- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nálam is volt ilyen hiba Kingmax ramokkal, miután kitakarítottam a slotot féktisztítóval, csak akkor csinálja, ha működés közben mozgatom a ramot a slot-ban, szóval egyértelműen KH
Vastagabb nyákú memóriával nincs ilyen gondja, és a Kingmax is működik rendben, másik gépben is, amíg nem mozgatom.Ezzel az esettel több Kingmax gyártmánynál, és több konfignál is belefutottam az elmúlt 10 évben, ha van tolómérőd összevetheted a PCB vastagságát más gyártmányokkal, de megmozgatva érezhető hogy mozog/nem mozog a csatlakozóban.
-
-
Nálam hasonló hiba a memória beállításai miatt jött elő... (Ugye az integrált VGA a "központi" ram-ból csíp le magának.)
Az UEFI-ben "Auto"-n van a memória időzítése? Lehet érdemes lenne kézzel beállítani. (Ugye hiába cseréled ki egy másik ram-ra, ha azt is rosszul lövi be.)
-
dzseki
csendes tag
-
Polllen
félisten
-
radi8tor
MODERÁTOR
Szerintem nem. Kintről mindig jobb meleg levegőt befújni, mint házból meleget ki.
Tető kivágás előtt én is elgondolkoztam ezen. Még az is felmerült bennem, hogy veszek méhsejt rácsot és vágok belőle a fedlap helyére, de végül a kivágás mellett döntöttem (nem porosodik annyira, meg azért jobban is néz ki).
-
A házba illene mindenképp egy venti, ami dedikálva a gép belsejében lévő levegőt mozgatja. Nekem az volt a mákom annó, hogy amit vettem ház, abban volt tápegység, amire nem volt igazából szükség a pikoPSU miatt, így a dobozát "kicsontoztam", a ventit hagytam meg és az alaplapról van meghajtva-szabályozva. Így hangja se nagyon van, ráadásul csak jár a levegő is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest