- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Hiánypótló funkciót vezet be a Nothing
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
callvote
senior tag
válasz
Keeperv85 #16141 üzenetére
ez a hivatalos álláspont
amugy amikor anno ezt megcsináltam blade-n,akkor a folyamat elött sem volt "aktiv" a start felirat,ennek ellenére lefutott a folyamat és jol működött....
de mint most már kiderült,megvan az oka neki miért nem működött(csak azt nem értem,hogy nem tűnt fel hogy nincs a telón FTM felirat amikor a leirásban benne is van hogy meg kell jelennie
)
(#16144) scyllarus
ezt most nem veszem magamra mert a megoldás jo volt,csak nem közölte hogy nem gyári recovery van
nekem is volt tegnap egy amit benéztem pár percre..a custom fw-t kevertem a custom recoveryvel...
de miután észrevettem,már irtam is hogy félrenéztem..ennek ellenére volt aki szánt szándékkal leugatott mert jó dolgában nem volt mit tennie,annak ellenére hogy én magam is megirtam benéztem,és javitottam
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3125, 100% Akkumulátor
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év teljeskörű gar.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest