- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
ncc1701
veterán
-
Whysperer
addikt
válasz
HANDO88 #71191 üzenetére
Nem is erre értettem ,de mikor egy 6/12-es 1600x-t kapsz majd 50 ezerért akkro sz.tem a fx8320e olcsóbb lesz. Én példul isntant cserélem és csak azért nem írta,hogy itta 8350 olcsón ,mert családomban oda adom másnak. Nem a tmegcserére értettem ,hanem a árak alakulására és ami most mondjuk 30 ezer a boltban lehet olcsóbb lesz most.. Vagyis nem lehet hanem biztosan.
Én személy szerint,ha 5 Ft-t spórolok pedig jól keresek akkor is értelems döntésnek szoktam tartani ezeket.
-
ÁdiBá
veterán
válasz
HANDO88 #59725 üzenetére
Nyilván, én is úgy érzem mint ha itt Koreában lennék, hiszen azért nem tesztel a világon senki AMD processzorral mert olyan brutál gyors. Olvassa ez a csávó mit ír?!
Szegény embereket sajnálom akik elhiszik ezt az állatságot, csak őket sajnálom...
Én nem akartam felbolygatni itt a békés AMD fan lakókat... de azért legyünk már magunknál...
Azt nyilván nem tudja a srác hogy pl. CrySis3-ban 150% gyorsabb az említett processzor. De az mit számít...
További szép napot! -
Maotun
őstag
-
-
akela91
addikt
válasz
HANDO88 #57485 üzenetére
8120 is malmozik Witcher 3 alatt, és egy 7850 @1175 99%-on pörög végig(tényleg végig, ilyet még nem nagyon tapasztaltam mai játékokkal). Nagyon vga igényes játék lett, GTA V meg pontosan az ellentéte kb.
Kis túlzással egy 290x-et is kihajtana ez a proci Witcher 3 alatt.
-
chavezlee
csendes tag
válasz
HANDO88 #57087 üzenetére
most meg annyit irtok, hogy nemtom melyiket válasszam. röviden nem akarok max tuningot. fx 8320-at mondjuk 4-4,2GHz-re emelném. ehhez gondolom én naivan feleslegesek a 20ezer Ft feletti két cooleres tornyok. nem maximalista vagyok, és nem is vagyok eleresztve anyagilag, emiatt is amd-re esett a választás.
de még akkor is marad a cm hyper 212 evo, matterhorn, brocken, ninja. jövőben lehet bővítem még a HX318C10FBK2/8 ram párat. az említett cpu coolerek közül melyikkel tudom megoldani a kívánt hűtést (véletlenül sem fog újraindul nagyobb igénybevétel esetén), és a venti elé/alá befér-e az első slot-ba is ram modul? -
MiklosSaS
nagyúr
válasz
HANDO88 #57072 üzenetére
Na itt a baj. Mivel sajnos nem tudjak rendesen leterhelni a processzort. Ezert mondom mindig a limitet. Ugy volna az idealis ha a kartyad 95-99 % kozott volna, es a processzor 50-60-70..%
Termeszetesen V-sync OFF.
A 7950 mar nem egy mai gyerek, de mondjuk lehet kicsivel jobb volna a helyzet ha 4.5-re tolnad a 6300-at.
-
akela91
addikt
válasz
HANDO88 #57072 üzenetére
Ugyanez a helyzet GTA V-nél nekem, Vsync OFF meglepően sok fps-t hoz(8120@4.5ghz + 7850@1175mhz)... Ez egy freesync monitorral kiküszöbölhető lenne szerintetek? (tudom egy i5xxxk lenne az igazi megoldás...)
Ugyanígy proci 50-60%-on teker, vga sokszor csak 60-70%, főleg a városban motoszkálva, ahol felteszem több prociigényes számítás kell. (van hogy 99%-on teker a vga (pl lakásban))
-
válasz
HANDO88 #56965 üzenetére
annyi h a 600 as tápom ha meg nézitek 25 ampert ad le a 12 voltos ágra és attol félek ez kevés lesz a 290x alá.. a vgat nem húzom de a procim az felvan tolva addig amíg bírom hűteni stabilan 4.8ghz en megy most 1.47 vcoréval! azért érdeklődtem itt hamarjában h elég e lesz de már mind 1 meg vettem az 1050 watosat!
-
Zsivaagoo
őstag
válasz
HANDO88 #56900 üzenetére
Ennek a kérdésnek a megválaszolásához kell egy szilárdtest-fizikus, aki a prosztó szilíciumból a tényles tranzisztorok kialakításáért - azaz az idegen atomok bediffundálásáért felelős a 7 kilences tisztaságú szilícium egykristály rétegbe a kívánt félvezető tulajdonságok és a megfelelően működő tranzisztorok - állapotáért felelős. SZÓVAL... a fasztudja.
-
-
do3om
addikt
-
válasz
HANDO88 #56318 üzenetére
Tekintve, hogy 2200 az alap, kissé kevésnek tűnik a 2000.
De 970-es csipszettel ne várj csodát 2600 felett elszoktak hasalni.
Csak viszonyításképpen 3300-as CPU-NB-t is kitoltam 990FX csipszettel vízhűtéssel.
Nitróval a 4Ghz-es CPU-NB is sima ügy, de az nyilván nem egy kategória. -
do3om
addikt
válasz
HANDO88 #54869 üzenetére
Nincs szárnyam, nem látod?
Persze hogy jó az hogy segít, nem is mondtam mást.VGA:
Szerinted a felsorolt játékokhoz mennyire elég (BF4,FC4)? Vagy majd a CPU számol helyette?
Valamit ki kéne szorítani helyette Pl.7870, persze ha nincs pénz nem terem az ölében.
Ez meg azért jön ide mert erősebb is lehetne és talán az új CPU-val is elégedettebb lenne. -
GeronimoTama
tag
válasz
HANDO88 #54562 üzenetére
Sosem tudom leírni pontosan mit is akarok, ezért elnézést kérek.
Használtat nem szeretnék, pcx játszik ahol ezek elérhetőek:
Alpenföhn Brocken
Alpenföhn Brocken Eco
Alpenföhn Matterhorn
Alpenföhn Brocken 2
Alpenföhn Himalaya 2Magas bordás ramjaim vannak ezért nem minden fér el. Ezek közül jobb valamelyik mint a macho
, mert ez elfogyik 1,368-nál.
az hogy milyen magas nem számít mert nem használom a ház oldalát.
Esetleg ha erről az oldalról tudtok ajánlani jobb hűtőt 15 ezerig akkor az sem baj,Köszönöm!
-
-
-
inspiroyhome
senior tag
válasz
HANDO88 #54365 üzenetére
Az a baj hogy ilyen dolgoknál, ahol hiába van ott a support listában, egyszerűen sz@r, sokkal nehezebb intézkedni távolról. Na meg a postaköltség. Ha nagyon kihagyhatatlan ajánlat lenne, akkor esetleg, de tényleg elég szerény volt legutóbb a felhozatal. Volt aki azt mondta, majd csak 1 hét múlva tudja elküldeni. Mi van ha lebeszéljük és 2 nap múlva találok sokkal jobbat? Ez senkinek se jó.
Szerintem nézek egyet PCX-en, vagy tudom is én. Ha esetleg valaki szeretne segíteni, annak megköszönöm, olyan 10 ezer forint környékén kéne a lehető legjobb.
-
jambiyya
őstag
válasz
HANDO88 #54271 üzenetére
Igen, pont ezért vettem anno ezt, mert jók voltak a tesztjei és az áramellátása is.
Esetleg a 16. kerületben fel tud ajánlani valaki egy tesztlehetőséget? Elvinném a procit, és ha egy másik lapban jól működik, akkor nem vinném vissza garanciába.Apropó: a proci tetején volt egy pici folt, mintha rácsöppent volna valami, de nem jött le. Ez jelent valamit, vagy normális hogy nem tiszta? Dobozban volt egyébként, AMD-s holomatricával.
ui: köszi hogy foglalkoztok a nyűgömmel, ötleteltek, remélem a megoldás is meglesz lassan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- BANKMENTES részletfizetés ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest