- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
callvote
senior tag
válasz
Keeperv85 #16141 üzenetére
ez a hivatalos álláspont
amugy amikor anno ezt megcsináltam blade-n,akkor a folyamat elött sem volt "aktiv" a start felirat,ennek ellenére lefutott a folyamat és jol működött....
de mint most már kiderült,megvan az oka neki miért nem működött(csak azt nem értem,hogy nem tűnt fel hogy nincs a telón FTM felirat amikor a leirásban benne is van hogy meg kell jelennie
)
(#16144) scyllarus
ezt most nem veszem magamra mert a megoldás jo volt,csak nem közölte hogy nem gyári recovery van
nekem is volt tegnap egy amit benéztem pár percre..a custom fw-t kevertem a custom recoveryvel...
de miután észrevettem,már irtam is hogy félrenéztem..ennek ellenére volt aki szánt szándékkal leugatott mert jó dolgában nem volt mit tennie,annak ellenére hogy én magam is megirtam benéztem,és javitottam
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Villanyszerelés
- Elektromos autók - motorok
- Autós topik
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Reklámblokkolók topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Jól felszerelt, csúcskategóriás külső videokártya jött a Gigabyte zászlaja alatt
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3194, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-i7 I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest