- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Mobil flották
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archer
őstag
Sziasztok!
Valaki meg tudná mondani, hogy az Asus AM1M-A alaplapban mi a típusa a gombelemnek? Állandóan elmegy a rendszeridő, gondolom az merült le, csak be van építve a gép az asztal alá és ha nem muszáj, nem bontanám szét kétszer az egész kócerájt. Köszi!
-
Archer
őstag
-
Archer
őstag
A gyári hűtő azért ennél jóval kisebb, leszabályozva minimumra a nyári melegben nem biztos, hogy elég lesz hozzá. Tudná elvileg az alaplap is szabályozni pwm-nélkül de annyira semmi hangja, hogy nem szórakoztam vele.
Egy bugot amúgy már felfedeztem, időnként bootolás után a windowsba lépbe "összenyomja" a képet a monitor középső 1/3-ára, egy felbontás állítással helyrejön. Valami omega drivert telepítettem hozzá, amit az AMD oldala ajánlott fel, van ennél jobb?
-
Archer
őstag
Na összedobtam én is a konfigot, Asus AM1M-A lappal és 5350-nel. A lap elég puritán de ide végül is elég, 2 sata még kellene de egy kártyával pótolni fogom meg lehetne rajta kettőnél több venti csatlakozó. A monitorozó része mindenféle agyament értékeket mért de felraktam a legújabb BIOS-t, úgy néz ki, ez javította a dolgot. A BIOS tetszik amúgy, elég sok minden állítható, már az M5A97 Pro-n is teljesen meg voltam elégedve ezzel a résszel, az Asus szerintem nagyon eltalálta ezeket az UEFi-ket.
Arctic M1 hűtőt tettem rá, a régi P3-as időket idézi ez a sima alu borda, elég nyüzüge a Grand Kama Cross után de amire kell, arra elég, nagyon halk, kár, hogy nem PWM-es.
A fogyasztás 1 SSD+ 1 HDD, 1 külön molexes hangkártya, monitor, hangfal felállással a szünetmentes szerint 40-45 W között mozog netezés, zenehallgatás meg hasonló lightosabb használatnál, az szerintem nagyon baráti. Összességében eddig nekem nagyon tetszik a platform. -
Archer
őstag
Na én is berendeltem a szükséges cuccokat egy ilyen kis konfighoz, kíváncsi leszek.
-
Archer
őstag
Köszönöm a segítséget. Nagyon szimpatikus ez a platform, kár, hogy egyelőre semmi hír új jövevényekről. Maradnék az Asus lapnál, inkább veszek egy olyan kártyát. Hűtőből érdemes venni hozzá egy Arctic M1-est ~2k-ért vagy jó a gyári? Rápajszerolnám a Scythe Grand Kama Cross-t de akárhogy nézegettem, szerintem nem megoldható
-
Archer
őstag
Sziasztok!
Gondolkodok egy AM1-es kis gép megépítésén netre, filmezésre, zenére. Nézegettem a lehetőségeket, nincsen túl nagy választék, a legfullosabb (haha) lap kellene, mert egyelőre csak a mostani nagy gép belseje lenne kicserélve vele, aztán amikor később lesz keret, szépen kitelepül egy külön házba táppal stb. Most viszont rá kellene kötni 2 hdd-t megy egy ssd-t, meg menne bele egy pci-e Xonar hangkártya. Alaplapnak az ASUSAM1M-A-t gondoltam, procinak meg az olcsóbbik 5000-es Athlont (5150), ahogy olvasgattam, az Asus lappal kicsit meg lehet pöckölni és akkor már majdnem ott vagyok, mint a nagyobbal. Mivel csak 2 SATA port van, az egyik foglalatba vennék egy ilyen bővítőt, AsMedia vezérlő van rajta, nem tűnik annyira noname-nek. Ez így jó elképzelésnek tűnik?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- AMD Ryzen R5 2600 / 6 mag / 12 szál / Beszámítás OK!
- AMD Ryzen 5 7600 - Új, 2 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- AMD Ryzen 9 9900X3D - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest