- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Netfone
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
siddis
őstag
Felraktam fagyiét, egyelőre tesztüzemmód ON..
-
starchild
tag
Van új CM11 is Fagyitól: cm-11-20140817-UNOFFICIAL-skate
-
angelius
aktív tag
Csak Szólok hogyha valaki frissíti a recoveryt akkor az nem úgy indul mint a régi. Hanem Volume up + Home+ Power button. Hangerő gomb fel+Home (Nem menü)+ Bekapcsoló gomb. Mert ha régi módszer szerint van inditva akkor nem lehet a hangerő gombokat használni. Amúgy sajnálom hogy frissítettem mert a régi recovery sokkal jobb és gyorsabb volt. Jah és az új recovery alatt nem tudtam romot az sd-re másolni mert 70%-ig eljutott és nem mert tovább, de vissza raktam a Miui mentésemet azzal meg felment szuperül.
-
angelius
aktív tag
Egy újabb rom ZTE Skatre ParanoidAndroid 4.45 Fagyi mester alkotása.
-
krystman
őstag
Azt mondják, hogy nagyon rossz fotókat csinál a Skate. Hát nem tudom. Én nekem még is tetszik ahogy fotóz. Nem azt mondom, hogy felveszi a versenyt a drágább, jobb telókkal, de annyira nem rossz, mint mondják. Ha jól be van állítva egész jó kepeket csinál.
-
angelius
aktív tag
válasz
szunyi777 #22493 üzenetére
Szerintem mindenki mást ajánlana én most a Slim Bean romot használom időközönként szoktam cserélgetni a romokat. De szerencsére rengeteg rom készült a Skate-hez. A HTC Oldalán lehet szemezgetni.
-
szunyi777
őstag
Sziasztok
Most jutottam hozzá, egy törött digitizeres készülékhez működő képes állapotban.
LCD működik, nincs összetörve-karcolódva (Szerencsére) csak annyira ramaty a digitizer, hogy nem érzékel.
Sajna a pontos tipust nem tudom, mert a készülékbe az akksi alá ZTE Skate van irva.
Rákeresve Ebay-en ami hasonlit a digitizerre, az a V960 tipus.Igy néz ki a digitizer, és a keret. ez a V960 tipus?
EZT néztem ki, szerintetek?!
Kérdésem, hogy valaki rendelt már esetleg érintőt, és ha igen melyik eladótól!
Másik dolog, ha életre keltem, kellene nekem valami szupi kis AOSP rom...
pl.: Slim, Pacman, stb...
Mit ajánlanátok?Köszönöm szépen...
-
angelius
aktív tag
válasz
siddis #22489 üzenetére
MIUI V5 SPECIAL EDITION a linken letudod tölteni.
-
Nestor16
senior tag
Üdv.
Az normális a Skate-tól, hogy görgetés közben kicsit elmosódnak a betűk, tehát nem maradnak szép élesek? (Akár menüben, akár máshol)
-
angelius
aktív tag
A Miui Special edition rom van fent már 4 napja és 58% áll az aksi.
A google cuccokat töröltem mert nem használom.
Adneraline van fent.
És telefonálok meg használom a wifit is. Telefonálásnál is csak 1-2 % merül.
Most nem tudom hogy a rom ilyen jó vagy az Adneraline segít neki hogy nem merüljön gyorsan. -
Zupika
újonc
Üdv!
A telefonom hívásnál másnál Ismeretlen, vagy Privát számot jelez. Nos, ez hogyan lehet átállítani? A beállítás menüiben nem találtam hívás beállítást sehol.
(CyanogenMod 10.0.0 skate) -
DessertFox
aktív tag
Úgy látszik ez egy ilyen hét. Majd három éves hűséges és gyakrlatilag hiba nélküli működés után a Skatem megadta magát. Köszönöm mindenkinek a segítséget, amit itt kaptam.
-
jekisa19
csendes tag
Sziasztok!
Én is fájdalmas búcsút intettem eme remek társaságnak, sok hozzászólásom nem volt, de folyamatos követője voltam a fórumnak, rengeteg segítséget kaptam tőletek, amit ezúttal is köszönök.
További sok sikert mindenkinek!!!
-
mista
csendes tag
válasz
siddis #22472 üzenetére
köszi a tippeket! rendszertisztítás és cache-törlés volt, nem oldották meg, a többivel meg nem szívesen bíbelődnék, egyrészt mert még sosem csináltam, másrészt mert reményeim szerint legkésőbb az év vége felé lecserélném a telefont. plusz nem hiszek benne, hogy egy rom reinstall sokat segítene (bár lehet, hogy tévedek), amiatt, mert csak ezzel a két appal van a gond és csak egy ideje. egyébként senki sem találkozott még ugyanezzel a jelenséggel közületek?
-
Dexter68
addikt
Na, eljött az ideje, hogy könnyes búcsút vegyek...
Vettem egy LG Optimus F6-ot (na, az sem kompromisszum-mentes
)
De azért néha benézek majd -
siddis
őstag
Kábé 15 percig volt rajta gyári ROM, sőt GAPPS-ot se használtam még rajta.. Én megpróbálnék régebbi verziókat vagy lementeni mindent és visszanyomni a gyári ROM-ot aztán újra telepitgetni mindent..
Vagy nem tudom próbáltad esetleg a cache-eket törölni vagy egy rendszertisztítást.? -
mista
csendes tag
-
mista
csendes tag
sziasztok,
a segítségeteket szeretném kérni!
körülbelül 2,5 éve a telekomtól vettem a skate-emet, azóta a gyári cuccokkal fut, nem piszkáltam bele különösebben, nagyjából elégedett is voltam vele mindenféle változtatás nélkül, és ilyesmit (új rom vagy hasonlók) most már nem is szeretnék, mert terveim szerint nem túl sokára másra fogok váltani. viszont van egy gondom, amit addig is jó lenne valahogy megoldani.
körülbelül 2 hónapja semmilyen értesítést nem kapok meg a skate állapotsorán azok közül, amik az androidos facebook app-tól jönnének. ez főleg az üzeneteknél zavaró, mert így folyamatosan meg kell nyitnom az alkalmazást ahhoz, hogy lássam, írt-e valaki. a telefon magától semmilyen formában nem jelez. a facebook appot kb 2 éve használom, eddig a kisebb bugokat és a facebook mindenkinél tapasztalható hülyeségeit leszámítva nem volt vele gondom. ez a probléma emlékeim szerint azóta tapasztalható, hogy egyszer kijelentkeztem az alkalmazásból (logout), majd miután jelszóval visszaléptem, többet már nem kaptam meg az értesítéseket. persze simán el tudom képzelni, hogy ez csak véletlen egybeesés, viszont előtte nem csináltam ilyen kijelentkezést, így nincs összehasonlítási alapom. azóta számtalanszor ki-be jelentkeztem már jelszóval, nem történt változás. ezen kívül próbáltam már minden alapvető lépést a hiba orvosolására, többször frissítettem, majd töröltem és újra telepítettem az appot, töröltem belőle az adatokat, beállítottam a telefonban a fiókoknál a szinkronizálást is (persze ez csak a névjegyek szinkronizálása volt, de úgy voltam vele kínomban, hogy hátha), de semmi sem segített. természetesen az értesítések be vannak kapcsolva, minden, ahogy kell. mégsem működik.
végül aztán a napokban leszedtem a facebook messengert, amit eddig nem használtam, hogy legalább az üzenetek értesítéseit azon keresztül megkapjam. legnagyobb meglepetésemre viszont így sem jönnek az értesítések, sőt, itt már egy érdekesebb jelenséget tapasztalok: ha a messenger meg van nyitva, csak nem az üzenetek listájánál, hanem mondjuk a beállításoknál vagyok, vagy a facebook app van megnyitva és mondjuk a news feedet olvasom éppen, akkor a közben érkező üzenetekről jön jelzés, rezeg a telefon, hangjelzés is van és az állapotsoron is megjelenik az üzenet, ugyanúgy, mint egy sms vagy bármi egyéb állapotsoros értesítés. ha azonban bezárom a facebook alkalmazást vagy a messengert és csak a háttérben futnak tovább, semmilyen értesítést nem kapok, csak akkor látom, hogy új üzenetem érkezett, ha megnyitom a facebook vagy a messenger appot.
egyébként az összes többi állapotsoros értesítés teljesen normálisan, a korábban megszokott módon működik, a gmailtől, a google playtől, minden ilyesmitől jönnek az értesítések, csak a facebook és a facebook messenger nem hajlandó rendesen működni.
tudtok-e bármi megoldást, ötletet a hiba orvoslására, egyáltalán hibaként kell-e ezt kezelni, vagy előfordulhat, hogy nem fogom tudni ezt megoldani, mert a facebook és a messenger valamelyik frissítése óta nem kompatibilis a skate-emen futó gyári rendszerrel?
köszi a segítséget, tippeket előre is!
-
magery
tag
Szia!
Nekem is az a problémám hogy a "Sikertelen bejelentkezés. Probléma merült fel a Google szervereivel való kommunikáció során. Próbálkozzon később." hibaüzenetet dob. Már vagy 5-ször újratelepítettem de semmi változás. Tud valaki segíteni?
Én ezeket tettem fel egy S2-re: Resurrection_Remix_KK_v5.1.5-20140609-i9100, GAPPS-RR-KK-4.4.2-20140116-ART
Köszi előre is.
-
beni3d
aktív tag
Üdv! Mekkora eséllyel cserélik más készülékre a T-nél, és milyen árban lehet gondolkodni, ha cserélik?
-
angelius
aktív tag
Pár napig teszteltem Fagyi Kit Kat romját. Tapasztalataim: Lassan bootol be. Ha a billentyűzárnak kódot állítok be akkor újra indításnál nem engedi beírni a kódot. Az akksi nálam szépen merült illetve ha lemerült és töltőre raktam még 4 óra múlva sem töltőt fel csak ha kikapcsoltam akkor. A Tpt helpert elindítva nem ismerte fel a recoveryt (csak valami 5 felettit írt ki) és a telefont sem ismerte fel. Ezek voltak a rossz tapasztalataim és akkor a jók, tetszik az új telefon könyv a térerő mindig fullon van, szép a hangzása a wifit is elég gyorsan megtalálja. Nem tudom hogy valaha megfogja e csinálni Fagyi hogy jól menjen ez a rom, mert ez igazán jó rom lenne.
TOLEDOO lehet ki kellene egy olyan romot próbálnod amiben van int2ext vagy nitroglass. Vagy fel kellene raknod a H3 Mach speed 2.2 -es romot ez a rom a H3 Blues-ra épül és van benne nintroglass.
-
TOLEDOO
tag
Sziasztok!
Kérném a segítségeteket.Van egy Skate H3 Blues v2.2 rommal.
Azt írja ki hogy "kevés a tárhely a telefonban",így nem tudok telepíteni.
Partícionálva van az sd kártya.
Belső 2% üres
SD Kártya 72%üres
SD Kártya 2.partíció 92%üres
Rendszer 30%üresLátható hogy van hely az SD kártyán.
LInk2sd-n be van állítva hogy külső eszközre mentsen.
Mi a teendő,mit csináljak.
Köszönöm előre is. -
adamcsik
aktív tag
Üdv van egy rootolt telefonom és nincs rajta a Google Play én már töltöttem le rá sok fájtát de mindegyiknél kilép (CyanogenMod verzió : 10.0.0-skate)
-
angelius
aktív tag
Fagyi Kit Kat romja törlés áldozata lett. Úgy merült az aksija mint egy profi búvár
Ment vissza a Paranoid Jelly ez mindig vissza tér mint a bumeráng. -
Dexter68
addikt
Közben azért megjegyzem, hogy az IceArmor3 Adrenalinnal és Nitroglassal még mindig brutáljól megy. Gyors, stabil és minden porcikája hibátlanul működik.
-
angelius
aktív tag
Kíváncsiságból felraktam Fagyi Kit Kat 4.4.3-as 2014.06.11-es romját ez már engedte a link2sd-ét használni.
Egész jól pörög kíváncsi leszek hogy mennyire jól csinálta meg. Egy dolgot észre vettem hogy egész szépen melegszik az aksi. -
SUPREME7
őstag
Sziasztok, cserélt már valaki mikrofont a telefonjában? Mennyire bonyolult?
-
DessertFox
aktív tag
válasz
faggyasgergo #22450 üzenetére
Ő az, nálam hibátlanul, stabilan és gyorsan fut:
[link] -
faggyasgergo
csendes tag
válasz
faggyasgergo #22450 üzenetére
Megtaláltam, sajnos a GB munkamódszertől elszoktam, de nagyon, a CM7 is 2 napig bírta múltkor és már hiányzott az új ui :/ - Igaz, hogy tud mindent, de hát na.
Init.d scripteket pedig nem szeretek alapból beleégetni a romba, hogy gyorsabb legyen. Úgy gondolom, hogy mindenkinek megvan a jól bevált kis scriptje
De tény lehetne, emelni vele a teljesítményen és egyebeken.
-
faggyasgergo
csendes tag
válasz
DessertFox #22449 üzenetére
Szia!
Melyik a Machspeed?
Lehet tolok egy backupot és kipróbálom én is.
/ egyébként nálam nincs gond az sdext-el, még frissítéskor sem, de lehet egyedi Skate-m van
/
-
angelius
aktív tag
Gyorsan fel is telepítettem Fagyi romját.
1. Tapasztalatom: Linkk2sd nem tud csatoló file-t létrehozni, Int2ext feltelepítés után nem látja így nem lehet használni az ext particiót.
2. Lassan bootol be (Nálam)
3. A Supersu nem lett kijavítva így még mindig baj van a rootjoggal.Pedig már azt hittem végre kész lesz egy használható 4.4-es rendszer.
Számomra így ez még mindig használhatatlan. -
angelius
aktív tag
Fagyi frissítette a Kit Kat 4.4 - es romot.
- Új tárcsázó.
- Új CM téma.
- Trebuchet: új grafikus felület
- Számológép új funkciókkal.
- Kernel frissítés.
- Jobb teljesítmény.
- Gyorsabb ébredés.
- Sebességnövekedés.
- Szinkronizálva a legújabb forrás.
- Frissitve a Gapps: PlayStore, a Gmail, a Google Play szolgáltatás, Youtube. -
angelius
aktív tag
válasz
pacocsa #22445 üzenetére
A Miui v5 romnál Nitroglass-t kell használni az ext2 használatához. És még kell hozzá az Adneraline engine 4.5.
-
pacocsa
csendes tag
válasz
angelius #22444 üzenetére
Köszi de egy kicsit belefáradtam a sikertelenségbe!
A fura az ha szinkronizál és másol is akkor az ext-en bitre ugyan annyi a foglalt és a szabad hely mint a belsőn!!!! Mikor használja az ext-et akkor viszont minden leáll és nem tudom megnézni ,hogy mi is van rajt!
Közben felraktam az Általad magyarított MIUI-t ott a rendszer egy klasszissal lassabb még proci húzással is mint ennél viszont kezeli az ext-t de ötletszerűen. Kikapcs után nem találja. Mikor a fiam úgy dönt,hogy folytassam akkor megint nekiugrok! Köszönöm mindenki türelmét és segítségét! -
angelius
aktív tag
válasz
pacocsa #22439 üzenetére
Ha felraktad az Int2extet akkor a beállítások tárhelynél kiírja hogy mennyit lát belső memóriának.
Link2sd-nél nem kell kiválasztani hova linkeljen mert vagy leáll vagy ténylegesen az sd-re rakja és nem mindent lehet onnan használni.
Csak az autólinkelést állítom be.
Én a beállítások és azon belül alkalmazásoknál szoktam sd-re rakni amit át lehet pakolni. -
pacocsa
csendes tag
válasz
angelius #22438 üzenetére
Szia!
Már nem a gyári a TPT a leírás alapján megnöveltem 230-ra.
Kérlek írd le ,hogyan helyezed át az alkalmazásokat belsőről az ext-re?A Totalcommander egy-egy üres mappát lát dalvik-cache és lost+found. Tehát automatán semmit nem helyez ide!
Nitroglassal azonnal fagy tehát ehhez a ROM-hoz nem használható. Az általad linkelt INT2Ext telepítés után nem látható/nem találom/.A Link2sd-n az alkalmazások alatt van egy olyan opció,hogy alkalmazás linkelése erre kattintva hibaüzenettel megáll. Beállításokban mit kell beállítani esetleg itt rontok el valamit. -
angelius
aktív tag
válasz
pacocsa #22436 üzenetére
Dexter ez a Paranoid Jelly 1.
pacocsa a link2sd ha automatikusra van állítva akkor linkel a ext-re, de a belső memóriára is rak azért szoktam én amit lehet sd-re át helyezni így nem fogy nagyon a memória. A Total Commander-rel tudod ellenőrizni hogy mi van az ext partición.
Ha neked gyári TPT van akkor bizony kevés a belső memória.
De ki lehet próbálnod az INT2Ext-et. -
Dexter68
addikt
válasz
pacocsa #22436 üzenetére
Ha link2sd-t használsz, akkor a link2sd progit kell megnyitni és beállítani részint, hogy mostantól mindent az ext-re, részint meg, progin belül, "gyalog" végig lehet menni és egyenként a már fent lévő appokat átrakatni vele. És persze linkeltetni vele, amit csak lehet.
De ez nem ugyanaz, mint amikor az SD-re installál, mert olyankor a FAT32 partícióra teszi az appokat, de a data, meg a többi szemét marad a belsejében. Én azért szeretem jobban az int2ext-et vagy a nitroglasst, mert azzal nincs ez a macera, egyszerűen azt hazudja a telónak rendszerszinten, hogy az ext partíció az a belső memóriája és azt használja, oszt kész. -
pacocsa
csendes tag
Sziasztok!
A választott Jelly Bean Paranoid lett.Mindent az iránymutatásaitok alapján csináltam és pöpecül megy!
Most jön a de : az sd-t particionáltam ext3-ra meg Fat32-re.A Link2Sd-n beállítottam az ext3-at majd újraindult és azóta látja is a partíciót. Viszont nem tudom miként kell ide pakolni a dolgokat mert ha automatikusra állítom a telepítési helynél akkor semmit nem csinál és betelik a belső memória ha külsőre állítom akkor a gapps-okat amiket utólag telepítettem átrakja az ext-re viszont az átrakottak azonnal leállnak és a teló kikapcsolása után nem indítható. Gondolom csak manuálisan lehetne átrakni dolgokat amit az istennek sem találok hogyan kellene.Az utólagosan telepített alkalmazásokat az Sd-re /Fat-ra/ simán át tudom tenni viszont az ext-re semmit és automatikusan sem települ ide semmi. Amennyiben valamelyikőtöknek van ötlete kérlek ossza meg velem had szolgáljon épülésemre!
Köszi
-
pacocsa
csendes tag
válasz
Dexter68 #22431 üzenetére
Köszönöm neked is ! Olvasok tanulok és bízom benne ,hogy nem rontom el /mert akkor kell venem egy másik telefont amit ugye nem szeretnék/!
A bőség zavara a ROM-ok terén!
Elég nagy a bizonyítási kényszer a gyerek felé,hogy jól is nézzen ki és használható is legyen!Mégeszrer köszönöm és ha elakadnék jövök tanácsokért!
-
angelius
aktív tag
válasz
Dexter68 #22431 üzenetére
Én is megvagyok 4-es feletti rommal Paranoid Jelly-vel. Mindig vissza térek ehhez a romhoz. Egyenlőre az egyedüli 4 feletti rom amiben egyedül a vaku nem megy de ezen kívül minden jól megy (Nálam).
Hozzá adtam az adneraline engint, Link2sd-vel használom mert nekem igazából soha nem ment meg felelően a Nitroglass vagy az Int2ext. -
Dexter68
addikt
válasz
angelius #22429 üzenetére
Annyit még hozzá tennék, hogy felhasználófüggő is a dolog. Sokan maximálisan elégedettek a 4 fölötti romokkal, az én gyerekem is teljesen boldog a fagyi-féle kitkattel, én meg szépen visszatértem a 2.7-esekhez, mert volt egy csomó ÉNspecifikus dolog, ami a CM7 alatt jobban működik (kivéve a keep, mert az hiányzik). Van a MIUI v5 reparada, ami stabil és jól működik, Angelius kolléga is magyarított egy MIUI special edition-t, ha visszakeresel, megtalálod (ezeknél figyelj a TPT-re, a fenti htcmania-linken megtalálod őket, a tpt meg Adamis cikke végén). A MIUI romok nagyon jól néznek ki. Jó és gyors még a MachSpeed, a SkateV2, illetve a „klasszikus” Appelme-Kelzsoca féle Icearmor 3 is. Én jelenleg az utóbbit használom, némileg felturbózva (Adrenalin engine + Nitroglass + Kernel-csere + cache átirányítás az SD-re, ahogy Angeliustól tanultam), egyelőre stabil és gyors.
A tárhely növelése vagy Link2SD-vel Nitroglassal vagy Int2EXT-tel működik (időnként valamelyik „gyárilag” be van építve némelyik rom-ba, erre is figyelni kell), ehhez létre kell hozni egy EXT partíciót az SD kártyán. Én 1 gigát különítettem el, eddig mindenre elégnek bizonyult.
-
angelius
aktív tag
-
pacocsa
csendes tag
Sziasztok!
Fiam telefonján szeretném a belső tárhelyet kibővíteni / még eredeti a bővítéshez ha tudtok tapasztalatból valami jó módszert szívesen kipróbálnám/ és egy stabil ROM-ot feltenni.
A telefon rootolt és a recovery fent van.
Melyik ROM-ot ajánljátok ami gyors és stabil is egyben/ és honnan tölthetném le/?
Segítségeteket előre is köszönöm! -
angelius
aktív tag
Ma particionáltam a mobilomat eddig Tiri által kiadott TPT volt fent 230mb system 20mb cache és 190mb data. Mostani partíció kiosztás 200mb system 2mb cache és 238mb data. Mentés csináltam a romról és mikor megcsinálta a particiónálást eddig 96mb szabad terület helyett 142 fogadott. Cache meg ha cm7 es romot rakok majd fel akkor majd át irányítom az sd-re.
-
Dexter68
addikt
válasz
angelius #22424 üzenetére
Igazán jó, ami van (bár gőzöm nincs már pontosan, hogy melikaz), csak volt már, hogy kerestem és akkor nem találtam sehol. (Egyébként mivel tudom megnézni, hogy milyen tpt van éppen?)
—
Tegnap feltettem az IA3-at, adtam neki adrenalin engine-t, meg nitroglasst. Minden ment, mint az állat, de a callrecorder csak nem volt hajlandó elindulni (ugye a kernel kétirányú kommunikációs felvételére van szükségünk). Illetve néma mp3-ak jöttek létre.
Akkor jutott eszembe, hogy volt C3CO-nak az IA3-nál újabb kernele, az úgynevezett „S series kernel for »all« custom ROMs”, amit egy életem egy halálom alapon megetettem vele és most úgy néz ki, hogy meg is ette.
-
angelius
aktív tag
válasz
Dexter68 #22421 üzenetére
Nem tudom hogy keveredett össze a kettő. Nitroglass
-
angelius
aktív tag
válasz
Dexter68 #22417 üzenetére
Ice Armor 3-nál azt probáld meg amiben nincsen A2SD támogatás mert akkor a nintroglass menni menni fog. Szerintem az Adrenalinet szeretni fogja. Most visszatértem a Paranoid Jellyhez megint mert csak furán viselkedik a Fagyi 4.4-es romja. Felraktam hozzá az Adrenaline-t mert ebben sok minden van. És ad egy kis sebességet a telónak.
-
angelius
aktív tag
Dexter ezt próbáltad már? Telefonhívás rögzítő
-
-
angelius
aktív tag
válasz
Dexter68 #22415 üzenetére
Régebben nem használtam wifit így fel sem tűnheted hogy van valami baj. De nélküle meg nincs baj. És valahol olvastam hogy más is panaszkodott rá. Tegnap felraktam H3 blues és mellé a Pure Performance-t és valamit kavarhatott mert az aksi kijelzés százalékos volt és emlékezetem szerint nem volt régebben. Most egyenlőre Fagyi 4.4.2 -es romja van fent kíváncsi leszek meddig tartom meg, mert már nagyon unom hogy nem találok egy normális romot.
-
angelius
aktív tag
Közben más romoknál is kínlódott a wifi kapcsolódás rájöttem hogy a Pure Performance csinál valamit mert nélküle nincs wifi problémám.
-
angelius
aktív tag
válasz
Zednel #22406 üzenetére
@Zednel Azért gondoltam hogy próbáld ki mert egyik ismerősömnek bejött de mivel a Skateknek egyedi lelke van nem mertem ajánlani száz százalékra.
@Dexter igen a MachSpeed-nek az alapja a H3 Blues csak nincs bele piszkálva és a MachSpeed nálam azért felejtős mert az aksi kijelzés százalékos amitől én frászt kapok. Azt Int2est használatánál észre ettem hogy nem mindig csatlakozott a teló a wifire hibát írt ki. Most nem tudom hogy a nitroglassnál van e ilyen hiba.
-
Zednel
csendes tag
válasz
angelius #22404 üzenetére
A délután folyamán sikerült megcsinálnom ezzel a megoldással és működik! Ezer köszönet érte
#22405 Keeperv85: Lehet tényleg nem jó ötlet, de mivan ha nem jön már támogatás ehhez az érintőképernyőhöz? Akkor meg ugyanoda lyukadok ki, és úgyis a mostani megoldással kellene megcsinálnom.
-
Dexter68
addikt
válasz
Adamis #22399 üzenetére
Ez nem hasonló probléma, mint amit Fagyi boncolgatott amikor benézett ide?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen légkondit a lakásba?
- A Fehér Házban marad a Starlink Trump és Musk rossz kapcsolata ellenére
- Kompakt MSI alaplap érkezett Ryzenek alá
- PlayStation 5
- Miért nem működik a 4K 60 Hz minden HDMI kábellel?
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen videókártyát?
- EAFC 25
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6500 - Intel P8600 I 3GB I 160GB I DVDROM I 15,4" WXGA+ I Garancia!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest