- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Redmi Note 13 4G
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rambo4ésfél
senior tag
valami csak nem teljesen kerek, mert nem tudok semmit se csinálni a recoveryben bármire nyomok nem lép bele csak üres lesz a képernyő tehát csak a "háttérkép" látszik se egy betű se semmi
erre megoldás?
szerk.: USER ERROR
nem a power gombbal kell (másik telón azzal kell) hanem a home gombbal...
-
rambo4ésfél
senior tag
válasz
Keeperv85 #16340 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a segítséget
a blade-s benézés pedig esélyes mert sokat voltam a blade topikban
scyllarus: egyik ismerősöm hozta hogy tudok e rá rakni neki másik rendszert mert ez az orange van rajta... én meg elvállaltam mondom nem lesz ezzel gond csak hát amikor megláttam hogy a hibakeresést se tudom bekapcsolni...
-
rambo4ésfél
senior tag
Sikerült megszerelni úgy néz ki
felment rá a 4.0.1.4-es cwm recovery a kérdésem az hogy ez jó verzió a további romolásokhoz (IA3-at szeretném feltenni rá)?
-
rambo4ésfél
senior tag
Sziasztok!
Van egy olyan problémám hogy az usb hibakeresést nem tudom bekapcsolni, hiába pipálom be meg is csinálja legalábbis úgy látszik de fent az értesítési sávon nem látszik az ikonja illetve a recovery telepítésr sem engedi így...
valami megoldás
előre is köszi
szerk.: természetesen driver minden rendben van win7
-
rambo4ésfél
senior tag
Sziasztok!
csak egy megerősítésre lenne szükségem illetve ha nem úgy van akkor cáfolásra értelemszerűen
röviden egy kis mese: nekem blade-m van, haveromnak pedig skate, én a blademre feltettem az IA2-t és megtetszett haveromnak így kérdezi hogy ilyen van e az övére is mondtam hogy biztos és utána néztem tényleg van [link] tehát fel kellene telepítenem az övére is, viszont az övé egy teljesen érintetlen készülék. garanciavesztés nem érdekli...
a kérdésem a következő: elsőnek rootolom utána rom managerrel felrakom a skate-nek megfelelő recovery-t majd biztonsági mentés és mehet fel a fentebb linkelt rom? természetesen az abban leírtak szerint
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Tőzsde és gazdaság
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Tesla topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest