- Netfone
- Légies iPhone halvány színei
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
gordonfreemN
addikt
válasz
radi8tor #3919 üzenetére
Ez csak egy kiemelt probléma volt (amugy VLC). Ami még zavar, hogy böngészőben sokat kell várni az oldalak betöltődésére. Ráadásul random volt eddig, ujratelepités után eddig vegyes tapasztalataim vannak. A sok az relativ, de 10sec egy oldal betöltéséért nekem sok.
Vagy teszem azt vannak oldalak amik akadnak betöltés után is.
-
válasz
radi8tor #3732 üzenetére
Erre én is kíváncsi lennék! Azért nem értem, mert ez a Kabini platform alapvetően HTPC-nek, vagy ilyen small office jelleggel otthoni masinának való, minden másra ott a MasterCard. Akinek tunning kell, meg diszkrét VGA, az "feljebb" nézegessen. (FX széria, vagy Corei3-5)
(#3734) dzseki
mondjuk a tuninggal nem nagyon foglalkoztam eddig...Mert mondjuk értelmetlen is... Ez a "cucc" nem arra való.
-
Tyrel
őstag
válasz
radi8tor #3732 üzenetére
Óóó húzni azt lehet, legalább is az 5350-esek többsége olyan 115-120 MHz-es Bclk-ig tök lazán elmegy alapfeszültségen is... ha meg még kicsit kínozzák is akkor 130-as Bclk-val is stabil, ill. láttam teszteket 150-el is, de ahhoz már gondolom elég jól sikerült példány kell...
...csak ahogy hozzányúlsz kapásból kuka az USB 3.0 is meg az AHCI is, és ezt valahogy mindenhol "elfelejtik" megemlíteni a kedves AMD hívők.
-
Archer
őstag
-
törölt tag
válasz
radi8tor #3419 üzenetére
Valaki kérdezte, hogy melyik lehet benne és mivel nincs róla semmi infó ezért próbáljuk kideríteni.
Egyébként alapvetően semmi különbség nincs az 1.0 és 1.1 között, a powerstate állások, meg turbo, zerocore cuccok vannak benne változtatva, finomítva. Meg a setup motor. De ezek közül itt a Kabiniben egyik se érvényesül. -
válasz
radi8tor #3400 üzenetére
Szerintem a Kabini az integrált tokozás alapján került alacsonyabb (15-25W) kategóriába, mint a foglalatos Beema, ahol mindent 25W-os kategóriába soroltak eddig.
Azért is gondolom ezt, mert a Beema-Mullins pont az alacsonyabb fogyasztás miatt jött a Kabini-Temash után.
-
dzseki
csendes tag
válasz
radi8tor #3341 üzenetére
Az asztali gépem egy DELL, abban C2D Q6600 van 4GB RAM meg egy HD4850, SSD-vel, játszani nemigen szoktam (utoljára talán a portal2-vel játszottam, meg point&click játékokkal amik nem túl erőforrásigényesek), jóformán azzal a géppel viszont csak netezek, viszont fogyaszt, mint a dög, meglátom hogyan teljesít az 5150, aztán lehet veszek ahelyett is egy ilyen AM1 konfigot csak mondjuk 5350-el...
-
korcsi
veterán
-
T.Peter
őstag
válasz
radi8tor #2981 üzenetére
Hello!
Néztem a lite-On-t, amit ajánlotok, és az adapter24 oldalon a 05-ös végűnél szerepel a csatlakozó belső oldalától mért 2,5mm-es átmérő, viszont megtéveszt, hogy külföldi oldalon ahhoz is 1,7mm van írva. Melyik a helyes? Asrock oldalán 2.5mm-t írnak az alaplaphoz. A másik, hogy képek alapján 3 pin végű tápkábelt lehet belenyomni az adapterbe, de rendelésnél a 2 elosztós végűt dobja ki. Melyik kéne akkor pontosan? -
sagit
veterán
válasz
radi8tor #2978 üzenetére
Mindegy is, csak eljátszottam egy low profile vga gondolatával. Péntek fizu, akkor rendelem is a cuccokat, köszönöm mindenkinek a segítséget.
A gyári AM1 hűtő mennyire zajos? Jól tudom hogy nincs rá más hűtő csak a gyári? A linkelt kis házikóba nem lenne értelme felülre rakni egy nagyon halk és lassú 12-es ventit? (a gyárit meg kukázni)
Ki milyen tápot vett? DC táp fronton eléggé hiányosak az ismereteim, HTPC topikba is bedobtam a kérdést.
-
MongolZ
addikt
válasz
radi8tor #2958 üzenetére
Igazából csak azokat az APU-kat raktam bele, amelyek <140e-s laptopokba kerültek, ráadásul a Delltől. Sajnos ennyi fért bele...
(#2957) varmi2
Hát, hogy ha az A8-6410-ig bezárólag jönnek, azzal nem vagyok annyira kisegítve. Remélem lesz egy erősebb, akár 25W-os verzió is. -
-
-
vitezlejszlo
őstag
válasz
radi8tor #2758 üzenetére
Igen, 3-ason van, es az adatokat a sensors mutatja igy. A CPU-t ujra kentem mar pasztaval, de semmi valtozas.
nct6776-isa-0290
Adapter: ISA adapter
Vcore: +1.03 V (min = +0.00 V, max = +1.74 V)
in1: +1.90 V (min = +0.00 V, max = +0.00 V) ALARM
AVCC: +3.30 V (min = +2.98 V, max = +3.63 V)
+3.3V: +3.30 V (min = +2.98 V, max = +3.63 V)
in4: +0.76 V (min = +0.00 V, max = +0.00 V) ALARM
in5: +1.69 V (min = +0.00 V, max = +0.00 V) ALARM
in6: +0.70 V (min = +0.00 V, max = +0.00 V) ALARM
3VSB: +3.44 V (min = +2.98 V, max = +3.63 V)
Vbat: +3.30 V (min = +2.70 V, max = +3.63 V)
fan1: 0 RPM (min = 0 RPM)
fan2: 3169 RPM (min = 0 RPM)
fan3: 0 RPM (min = 0 RPM)
fan4: 0 RPM (min = 0 RPM)
fan5: 0 RPM (min = 0 RPM)
SYSTIN: +46.0°C (high = +0.0°C, hyst = +0.0°C) ALARM sensor = thermistor
CPUTIN: +48.0°C (high = +80.0°C, hyst = +75.0°C) sensor = thermistor
AUXTIN: +47.0°C (high = +80.0°C, hyst = +75.0°C) sensor = thermistor
PCH_CHIP_TEMP: +0.0°C
PCH_CPU_TEMP: +0.0°C
PCH_MCH_TEMP: +0.0°C
intrusion0: ALARM
intrusion1: ALARM
beep_enable: disabledk10temp-pci-00c3
Adapter: PCI adapter
temp1: +22.5°C (high = +70.0°C)
(crit = +70.0°C, hyst = +69.0°C)fam15h_power-pci-00c4
Adapter: PCI adapter
power1: 0.00 W (crit = 25.00 W) -
sysrq
őstag
válasz
radi8tor #2424 üzenetére
De azért tisztában voltam vele hogy egy friss terméknek kicsi az esélye hogy pont itt olvasgat a gazdája de talán valaki nyúz egy integráltat. Nekem úgy tűnik a külön lap+APU párostól eltérően az integrált proci a notebook vonalról érkezett, hátha valaki tapasztalatot tud megosztani róla.
-
Francia91
veterán
válasz
radi8tor #2370 üzenetére
Az én házamon USB 2.0 csatik vannak, azok kapásból működtek is. ezen a Chieftec házon USB 3.0 van elöl 2 db, alaplapra rádugva, driver feltelepítve, a hátsó 3.0-ás port tökéletesen megy, csak a 2 előlapi vacakol, áramot ad az eszköznek, de nem látja. UEFI-ben az USB 3.0 menüpontoknál minden engedélyezve van. Nem értem...
Átmegyek a MiniPC topikba, hátha van vkinek ilyen, vagy hasonló gondja, bár én nagyon drivergyanúsnak találom, hiszen ha áramot ad az eszköznek, akkor nem a ház és annak kábele lehet hibás... Szerintem
De a külső 2,5"-os HDD-met már 10 perce pörgeti a port, csak nem lát belőle semmit semszerk.:
Akinek AM1 konfigja van (esetleg AM1B-ITX lapja), annak Eszközkezelőben ez a driver van az USB 3.0-ra?
-
Francia91
veterán
-
GRaul
őstag
válasz
radi8tor #2336 üzenetére
nem beáraztatni akartam, csak annyit kérdeztem, hogy korrekt e az ár.
nem azt kertem, hogy mondjatok meg mennyit ernek a komponensek, mert ugy is en dontom el h mennyiert hirdetem meg
Illetve nem hirdettem a forumban semmit. csak linkeltem. ilyen erovel ha belinkelem az iponos geposszerakobol es ugy kerdek ra, az mivel masabb? nem a hirdetesemnek akartam reklamot generalni... -
>Deego..
senior tag
válasz
radi8tor #2264 üzenetére
Teljesen masszív érezhető hogy van benne anyag.
Mivel elég kicsi, így csak a hozzá adott beépítő kereten lehet felfogatni a noti hdd-t. Így eltakatva a cpu hűtőt a friss levegőtőt.
Sajnos se fektetve se állítva nem fér el.Viszont egy külső alu mobilrack jó megoldás lenne (pár ezer forint), ha úgy szuperálna ahogyan kellene.
Értem ezalatt a bootolást és sebességet. -
-
-
-
-
szabieable
aktív tag
válasz
radi8tor #2184 üzenetére
Az Asrock A-Tuning szerint 42 fokot mutat, viszont ez a kis kerregő iszonyat hangot produkál... e350re egy [link] ilyen volt rátéve, még csak rácsavarozva sem és hangtalan maradt a dolog.
A másik megoldás, hogy a lapos ház miatt, jobban érződik a venti hangja.
Mivel járok jobban, ha a sharkoon-t rácsavarozom az egyik sarkán és hűti a 8 centis, vagy próbáljam ki másik házban is a dolgot? Nagyon szemezek a CM Elite 110 házával -
válasz
radi8tor #2079 üzenetére
Ö azt hiszem félreértesz, én a proci regisztereibe szeretném átírni a PSTATE-ket. Annak nincs köze a laphoz.
Ugyan úgy gyakorlatilag mint a phenom2msr tweakerrel. Egyszerűen arról lenne szó hogy mindegyik Pstateből levennék egy egy tized voltot.stratova
Igen, ilyesmi kellene kabinihez. De kipróbálom ha hazaértem. Ja valószínű ez jó lesz a changelog alapján!
Köszi! -
stratova
veterán
válasz
radi8tor #2079 üzenetére
Esetleg ez (change log).
Nem tudom AmdMsrTweaker megkapta-e már a támogatását (az Phenom II/Llano/Trinity/Richland/Kaveri támogatással biztosan rendelkezik és A10 Pro 7350B-vel is használták már).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest