- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Netfone
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
mandras81 #3104 üzenetére
HTPC topikban kérdezz rá. Azt többen olvassák.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
mandras81 #2874 üzenetére
Sokat lehetne róla mesélni mitől rosszabb, de röviden: messze nem azonos anyagminőség a gyárival.
Tudja a ráírt adatokat, csak éppen azt nem tudni meddig. Valamint, ha már ezt nem tudja, akkor magával rántja-e az egész alaplapot vagy csak simán elromlik a táp.
Amit nyersz egyiken, elveszítheted a másikon.Dell adapter más típus (kimeneti feszültség, csatlakozója). Vagy linkeld melyikre gondoltál.
-
válasz
mandras81 #2874 üzenetére
Ha neked fontosabb a megtakarított 5k, mint a biztos minőség, akkor nyugodtan vedd az utángyártottat, jó lesz az neked.
Úgy tudom, notitöltős használat esetén nem aktív a PCIE-sín... de ezt majd megmondják tutira a tulajok.
(#2876) vegyszer
Az oké, hogy tovább lehet bontani, de bírja a lap az eszközök ellátását egy 90W-os adapterrel? -
válasz
mandras81 #2870 üzenetére
Lite-On laptop adapter 19V 4.74A PA-1900-05
Lite-On laptop adapter 19V 4.74A PA-1900-24Mindkettő 8.700,- , a 3k-s, az utángyártott, és gondolom olyan is.
Én az FSP-t venném.Egyébként kár, hogy nem megy a notiadapterről 3 SATA eszköz + egy TV-tuner / kisebb VGA.
-
válasz
mandras81 #2867 üzenetére
A kézikönyv írja, hogy pontosan milyen típus kell, de én nem adnám 90W-os alá, biztos ami biztos.
"Please use a 19V power adapter for the DC jack. This jack accepts dual barrel plugs with an inner diameter of 2.5 mm and an outer diameter of 5.5 mm, where the inner contact is +19V (±10%) DC and the shell is GND."
-
vegyszer
addikt
válasz
mandras81 #2847 üzenetére
Jó rég óta szinte minden alaplap támogatja az USB egér/billentyűzet általi hifegindítást. Valójában a BIOS mélyén ott lakik a funkció, és ki is adja az áramot. (mármint, én azt néztem, hogy tölti a telót, de rádiós billentyűzet /egér nyomásra/mozgásra éled, stb) De a rádiós légegerem nem éleszti a gépet.
Úgyhogy ez két oldalú dolog...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Starlink
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Alakul a Visa és a Mastercard európai ellenfele
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Windows 11
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- További aktív témák...
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest