- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Szia!
Amikor bekötötték a gigás Digi-t, rámértem a saját Kabini-mel a sávszélességre. KÉP
Namost ez ugye a "max" sebesség, amit a ez az adott kombinációjú rendszer kitudott sajtolni magából. Nyilván az általad kérdezett APU gyengébb ettől, de talán ad valami támpontot a kérdésed megválaszolására.)
-
apatyas
Korrektor
Szia!
Feltételesen, mit szólnál egy A8-6410-hez? 2,2 GHz-en megy és turbózik 2,4-re.
Teszteket szívesen lefuttatok, ha nem kell hozzá egy egész SDA-t feltenni, vagy egy lépésben letudható.
*Feltételesség: 1., hogy lecserélem a Lenovo laposomat amint találok vmi értékelhető Ravenes masinát. 2., nincs a meló szempontjából szükséged a vga-ra, mert annak a driverje viszont nem a legfényesebb. Megy (lehet rajta játszani), csak sose a friss a jó és stabil. -
-
-
dzseki
csendes tag
Én is... Majd szerzek valami "falbadugós" mérőt valahonnan
Az egész onnan indult, hogy egy laptop töltőt átalakítotam 12V-osra (a visszacsatolás változtatásával) és az eléggé melegedett (iit mértem meg, hogy akkor mennyi is az annyi), fogtam és elővettem egy jó öreg 50W körüli toroid trafót áttekercseltem a szekunder körét, hogy 12V legyen szűrés után és ezzel full terhelés mellett még langyosnak sem mondanám. Lehet, hogy valami gerjedés is volt a rendszerben, mert amióta a toroid van benne a PicoPSU is kevésbé melegszik...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest