Új hozzászólás Aktív témák
-
creation
senior tag
válasz
Murdock1981 #3283 üzenetére
Szintén s478, de nem celeroncsot váltottam az 5150-el. Ugyanis a 480p feletti videók komoly gondot jelentettek már a CPU-nak. Így gyakorlatilag már a 720p sem gond, mi több a 1080p és felette se lepődik meg a gépecske. Nem is beszélve a tényről, hogy a hangja elenyésző a s478 hűtőhöz képest. Jelenleg a gépben a legnagyobb zajforrás a tápegység, mert abba képes volt a gyártója 3db!!!4!négy ventilátort belerakni...
-
sysrq
őstag
válasz
Szia!
Nekem van 2650, nem olvastam róla hanem használom. Ha rám hallgatsz, ne.[ Módosította: radi8tor ]
-
PuMbA
titán
válasz
Murdock1981 #3288 üzenetére
SSD helyett egy Athlon 5150-nel jobban jársz
A Sempron proci 1 év múlva már netezésre se lesz alkalmas olyan gyenge, illetve már most ebben a pillanatban gyenge, egy YT vagy Facebook most kimaxolja a procit kérdés nélkül
Én mindig azt mondom, hogy olcsón szart venni nem éri meg, inkább kicsit drágábban egy jót, időtállóbat igen.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
Murdock1981 #3285 üzenetére
Total megeri, nagyon keves a fogyasztasa. Netre, facere, filmezesre tobb mint tokeletes. Kulonosen egy SSD-vel egesz kis porgos rendszer lesz belole.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Murdock1981 #3285 üzenetére
Ha még lecseréled a HDD-t SSD-re, azzal még fürgébb lesz a gép.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Íme a két CPU teljesítmény összehasonlítása:
1 magos teljesítményben azonos, összteljesítményben 4x gyorsabb a Sempron.
-
varmi2
nagyúr
válasz
Murdock1981 #3124 üzenetére
Nekem is ki van kapcsolva teljesen a virtuális memória, de nekem sem sírt eddig érte.
-
dudi
senior tag
válasz
Murdock1981 #3122 üzenetére
igen, ez addig nálam is igaz, ameddig nem akarom a feszültséget csökkenteni. Ha beállítom, hogy legyen mondjuk 1,2V a VCore, akkor annyi lesz és kész. Viszont utána már nem megy le 800MHz-re sem többet.
A kettőt együtt szeretném. Mondjuk úgy még jobb volna, ha a 800MHz-hez tartozó értéket is lehetne csökkenteni.Erre van ötlete/tapasztalata valakinek?
dudi -
Francia91
veterán
válasz
Murdock1981 #3116 üzenetére
Akkor én mit mondjak azzal a konfiggal, amit nálam váltott egy Athlon 5350 és AM1H-ITX kombó?
Tényleg jó kis pörgős konfigok ezek
A szüleimnél egy Athlon XP 3200+ (Socket 462); 2 GB DDR-I, Sapphire HD3460 AGP 8x konfigot váltott.
Az terheléssel megette a 200 W-ot is simán -
válasz
Murdock1981 #3116 üzenetére
Üdv a klubban!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Keresünk dokkolókat
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest