-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jano_023
őstag
válasz
Keeperv85 #17366 üzenetére
Köszi, leszedtem a root explorert. Hol találom a progikat?
Találtam egy data mappát és abban app-okat. De ezek olyanok amiket már én raktam fel.
Ja és van itt még egy furcsaság ... minden mappában van még egy app mappa. Mint ahogy a fotó felső részén is látszik ... ezeket törölhetem ? -
kelzsoca
félisten
válasz
Keeperv85 #17340 üzenetére
A lényegen nem változtat, de én egy másik topicban szintén elmondtam, az ezzel kapcsolatos információkat
Ebből is látszik, nem a levegőbe beszélünk
(#17339) ouzohuto
ZTE ERA a neve, és idén már nem jelenik meg.
Viszont, ahhoz hogy mi meg tudjuk venni, a három hazai szolgáltatónak kell elsősorban lépnie, mert hát nem hinném hogy zsebből bárki le tud itt rendelni több ezer telefont
-
Indiant
addikt
válasz
Keeperv85 #17293 üzenetére
Szerintem nem néztelek hülyének, sőt nem is utaltam ilyesmire.
Maximum arra utaltam, hogy az előző teszthez abszolút hasonló vélemény született a kész terméket vizsgálva is.Lehet, hogy Te többet tudsz már erről a gépről, mint én valaha fogok, mert én szerintem soha nem fogok ilyet látni és remekül megleszek így is.
-
krystman
őstag
válasz
Keeperv85 #17257 üzenetére
Tudtommal a Blade-en matt a hátlap, nem is csoda, hogy nincs rajta karc! Azért én megnézném, hogy kinek lesz karcmentes a Skate hátlapja 2év múlva, mikor ez a lakkozott csillogó hátlap a Sakte-n a legjobban karcolódik. Akinek nincs hajszálkarcok a Skate hátlapján, az vagy levegőben használja, vagy meg sem fogja. Aki zsebben hordja, lehetetlen, hogy ne jelennyen meg zsebkarc.
-
biowizards
tag
válasz
Keeperv85 #17224 üzenetére
Köszönöm,de ebből a hozzászólásodból a lényeget még mindig nem tudtam meg.
Az 1 hsz-ben leírtak szerint azaz[ezzel a leírással] rootolhatom a telefont?Köszönöm.
-
Indiant
addikt
válasz
Keeperv85 #17159 üzenetére
Csak a mindent jobban tudók kedvéért, a török KVK által forgalmazott telefon volt a cikkben.
Az te sem gondolod komolyan ,hogy a magyar szolgáltatók a te kedvedért kérnek bele rádiót.
Még a 2Gb-os kártyát is le fogják hagyni.
A kerneles felvetésre csak egy lol-t tudok írni."egy picit határozottabban kell hozzáérni a panelhez, mint más eszközöknél."
- ha ez a full kapacitív, akkor kösz de maradunk a light-nál -
andyTM
őstag
válasz
Keeperv85 #17094 üzenetére
- s gondolod, hogy a cm10-el ez megoldásra kerül skate-en? - szerintem csak alapon fog menni, nem úgy mint egy nexuson, de majd kiforrja magát
az ICS túl nagy falat volt a skate-nek.
- én is kipróbáltam (táblagépen) egy alap JB-t, nekem nagyon tetszett; jobban mint az ICS!
-
ricsi8800gt
addikt
válasz
Keeperv85 #17002 üzenetére
Szisztok.Tudnátok segiteni Rootolás ügyileg ?
[link] Én az itt leirtak szerint csináltam és nem sikerült egyszersem.Volt Pc restart (Win7) utánna Xp-s gépen is proszáltam ott se sikerült.Igaz az Xp-s gépen még a telo se indul ujra de a Win7-esen igen.
telo ujraindul és ennyi.nem csin semmit.esetleg ha valaki helpezik azt meg halgatom.
Telo az ZTE Skate
-
saucelori
tag
válasz
Keeperv85 #16962 üzenetére
Szerencsére nekem az összes programom tökéletesen megy, igaz visszaállítás közben 1-2x újra kell indítani aTB-ot, de azon kívül semmi probléma nincs vele.
Bár lehet ez készülékfüggő is, de mondjuk az egyik barátom Defi+-al csinálja ugyanezt, mint én és neki is simán megy minden.
-
saucelori
tag
válasz
Keeperv85 #16958 üzenetére
Nem tudom mire vélni a bólogató fejecskéket.
Nekem az összes programom, játékom és a mentései el vannak tárolva memóriakártyára, hála a titanium backup programnak.
Szóval ha felteszek egy másik romot, akkor az adataim nem vesznek el, elég visszahelyezni az új rendszerbe -
Indiant
addikt
válasz
Keeperv85 #16681 üzenetére
Na ne röhögtess, azért ne keverjük a szezont a fazonnal.
Ha a mac address csere illegális lenne, akkor az összes router tulajt le kellene csukni, mert azokban a számítógép mac címét lehet klónozni.....azaz a router saját mac címét kicserélni a számítógép hálókártyájának mac címére, valamint emberünk a saját mac címét szeretné helyreállítani.
Azért ha már itt tartunk ide tenném a törvényt: Számítástechnikai rendszer és adatok elleni bűncselekmény
300/C. §..az IMEI-t ne is keressétek benne
-
asdexed
tag
-
viperabácsi
addikt
válasz
Keeperv85 #16451 üzenetére
Hát nem tudom én skaTe v2 romot használok (már a harmadik skate ) és mindig meg van az a gond ha kikapcsolom akkor elfelejti a beállításokat. PL alapértelmezettek , csengőhangok (amik emberekhez vannak rendelve). ÉN arra jutottam az okos telefon csak egyedűl telefonálásra alkalmatlan.
-
-
pecacucc
csendes tag
válasz
Keeperv85 #16421 üzenetére
Azért használok ics-t mert gyorsabb, és jobban tetszik az eddig általam használt romoknál. Antutuban is ics-vel van a rekordom, szóval törölni nem akarom, csak ezt a szitut megoldani, ha meg lehet...
Egyébként visszaraktam már másik romokat is, amik tetszettek, de nekem valahogy visszalépésnek tűnt... Ez nyilván az én hülyeségem, de nekem az ics tetszik a legjobban... -
rambo4ésfél
senior tag
válasz
Keeperv85 #16340 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a segítséget
a blade-s benézés pedig esélyes mert sokat voltam a blade topikban
scyllarus: egyik ismerősöm hozta hogy tudok e rá rakni neki másik rendszert mert ez az orange van rajta... én meg elvállaltam mondom nem lesz ezzel gond csak hát amikor megláttam hogy a hibakeresést se tudom bekapcsolni...
-
scyllarus
veterán
válasz
Keeperv85 #16146 üzenetére
Erről beszéltem. A hivatalos leírás is lehet rossz, és akkor hiába támaszkodik rá az egyszerű halandó. Ezért javasoltam, hogy a veszélyes folyamatokról olyan nyilatkozzon, aki pontosan ismeri azokat, nem csak a hivatalos álláspontot róluk. És akkor a jó szándék sajnos balul sül el...
-
callvote
senior tag
válasz
Keeperv85 #16146 üzenetére
nyilván azért nem részletes,mert a t mobile nem abbol indul ki hogy mindenki romot cserél,hanem csak annyi hogy frissités..ahhoz sztem meg elég lenne,mert amugy érthető....
de ha gondolod javasold nekik hogy tegyék ki a next G ehhez a témához vonatkozó linkjét a frissítős oldalukra -
callvote
senior tag
válasz
Keeperv85 #16141 üzenetére
ez a hivatalos álláspont
amugy amikor anno ezt megcsináltam blade-n,akkor a folyamat elött sem volt "aktiv" a start felirat,ennek ellenére lefutott a folyamat és jol működött....
de mint most már kiderült,megvan az oka neki miért nem működött(csak azt nem értem,hogy nem tűnt fel hogy nincs a telón FTM felirat amikor a leirásban benne is van hogy meg kell jelennie
)
(#16144) scyllarus
ezt most nem veszem magamra mert a megoldás jo volt,csak nem közölte hogy nem gyári recovery van
nekem is volt tegnap egy amit benéztem pár percre..a custom fw-t kevertem a custom recoveryvel...
de miután észrevettem,már irtam is hogy félrenéztem..ennek ellenére volt aki szánt szándékkal leugatott mert jó dolgában nem volt mit tennie,annak ellenére hogy én magam is megirtam benéztem,és javitottam -
bubus66
nagyúr
válasz
Keeperv85 #16103 üzenetére
(#16103) Keeperv85
Nem bántom csak azért amikor itt voltam akkor is el nyomot egy két hülyeséget. De azért látom tiszteletbe tartják a mestereket!
(#16104) Mya91
Tisztelet és becsület neked Keeperv85 fórum társ ír azt kell meg fogadni mert Ő (Ők) értenek hozzá nem az első androidos telefon fordult meg a kezébe (kezükbe). De a segítség az szerintem úgy van, hogy azért ne téglázzak le senkinek. -
bubus66
nagyúr
válasz
Keeperv85 #16065 üzenetére
(#16065) Keeperv85
Nem tudja feltenni, mert custom FW van a telóban, TÉGLÁT csináltattok belőle és akkor majd tényleg mehet cseréltetni..
Ezt pofáztam én is mikor Skatem volt ez az userke "callvote" szerettet téglát csináltatni. Sokszor többet értet hozzá mit a mesterek!!! Mert ahogy olvasom ha te nem lennél egy két tégla lenne már. Nem akarok viszályt szítani,de ha valaki nem olvas csak linkel az nem biztos, hogy mindig jó. -
Torento
tag
válasz
Keeperv85 #16095 üzenetére
Elhiszem.Mivel nem gyakori h erre panaszkodnak itt emberek.Az a baj h én kifogtam egymás után 2 olyan darabot aminek gyenge a hangszórója és ez igen bosszantó... (a 2.-ra ráadásul vigyáztam is ilyen szempontból,mégis behalt benne és mindennek a tetejébe mind a 2)
Engem a jó hekkelhetősége ami kárpótol igazából.Nincs véletlenül eladó hangszóród?
-
callvote
senior tag
válasz
Keeperv85 #16081 üzenetére
akkor mindenképp bukta a garit....
de neki a hangszoron kivül az is "gondja" hogy nincs gtalkja(meg ki tudja még mi)
azt nem tudná megcsinálni hogy rádob egy custom recoveryt és pl ice armor 3-at vagy skate v2-őt?
ezek legalább rendes romok és benne van valszeg minden ami hiányzik neki..(hamár a hangszórót nem tudja gariban megcsináltatni) -
bubus66
nagyúr
válasz
Keeperv85 #16006 üzenetére
(#16006) Keeperv85
Bocsi hogy beleszólok, de igazad van, mert ezt az Orange dolgot a Skate-nél én is próbáltam, azt hiszem a modacon volt fent, pontosan nem tudom, most de attól biztos, hogy nem lett okosabba a telefon. Sőt innentől válik, ami miden, képen veszélyes a TPT, de hát te (meg ti) ehhez jobban értetek. Gondolom ezzel csináltak, QPST 2,7 én is meg próbáltam,nem ajálom senkinek sem. Neked meg biztos, hogy nem kell mondani te ismered ezt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest