- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MIUI / HyperOS topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Romano
veterán
válasz
siddis #22667 üzenetére
Igen van rajta. Korábban próbálkoztam pár rommal. Ehhez az sd-ext kreáláshoz tudnál egy linket adni? Asszem régen a app2SD-nél csináltam hasonlót a MiniTool Partition Wizard-al.
Adamis
Köszi a tippeket. Kártya az van 32GB azzal nem lesz gond (mondjuk csak CL4, gondolom a tempóra rányomja majd a bélyeget) Ezeket ki is próbálom. Amit utólag említettél az mit tud hogy ennyire jó? -
angelius
aktív tag
válasz
siddis #22586 üzenetére
A TPT Helpert én jó párszor használtam és nem volt vele gond. Bár most Fagyinak a Pacromja van fent ennél nem lehet használni mert új recoveryt nem ismeri fel. De ezért van mentésem illetve Fagyi felrakta a 4-es recoverynek recos telepítőjét. Így ha valami gondom van az újjal akkor csak vissza rakom a 4-es recoveryt.
-
angelius
aktív tag
válasz
siddis #22489 üzenetére
MIUI V5 SPECIAL EDITION a linken letudod tölteni.
-
mista
csendes tag
válasz
siddis #22472 üzenetére
köszi a tippeket! rendszertisztítás és cache-törlés volt, nem oldották meg, a többivel meg nem szívesen bíbelődnék, egyrészt mert még sosem csináltam, másrészt mert reményeim szerint legkésőbb az év vége felé lecserélném a telefont. plusz nem hiszek benne, hogy egy rom reinstall sokat segítene (bár lehet, hogy tévedek), amiatt, mert csak ezzel a két appal van a gond és csak egy ideje. egyébként senki sem találkozott még ugyanezzel a jelenséggel közületek?
-
mista
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Facebook és Messenger
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- LEGO klub
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- PERIFÉRIA beárazás (egér, egérpad, billentyűzet)
- One mobilszolgáltatások
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elkészült a Mafia: The Old Country
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest