- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
??? A DTS-t? Ne már! Melyik változatot használod?
Azért "értetlenkedek", mert nálam a beépített LAV dekóderrel még a DTS-HD Master Audio-t is lejátsza. (Meg a Dolby TrueHD-t is. Ezzel az egyik előző verzióig annyi baj volt, hogy a TrueHD with Atmos-os kiterjesztéssel nem tudott mit kezdeni. Azóta már az is megy...)
-
potyka2
csendes tag
Ezt meg hogy érted? brazost már használtam (nettezésre,videózásra) teljesen korrekt volt arra.Nem éreztem lassabbnak a régi athlonos gépnél (5200+).A kabini meg jobb mint a brazos vagy nem? Nekem a brazos is elég amire használom de új áruk kb. egy de a kabini azért jobb. Vagy nem?
Jelenleg van a családban egy intel atom d2700-as gép is de a intel féle (szuper)támogatás miatt egy nagy sz@r!!!!! Egy szó mint száz a septron két magos elvileg elég ezen a szinten?
-
vegyszer
addikt
Szia! Szerintem nem lesz sokkal drágább. Hisz a NYÁK egy és ugyanaz. Csak erre egy kicsit nagyobb, passzív hűtő borda került. De azért, ha a QC5000-ITX lapot bordátlanítod, és kerül éled:
[link]Szerintem, ha a furat távot kiméri egy fórumtárs, akkor akkor kiderül, hogy milyen borda jó rá. Vagy esetleg egy univerzális...
-
JHC
tag
Igazából az FM1 alkatrészek már meg vannak régóta csak nem lettek összeépítve. Most lenne talán aktuális egy új gép építése, a "miért megy a gép éjjel" című projekt folytatására. Az AM1 se lenne rossz, csak az a hülye egyedi hűtő aggaszt egy kicsit. Idén nem volt olyan meleg a nyár, de tavaly erősen gondolkoztam rajta, hogy minek kapcsoljam be a nagy gépet, úgyis csak böngészek, csak még jobban bemelegíti a helyiséget, a kicsi gép amúgy is be van kapcsolva mindig, csak öreg ám mint az országút hiszen P3 a lelkem, így nem akartam még jobban kiakasztani. Gondolom az FM1 konfig sem fogyaszt többet nála torrent-tel, mert a P3 933MHz asszem 57w TDP. Viszont az FM1 már nem mai gyerek, szerintem nemsokára Legacy korba lép. Az AM1 sokkal fejlettebb, tudja az újabb utasítás készleteket, újabb VGA van bele hegesztve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- GTA VI
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BMW topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Nintendo Switch Pro Controller (16000 Ft / db)
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest