- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tamoo
nagyúr
válasz
iMaverick #4328 üzenetére
Úgy látszik első alkalommal felületes voltam, vagy összekevertem a ramokat .... fene tudja.
Azt már vagy két hónapja teszteltem és akkor még ritkábban produkálta, nehezebb volt előidézni. Ráaadásul sosem akkor amikor szerettem volna.
Napokban két gép közt kicseréltem a ramot, a Kabini most normálisan megy, a másikat meg sikerült "becsíkozni".
7szer futott le a memtest éjszaka, de nem talált hibát.
prime95 blend test viszont ~20perc után becsíkozott-befagyott kettőből kétszer. -
Tamoo
nagyúr
ASRock AM1H-ITX
Hetek óta vergődök.... random becsíkoz/bezöldül a kép és befagy illetve mostanában inkább csak szimplán újraindulgat. Van hogy pár napig problémamentes van hogy egy film alatt háromszor eljátssza 20percenként.
Tápot, memóriát, ssd-t, sata kábelt egyelőre kizárnám mert ezeket kicserélgettem próbaképpen, szóval marad az alaplap és a proci ami okozhatja szerintem. Nem túlmelegedésről van szó. Windowst használok, de openelec-el pendrive-ról is gond volt, szóval nem szoftveres eredetű (na meg volt hogy újraindulás után már a boot folyamat előtt egyből becsíkozott).
Ha szándékosan próbálnám előidézni: Prime, Furmark gpu stress teszt, "túlmelegítés" ... akkor természetesen hibamentesen megy a szemétláda.Esetleg valakinek valami ötlet?
Még tesztelgetni fogom, csak amíg nem vagyok teljesen határozott az alaplap hibájában nem akarom elküldeni gariztatni.
-
Tamoo
nagyúr
on/off play és az usb2-re átdugás sem segített.
Nagy ötlet ez az asrock-tól ... csak ki lehetne kapcsolni -
Tamoo
nagyúr
Ez szívás .... akkor esélyes, hogy nem lehet "áramtalanítani" az USB-t.
Pedig fontos lenne.
-
Tamoo
nagyúr
Adott egy AM1H-ITX-re épített htpc DC bemenettel használva.
Az a problémám, hogy van egy usb-s kütyüm ami csak akkor kapcsol le ha áramtalanítom a HTPC tápját ... szóval nem elég ha csak lekapcsolom a gépet... attól még "ébren" tartja. Van erre biosban vagy valahol valami okosság?Én nem találtam.
-
Tamoo
nagyúr
Hello! Beléptem a klubba. (5350 + ASRock AM1H)
Olyan kérdésem lenne, hogy mi az a hőmérséklet ami alatt érdemes tartani a CPU-t, M/B-t?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- AMD Ryzen R5 2600 / 6 mag / 12 szál / Beszámítás OK!
- AMD A10-9700 / 4 mag / Integrált Radeon R7 / Beszámítás OK!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- Intel I5-8500 / Beszámítás OK!
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Silver- Használt, karcmentes
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest