- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Szia!
Amikor bekötötték a gigás Digi-t, rámértem a saját Kabini-mel a sávszélességre. KÉP
Namost ez ugye a "max" sebesség, amit a ez az adott kombinációjú rendszer kitudott sajtolni magából. Nyilván az általad kérdezett APU gyengébb ettől, de talán ad valami támpontot a kérdésed megválaszolására.)
-
apatyas
Korrektor
Szia!
Feltételesen, mit szólnál egy A8-6410-hez? 2,2 GHz-en megy és turbózik 2,4-re.
Teszteket szívesen lefuttatok, ha nem kell hozzá egy egész SDA-t feltenni, vagy egy lépésben letudható.
*Feltételesség: 1., hogy lecserélem a Lenovo laposomat amint találok vmi értékelhető Ravenes masinát. 2., nincs a meló szempontjából szükséged a vga-ra, mert annak a driverje viszont nem a legfényesebb. Megy (lehet rajta játszani), csak sose a friss a jó és stabil. -
-
-
dzseki
csendes tag
Én is... Majd szerzek valami "falbadugós" mérőt valahonnan
Az egész onnan indult, hogy egy laptop töltőt átalakítotam 12V-osra (a visszacsatolás változtatásával) és az eléggé melegedett (iit mértem meg, hogy akkor mennyi is az annyi), fogtam és elővettem egy jó öreg 50W körüli toroid trafót áttekercseltem a szekunder körét, hogy 12V legyen szűrés után és ezzel full terhelés mellett még langyosnak sem mondanám. Lehet, hogy valami gerjedés is volt a rendszerben, mert amióta a toroid van benne a PicoPSU is kevésbé melegszik...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- sziku69: Szólánc.
- Milyen egeret válasszak?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Starlink
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest