- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Netfone
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple Watch
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
potyka2
csendes tag
Biztos jó lesz
Én most váltottam a8 lianorol a4 5000-re (kabini 1.5ghz 15W) és nem vészes a lassulás
Én mini itx miatt váltottam böngészni filmezni bőven elég és a sempinél nem hiszem hogy sokkal gyorsabb a kis a4 5000-res.Szerintem prociban a athlon x2 5000+ környékén van vagy c2d 2-2.2ghz-es valamelyike környékén.igp meg mindent tud ami egy net,film géphez kell
fogyi nálam idle:11-15W kompletten konnektorból mérve! Szerintem maga a tökély lesz a szülőknek a kis gép
-
potyka2
csendes tag
válasz
Armagedown #2922 üzenetére
A igp van használatban a 6600 csak a minimum gépigény a cod4-nek.
itt többen azt mondták hogy nem játszható igp-én
-
potyka2
csendes tag
Sziasztok. Összeraktam egy CFI itx házba lc power paneltáppal,egy ssd,egy st 500gb sshd és egy író társaságával a asrock q5000-itx/ph lapot.Igy beléptem a itx világba netre filmre használom arra tökéletes.
De kérdezték tőlem hogy a cod4 című játék megy e konfigon..
Próbálta már valaki a kis a4-en ezt a címet?Amúgy a gép nagyon tetszik fürge és csendes.
-
potyka2
csendes tag
Sziasztok erre tud valaki mondani valamit?http://prohardver.hu/tema/amd_am1_platform_kabini_es_sempron/hsz_2889-2889.html
-
potyka2
csendes tag
Sziasztok.Van most egy a8 3850-es apu-val szerelt gépem. Itx-re váltanák és a asrock qc5000-itx/ph lapot szemeltem ki,Most a a8-ast 1.6ghz-en használom,tesztelgetem(a lap ennyire engedi levinni a frekit) Ez így elvileg hasonló tempót nyújt mint a a4 5000 nemde?Ez a sebesség nekem elég lenne arra amire használom,használnám,
Ki mit mond belevágjak a váltásba?Paneltápos passzív gép a cép egy CFI itx házban.
-
potyka2
csendes tag
válasz
MasterDeeJay #2617 üzenetére
Köszi akkor lehet jobb lenne a integrált procis lap. Asrocknak van egy kabinis lapja 4 magos 1.5Ghz-en ketyegű procival és mindennel felszerelve. Árban kb. ugyanott van mint külön.
-
potyka2
csendes tag
Ezt meg hogy érted? brazost már használtam (nettezésre,videózásra) teljesen korrekt volt arra.Nem éreztem lassabbnak a régi athlonos gépnél (5200+).A kabini meg jobb mint a brazos vagy nem? Nekem a brazos is elég amire használom de új áruk kb. egy de a kabini azért jobb. Vagy nem?
Jelenleg van a családban egy intel atom d2700-as gép is de a intel féle (szuper)támogatás miatt egy nagy sz@r!!!!! Egy szó mint száz a septron két magos elvileg elég ezen a szinten?
-
potyka2
csendes tag
Sziasztok. A kabini prociknak csak egy picit utána nézve úgy vélem hogy AMD athlon 5200+ után a 2 magos sempron sem visszalépés? Ezt jól látom? SŐT! Vélemény?
-
potyka2
csendes tag
Az a fm1-es cucc teljesen jó a leírt céloknak.A fogyasztással sem lesz gond Max:35-40w alapon a teljes konfig.(videó nézés+böngészés közben)persze egy kicsit alulfeszelve
A én gépem is ilyen
Pár hsz-vel feljebbről! Amúgy a négymagos liano sem eszik olyan sokat alapon
Kb:45-50W-ot
-
-
potyka2
csendes tag
Sziasztok! a4 3400-as nagy gépről váltanák itx-re athlon 5150-es procival szerelt gépre. Kérdés észrevehető lassulás lenne Pl: nettezés,programindítás,vagy bármilyen szempontból? Tapasztalat? megköszönném a véleményt!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Netfone
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- BestBuy topik
- Azonnali játékos kérdések órája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- Intel Core i7-14700K processzor eladó!
- Intel I5-8500 / Beszámítás OK!
- AMD Ryzen 7 2700X / 8 mag / 16 szál / Beszámítás OK!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- 1
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest