- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android szakmai topik
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem kötözködés képen, de szerintem itt csak saját magadat szidhatod, mert nem olvastál utána kellőképpen a tényeknek és itt most nem csak a tuning részre gondolok. Ez a APU nem arra van való hogy filmet transcode-oljunk vele. Max net, office vagy HTPC használatra jó. Az általad felsorolt feladatokra ha gépet szeretnék összerakni, akkor minimum egy i3-T prociban gondolnék (35W), de lehet hogy az 1080p transcode miatt inkább egy i5-T. Nyilvánvalóan drágább lesz mint egy AM1-es platformú gép, de nem kell kompromisszumokat kötnöm a teljesítményét illetően.
-
dzseki
csendes tag
Suia!
Csakazértis kipróbáltam: felnyomtam a BCLK-t 110-re (5350+AM1M-A) a beépített USB 3 vezérlő tényleg visszaugrott 2.0 módba de az alaplapi ASmedia úgy tűnik még bírja, igaz, nincs USB3-as eszközöm, hogy mélységeiben is teszteljem.
Én azt mondanám, hogy nem volt szerencséd az alaplap választással, de ettől még nem lesz az egész platform vacak... és a vicc az, hogy ez az alaplap olcsóbb is, mint a tied. -
toyone
őstag
Látom felütötte a fejét a Kabini tuning.
Mint már írták is ez nem a húzható kategória. Hivatalosan is ez a helyzet. Egyedül a "csúcs" Asus-ban lehet a feszültséggel, szorzóval / referencia órajelet babrálni(a kezdő szériában más gyártó nem tudta ezt, az azóta kiadott BIOS-okat már nem követem).
Azt írtátok hogy másoknak is vígan szalad. Ha csak AM1 tuningra keresek rá, olyan fórumokat dobálgat ki ahol szinte csak Flank3er eredményei vannak, meg néhány youtube arc. És az a srác kb első számú AMD teszter.
Személy szerintem nem tudom Tyrel igazolni vagy cáfolni az USB problémádat mert ha volt is vele gond, az egeremnél nem vettem észre a 2.0 vs 3.0 működését.
Az első pontodban lévő IDE beállításbeli dolog pedig, megint csak ezzel jár.Tehát a lényeg a következő:
Lehetőséged van húzni, de mivel tényleg nem támogatott dologról beszélünk ezért lehet gond. Mint pl a vezérlő hibák.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gumi és felni topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Xbox Series X|S
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Google Pixel topik
- Horizon Forbidden West
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Zyxel NAS326
- További aktív témák...
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest