi ami lényeges.
-
repvez
addikt
válasz
Kroni1 #63837 üzenetére
Nem akarom szét offolni a topicot és intel vs AMD vitát inditani. Mindenkinek megvan a saját véleménye és szemszöge, hogy miért választja ezt vagy azt az oldalt.
Elhiszem, hogy mindegyik oldalnak megvannak az előnyei hátrányai és a felhasználástól függöen dől egyik vagy másik oldal javára a serpenyő.
DE általában amikor az AMDvel szemben már nincs semmi ellenérv akkor szokták bedobni ezt a fogyasztás dolgot.Ami valljuk be ezen a szinten senkit nem érdekel, hogy most 20-30wattal kevesebbet fogyaszt valami.
Aki közép vagy felső kategóriát választ az nem amiatt választ valamit , hogy menyni a fogyasztása.NEm egy HTPC-t akar késziteni ami megál 20wattból az egész.
ÉS az egyenlő kategóriánál nem tudom ez menynire jön ki. Ha jól tudom akkor az FX az AMD cuc szériája tehát az intel I7es részzel kell összenézni arról nem is beszélve, hogy intelnél nincs 8 fizikai mag csak 4 és "softveres" HT.Ebből adódhatnak a többlet fogyasztások illetve a két teljesitménybeli különbség, mig az intel az egyszálu teljesitményre optimalizál addig az AMD a többmagosra.
CSak eddig nem volt szerencséje,mert a programozók az intel szerint gyártották a termékeiket, mivel könnyebb rá fejleszteni, nem kell párhuzamositani.
MAjd talán most a DX12 kapcsán megfordul a kocka és az AMD profitálhat a több fizikai magból.Ezért is akarok többnyire cserélni,mert most 38k ért megkapom a 8 magost procit,de ha rájönnek, hogy ugyan azt hozza DX12 alatt mint az I7 akkor hamar felmegy az ára olyan magasságokba ahol talán még megjelenéskor sem volt.MEg nem érzem az intelben azt a nagy tecnológiai fölényt, sztem az AMD az APU-k terén is innovativabb csak pecchére mint irtam az intel a nagyobb tökével és befolyással maga mellé állitotta a cégeket és nem az APU-kat részesitik előnyben a fejlesztéseknél.
Mint ahogy a VR eseténél is, szinte mindent az AMD rendszerén fejlesztettek ki és hardverből támogat sok olyan dolgot a mit a másik ellenfél az NV még a felső kategóriában sem tud, mégis hátrányban lesz majd ha nem állnak mögé a cégek. -
V!ck
senior tag
válasz
Kroni1 #63768 üzenetére
En sem sokat tolom, de ha igen, akkor Nordschleife. Es nem minden palyan szar. Es hol szar? Persze hogy Nordschleife... ha egyedul megyek rajta vagy nincs hiba vagy csak jelentektelen... de ha beteszek vagy 10ai-t hogy versenyezzek egy jot, sok helyen a kanyart sem latni hogy hol van...
-
Pancsermeste
őstag
válasz
Kroni1 #63763 üzenetére
Én négy év után végre újrahúztam a Win7-et, és nem is figyelve, hogy van valami új, egyből ez a piros izé települt. Nálam semmi problémát nem okozott, vagyis ahol próbáltam eddig nem jött ki hiba, igaz előnyét se látom.
Ill. van egy nagyon bosszantó hátránya, hogy nincs benne HotKey támogatás. -
ViZion
félisten
-
-
belaazallat
addikt
válasz
Kroni1 #63622 üzenetére
"Azt remélem hogy a foglalatváltás ellenére a hűtőrögzités marad a régi, mert nincs kedvem lecserélni a most vett Brocken2-t ha esetleg upgradelni támad kedvem."
Vagy ha változik a rögzítés, reménykedni lehet, hogy minimális pénzért megveheted a az új foglalatra a felfogatót.
-
Joe-Soft
tag
válasz
Kroni1 #63542 üzenetére
Szia!
Én azért cseréltem le a léghűtésem kompakt vízre, hogy az alaplapom ne terheljem ilyen kilogrammos hűtőkkel.. Bq Quite Shadow Rock 2 hűtőm cseréltem le az Enermax-ra. Nagyon deformálta az alaplapom a nagy léghűtő... Most már nyugodtabb vagyok, nem mellesleg jobb a légáramlás is a házamba, ami a VRM-nem nagyon jól jön
-
V!ck
senior tag
válasz
Kroni1 #63537 üzenetére
Én csalódtam a H80i-ben, de már beletörődtem... ennyit tud és kész. Azért elég sokat eszik itt már az FX, alulról nyaldoshatja a 200W-ot, szóval csak reménykedek, hogy a ZEN majd nem lesz ekkora kazán ha megjelenik és akkor arra bőven elég lesz és halk is
Addig is elégedetten használom a konfigom.
-
V!ck
senior tag
válasz
Kroni1 #63535 üzenetére
Nagyjából ez az a határ, ami fölé nem akarok menni, de inkább 70fok. 4,4-en tudom tartani 70 alatt prime közben, 4,6-on nem. Azért döntöttem mégis a 4,6 mellett, mert játékok vagy konvertálás közben azért nem érek el ilyen magas hőfokokat, illetve a lapom 71fokon kapcsol minden ventit full fordulatra és megsüketülök
-
Lui76
őstag
válasz
Kroni1 #63379 üzenetére
Én meg küzdök a 4500-on 1,47-el .
Hőmérséklet gondom nincs, ami szinte fura is,mert egy bent keringetős régi hűtőm van , igaz nem pici.
Bigtyp14pro
Játék közben 50 fok fölé nem ment. -
Omli85
őstag
válasz
Kroni1 #63340 üzenetére
Amennyiben biosban nincs kikapcsolva a CPU Thermal Throttle (asrock esetén így szerepel a biosban) akkor 62 fokos kupaknál bedroppol 1.4GHz-re. Amennyiben ki van kapcsolva az opció akkor nem fog ezen a hőmérsékleten bedroppolni, viszont akkor nem árt figyelni meddig megy el a kupak hőmérséklet nehogy baj legyen.
Ha úgy droppol be, hogy nem éri el ezt az értéket, vagy ki van kapcsolva ez az opció akkor valószínű a vrm túlmelegedés miatt vesz vissza a lap. -
válasz
Kroni1 #63282 üzenetére
Gondolom nem sok pasztát tetél a cpura . Pasztázd úra vékonyan és fogasd rá a hütést de elötte egyik ujadat nyomd bele ha nem látszik az új lenyomatod akkor minden tuti. A másik variáció hogy vagy a proci kupakod pupos vagy a hűtés homoru de lehet pont forditva. Mivel mind a 2 fém és azért kell a paszta hogy a mikroszkopikus réseket feltöltse.
-
Pancsermeste
őstag
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Kroni1 #63054 üzenetére
Hát, nem feltétlen felesleges..
Nekem Silent Pro M2 850 van, az előző 8320 procimmal 4600-on, 970-nel, ki tudtam hozni 600-650W-t konnektorból.
Most ugye, Hablaty Edition Proci, ~5GHz, plusz bele került a 390 ami ~300-320W, így szerintem simán megvan már a 700W konnektorból.
Persze, ez tesztekkel érhető el max, de akkor is fogyaszthat ennyit, ha muszáj neki.
-
teratti
senior tag
válasz
Kroni1 #63054 üzenetére
Úgy indult CF-et csinálok a FX8320-as mellé ami 4,5GHz-en ketyeg de végül nem lett belőle semmi. De hamarabb beszereztem egy FSP Aurum-ot amely nem kevés, 1200W-os kis játékszer de pillantnyilag szerintem 350W-nál nem nagyon fogyaszt többet a gép tehát a kihasználtsága talán 25-30%.
Mindegy megtartom, mert amennyiért vettem azt a pénzt úgyis bele kellene raknom egy 600W körüli minőségi tápba.
-
lovas001
aktív tag
válasz
Kroni1 #62953 üzenetére
Igen, egy bizonyos szintig, hiába stabil a proci, amennyiben feszt növelsz a számítási teljesítmény is nőni fog és nem csak ibt-ben vehető észre feltétlenül (más bench esetén mely számtanilag mutat eredményt általában kimutatja a különbéget.A cinebench különbség egyébként simán lehet egy jobban belakott rendszer miatt is, amennyiben kikapcsoltok mindent win alól, vagy egy teljesen frisset használva, az eredmények logikusan magasabbak lesznek azonos órajel mellett.
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz
Kroni1 #62953 üzenetére
Játék alatt lehet nem veszed észre, max kidob az asztalra (nálam a crysis 3 csinálta pont a fent említett 4,5Ghz 1,392 volttal), de tesztekben is látszott, hogy valami nem kerek. Játék azért más, mert ha jól optimalizált a játék szálanként 60-80% ban terhelt, ellentétben a benchekben, amikor is 100% on áll a terheltség. A bench inkább arra való, hogy tudd megtaláltad e a megfelelő beállítást. Ha megvan, akkor szinte 100%, hogy hibátlanul fognak futni a játékok... bár vannak erre is ellenpéldák. Szerintem a legjobb teszt az az , ha lefuttatsz pár teszt progit (cb15, realbench, itb, 3d mark) ha itt jó, utánna próba egy két izzasztóbb játék is. Persze közben monitorozd a hőfokokat... az fx ilyen cpu, sokat kell tesztelgetni, aztán találsz egy jó beállítást, és úgyhagyod. Valakinek ez bejön, valaki meg utálja, az utóbbiak általában vesznek egy intelt... volt rá itt a fórumba is példa, mert nem volt türelme tesztelgetni...
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz
Kroni1 #62950 üzenetére
Tudom, nem fogalmazok valami jól, ezzel mindig is problémák voltak. Én is szeretem, ha kevés voltot kap. Napokig tesztelgettem, hogy is a jó. Szóval, nálam 4,5 Ghz-n megy 1,416 volton ennyit kér. Ez alatt is stabil még 1,392 volton is, de kevesebb a teljesítménye benchben. Az fx meg olyan jószág, ami kéri a stabil és épp elég feszt. Szó sincs arról, hogy maximum voltokat adjak neki, de valahol valamit eldob a cpu a kevés fesz miatt. Nálam 1600 cl9 es ramok vannak, nem hinném, hogy ez okozná a teljesítmény különbséget.
Ez nekem új, én azt gondolom az a legjobb ha a lehető legkisebb fesz mellett érjük el a kivánt frekit, stabilan.
Ezt nagyon jól látod, de lehet hogy pont egy lépcső hiányzik, az optimális teljesítményhez, ezek a finomhangolások része. Nézd meg a teszteredményeimet. Pl 4,61Ghz-vel simán vertem a 4,62Ghz-s teljesítményt, mert 4,62 Ghz-hez már kevés volt neki a volt... remélem most már érthető, bocsi a rossz fogalmazásért...
-
pipo112
őstag
válasz
Kroni1 #62814 üzenetére
Szia!
Az m5a99x evo r2-n a vrm hűtése biztos hogy jobb mert az már hőcsöves ,a chipset hűtése ahogy nézem mind kettőn ugyan olyan . Amiben még jobb a 99x az a chipset mert az sb950-essel fut szvsz újabb. Nos én a chipset forrósága miatt nem aggódnék mert azok üzemi hője kb 80c szvsz süti a kezed ,ez az én lapomnál is így van amúgy kb 110-120 fokig nincs gáz Asus leírása szerint. Ha elégedett vagy a teljesítménnyel és nem akarsz nagyobb oc-t akkor nem cserélném a lapot ,nekem is volt 97 evo r2 nyugodtan rakhatsz torony hűtőt nekem is azzal ment nem volt semmi baja igaz én 6350 est hajtottam benne 4,7 ghz-en .
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz
Kroni1 #62775 üzenetére
4,4Ghz - 1,392v - stabil, nagyon hűvös
4,5 Ghz -1,425v - stabil, közepesen meleg, még elbír vele egy Scythe Grand Kama Cross 3
4,6 Ghz -1,44v, -stabil, benchek is lefutnak (de itt már lehetetlen hűteni - játék alatt is 60 fok közelében van,
4,7Ghz-n még bootol, de már 1,48 v kell hozzá, és a win még az üdvözlő képnél elfossa magát.... -
antihero0112
tag
-
Omli85
őstag
válasz
Kroni1 #62395 üzenetére
Nekem is van egy ilyen hűtőm elfekvőben de nekem az unlockolt 960T-hez oc esetén már kevés volt. Nem a hőátadással van ott gond amúgy hanem egyszerűen kicsi az a lamellázott felület ahhoz, hogy akkora hőtermelést elvigyen, vagy egy "turbinával" kell fújatni de akkor meg nem lesz csendben
.
-
Dark KillerX
addikt
válasz
Kroni1 #62395 üzenetére
Persze segíthet mindenképp egy hatékonyabb venti, esetleg még ezenfelül ha tudsz kenhetsz alá, vmi jobb pasztát, ez a maximum amivel tudsz némileg javítani a hűtő teljesítményén.
És úgy gondolom, ha már nyertél 3-4 fokot, akkor közelebb leszel a 60-hoz, mint a 65 fokhoz, amivel nyáron is bőven jó leszel, ott kb -10 fok tesztekhez képest kb
-
Dark KillerX
addikt
válasz
Kroni1 #62386 üzenetére
Én az adatlapomon lévő Tx3-al hűtőm ( 2db 9cm-es Artic Pwm-es ventivel), és teljesen kordában tudom tartani mind a mai napig,és igaz cserélném, csak úgy vagyok vele, ha tesztek alatt sem megy nagyon a hő, akkor minek cseréljem.
Egyébként pedig idle viszonylak halk, és igaz lehet jobb hűtővel nagyobb tuningot is elérhetnék, csak sajnos ott már a proci étvágya is megjönne, főleg a magas alapfesz miatt is
-
nesh_019
senior tag
-
nesh_019
senior tag
válasz
Kroni1 #62288 üzenetére
Ez engem is érdekelne. de szerintem 70c fok fölött se hiszem hogy baja lesz habár itt azt mondják és hivatalosan is az a tény álás és szerintem elég gáz míg az intel ezen a hőmérsékleten még simán zöldbe van, én gyenge gyári hűtéssel használtam még anno a 6100at és sokszor ment 70c fok fölé terhelés közben és mai napig müködőképes akinek eladtam.
-
stratova
veterán
válasz
Kroni1 #62177 üzenetére
Kalappal. Még annyit hogy elvileg AmdMsrTweakerben kicsit más a kiírás de a szorzók alapján beazonosítható:
FX6300
Clk Pscheck AmdMsrTweaker
4100 MHz Pb0 = P0 20,5x
3800 MHz Pb1 = P1 19,0x
3500 MHz P0 = P2 17,5x
3000 MHz P1 = P3 15,0x
2500 MHz P2 = P4 12,5x
2000 MHz P3 = P5 10,0x
1400 MHz P4 = P6 7,0xGa asztaltárs profilozta szépen az ő példányát (emlegettem már párszor
azóta nem láttam még olyan szépen beállított FX-6300-at).
-
stratova
veterán
válasz
Kroni1 #62174 üzenetére
Némi eszmefuttatás után, fapados módon ha kilövöd a C'n'Q-t és a turbót elvileg P0 állapoton azaz az normál órajelén kell futnia, az ehhez tartozó VID érdekes neked és ehhez képest változtat az offset. Minden P-state-hez tartozik egy gyári VID érték. Ha más nem PScheck vagy AmdMsrTweaker ki tudja olvasni. De lehet van rá kényelmesebb módszer is.
-
do3om
addikt
-
Adamrapkor
tag
válasz
Kroni1 #54679 üzenetére
Én 4.2-ig húztam a lapomba (970A UD3P) a 8320-at.
Eddig 4.0-án volt.
Így is megy hibamentesen, aida stressz test-el ment 20 percet, 1.476 volt a max, amit elért a proci.
46-47 foking ment fel maximum terhelés alatt.
Ezek így jó értékek?(főleg a volt)
ahhoz nem nyúltam egyáltalán, auto-n van. -
Sarkadi
tag
válasz
Kroni1 #54637 üzenetére
Úgy tudom az enyém is annyi gyárilag. De igen, én is csak 1,3V-ra állítottam a feszt., a többihez nem nyúltam, kivéve a RAM-oknál, de annak itt nincs jelentősége.
Elrontani nem tudod, ha esetleg instabil vagy kékhalál stb. lenne, akkor csak visszaállítottad a jelenlegi értékre.
-
Sarkadi
tag
válasz
Kroni1 #54635 üzenetére
Magát a CPU feszt nem kell emelni és külön a CPU NB feszt se! Azt, hogy milyen teljesítménybeli növekedésre számíthatsz, ha állítasz az értékeken nem tudom megmondani, nekem így stabil és érezhetően gyors a rendszer, illetve nincsenek mikrolaggok, de ez ugye már sok mindentől függhet.
Minden esetre egy próbát megér, ha stabil a rendszered a húzást követően is akkor hagyd úgy nyugodtan. Talán még annyi, hogy ha jól tudom akkor a CPU NB értéke nem lehet alacsonyabb a HT Link F. értékénél! De így, ahogy én is használom egyezőek, tehát ebből sem lehet probléma.
-
norbert1998
nagyúr
válasz
Kroni1 #54563 üzenetére
én is már több helyen hallottam. ha nem vagy anyira audiophile, akkor vegyél valami usb-s izét, aztán csapasd azzal, persze, mondjuk ha nem garis a deszka, mert akkor abban szerintem simán meg lehet oldani, nem foglalkoznak előélettel amíg nincs rányomva mondjuk egy kis kiköltözéselőtti purhab
-
Mr.csonti
csendes tag
válasz
Kroni1 #54546 üzenetére
Na fasza! Leég a hangchip...ilyet se halottam még,legalább ha az Asus mellett döntök lesz min aggódni.Hátha nekem is leég
.Az Asus márkával volt már rossz tapasztalatom szintén alaplap(kb a 40.bekapcsolásra indul hidegen,ha bemelegszik utána már jó)na de egyszer élünk! bevállalom ha ennyien dicséritek .
-
Pancsermeste
őstag
-
Nxn908xxx
őstag
válasz
Kroni1 #38437 üzenetére
Megfogtam a hűtőt és az az érdekes hogy csak langyos. Most Minden alap. Órajel 3.5Ghz turbó off, 1.2V. Ha lenyúlok a hőcsövekhez az is épphogy langyos.
A hő most így fél óra prime után: Kupak: 59C, magok: 40-42C. Innen már nem mozdul csak ugrál +-2C
Ennyire szar nem lehet a hővezetés hogy 60 fokos proci mellett lenyúlok a proci mellé és langyos. A Ventin érződik hogy meleg levegőt fúj ki.(#38439) dudu5130: Ház CM k282
-
Picturemaker
őstag
válasz
Kroni1 #38320 üzenetére
Ha a CPU/NB-t 2400-ra rakod, akkor felviszi 1.4V-ra, de ha állítasz az offseten akkor visszarakja az alap (kb. 1.16-ra) és ahhoz adja az offset értéket. Ha csak 2200-re rakod, akkor auto-n is marad az alap fesz.
A NB freki növelése az általános összteljesítményre van jó hatással, programoknál pl. a Photoshop profitál belőle. -
-
Kroni1
veterán
válasz
Kroni1 #38307 üzenetére
Most megnéztem én is a saját 6300-asomat, alapfeszen ami nálam 1.2375V de terhelés alatt ez valós értékben 1.212V-ot jelent 4.2GHz-en is stabilnak tűnik!
4.4-en egyből fagyott így a biztonság kedvéért 4.2-re raktam, így nekem tökéletesen elég lesz mindenre! Ja és 15 perc Prime után 60 fokig melegedett fel a kupak Aida szerint, ami szerintem nem rossz, ha jól olvastam itt korábban és jól tudom akkor ezeknél az FX-eknél 70 fok a TJmax ugye?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- PlayStation 5
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- OTP Bank topic
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- BestBuy ruhás topik
- Külföldi SIM-ek itthon
- Milyen digitális videókamerát?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest