Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Namost ezt nem értem... Itt írod:
Ma meghozták az új asrock am1b-itx lapomat 5350 cpu 2 gb 1333-as ram
Ha ebből leszedi az UEFI az 1GB-t, akkor is maradnia kellett volna 1GB-nak a rendszernek... Az oké, hogy hajadra kenhetted volna, mert ugye a Win körbe is röhög 1GB rammal, de akkor is be kellett volna kapcsolnia!
-
törölt tag
Procit, elemet, Clear-Cmos jumpert, memóriát kiveheted, pihentesd egy 10 percet, a cpu mellett, foglalatban lévő 8-lábú ic-t óvatosan emeld meg 1-2mm! majd nyomd vissza a helyére.
dugd rá a tápot+1db ventillátort a kopasz lapra és nyomd meg a power gombot. vedd el tőlle a tápot. Ezután csak a CPU-t rakd vissza. és adj neki tápot majd power gomb...leállít memória vissza power-gomb.
Ha van multimétered ellenőrizd le a közeli kondenzátorok lábain, hogy a CPU(1,2...1,3V) memória(1,5...1,6V) feszültségek beállnak-e, ha ezek után sem történik meg, nyugodtan küldheted vissza a lapot, mert még a bios sem tér magához. -
vegyszer
addikt
Hibás memória okoz ilyet. Nem tudsz egy modult kukázni egy teszt erejéig? Többször ki-be, másik slotba, stb. Nekem volt ilyen gondom anno. Az egyik memória kuka volt a pár 1333 ból. 5 éve...
Akkor döntöttem el, hogy csak veszek egy speaker-t. Kb akkor, mint egy cigi csonk, 5cm kanócon. De ha kell, akkor aranyat ér. Innen a bazárból lőttem, valami 300 Ft volt postával együtt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest