- Yettel topik
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
sagit
veterán
válasz
radi8tor #2978 üzenetére
Mindegy is, csak eljátszottam egy low profile vga gondolatával. Péntek fizu, akkor rendelem is a cuccokat, köszönöm mindenkinek a segítséget.
A gyári AM1 hűtő mennyire zajos? Jól tudom hogy nincs rá más hűtő csak a gyári? A linkelt kis házikóba nem lenne értelme felülre rakni egy nagyon halk és lassú 12-es ventit? (a gyárit meg kukázni)
Ki milyen tápot vett? DC táp fronton eléggé hiányosak az ismereteim, HTPC topikba is bedobtam a kérdést.
-
sagit
veterán
Csak alkalmi legaue of legends lesz rajta, közben megnéztem és nem is nagyon kapni 1333-as ramot, vagy ha igen semmivel sem olcsóbb, jó lesz az az 1*4 GB 1600 MHZ CL9.
Pont ezt a házat találtam én is, nekem bejön, ő lesz a választott.
Az alaplaphoz az oldalon minimum 65W-os DC tápot ajánlanak, de szerintem inkább veszek egy 90W-os tápot, ne melegedjen. Kell amúgy 1 ssd+1 külső hdd, 1 ram modul és Athlon 5350 mellé ekkora? -
sagit
veterán
válasz
Polllen #2964 üzenetére
720p-ben akkor jó lesz az nekem, nagyon ritkán játszanék rajta a nappaliban, játékra van asztalim. Köszi a választ.
Többiek : ha érkezik a foglalatba másik proci akkor az Gpu-ban is fog fejlődni?
Ezt az alaplapot találtam én is amit linkeltetek , de mivel nem kell mellé paneltáp nem baj h drágább szerintem.Egy jó kis házat nem tudtok ajánlani hozzá? Olcsó kellene mert 4 gb rammal és 64 gb ssd vel 70e lenne a projektre.
-
sagit
veterán
Sziasztok
Olyan AM1 lapot keresek amin van optikai kimenet, usb 3 és hdmi. Ezt a lehető legolcsóbban. M-ATX vagy ITX az mindegy.
Athlon 5350-et gonmdoltam bele, 720p-ben a Legaue of Legends-et nem próbálta valaki? 30 FPS+ kellene maxon, árnyékok nélkül.Illetve még játszik ez az integrált CPU-s alaplap is. Az ebben található A4-5000 gyakorlatilag 100 MHZ-el lassabb az Athlon 5150-nél?
Illetve fog jönni AM1 platformra új CPU?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Yettel topik
- BestBuy topik
- Légies iPhone halvány színei
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 582m2 nyomat
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest