- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple Watch
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
Új hozzászólás Aktív témák
-
MongolZ
addikt
válasz
radi8tor #2958 üzenetére
Igazából csak azokat az APU-kat raktam bele, amelyek <140e-s laptopokba kerültek, ráadásul a Delltől. Sajnos ennyi fért bele...
(#2957) varmi2
Hát, hogy ha az A8-6410-ig bezárólag jönnek, azzal nem vagyok annyira kisegítve. Remélem lesz egy erősebb, akár 25W-os verzió is. -
MongolZ
addikt
Ez itt a reklám helye:
belépő szintű apuk összehasonlítása
Szerintem szinte lehetetlen, de remélem jön valami frissítés AM1-be...
-
MongolZ
addikt
válasz
PapaMaci #1079 üzenetére
Van rajta power SATA csatlakozó, gyárilag 2 SATA eszközt tudsz rá tenni. Többel én nem próbálkoztam (pedig kellene). Leírásban bölcsen csak annyit írnak, hogy ide kell kötni a HDD-ket (így, többes számban), de hogy pontosan mennyit, azt nem tudni. Külföldi fórumon olvastam, hogy valakinek a support annyit jelzett vissza, hogy max 2 komponenst bír el a csati.
A PCI-E viszont 19V-os működés mellett lekapcsol, tehát VGA-t nem tudsz vele meghajtani.Ja igen, SSD-t nehogy az ASMediás SATA portba rakjad!
-
MongolZ
addikt
Hali!
Hirtelen rákeresve nem találtam hasonló jellegű kérdést, ezért felteszem:
Az ASROCK AM1H-ITX lapok 19V-tal hajtva a SATA Power csatlakozón keresztül hány HDD-t tudok ellátni? Külföldi fórumokat böngészve azt írják, hogy 1-et, jó esetben 2-t, viszont a kezelési utasítás csak annyit ír, hogy a SATA Power-re kell kötni a HDD-ket (így, többes számban). Nekem 4 HDD-t kéne meghajtania...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest