- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Nincs több titok: íme, a Samsung Galaxy TriFold!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Adamis
őstag
válasz
Zednel
üzenetére
Valószínűleg olyan panel érkezhetett hozzád, amit a főzött romok kernele nem támogat.. Melyik rom nem megy? Melyikkel próbáltad már? Illetve lehet, hogy olyan rom kellene neked, ami normál, illetve SFR kernellel is forgalomban van.. Fagyi 4.4-ese azt hiszem ilyen... SkaTe V2 egy alternatíva, mert a gyárira épül, vagy az IceArmor romot lehet még érdemes kipróbálni, bár az csak CM7-es!
-
Zednel
csendes tag
Sziasztok!
Már nem tudom hány fórumra írtam a problémámmal, de reménykedek hogy itt tudna valaki megoldást rá. Probléma a következő: a Skatem érintőkijelzője meghalt, így hát rendeltem egy utángyártottat (amíg a gyári érintőkijelzővel használtam, custom rom futott rajta). Kicseréltettem az érintőkijelzőt, és az fogadott hogy nem hajlandó menni a custom rom-al(nem reagál semmire), de ha visszarakom a gyári T-mobilos rom-ot, ott reagál mindenre az érintőkijelző. Van e olyan itt fórumon aki találkozott ilyen hibával? -
angelius
aktív tag
Dexter az autostartsból találtam egy újabb verziót és ez már magyar nyelvet is tartalmaz. Ma reggel megjött a viber kód is. Te raktál fel valamit még a romhoz? Mert én csak a CrossBreeder-t raktam fel.
-
angelius
aktív tag
válasz
Dexter68
üzenetére
Ma újra raktam valahogy a Link2sd jobban fekszik nekem. Megvagyok vele elégedve a rommal csak a vibernek nem jön meg a kódja egyszer hívott elmondta a kódot beírtam és nem fogadta el. Nem tudom miért variáltak régebben egy kód volt hozzá. És ha naponta ötször cseréltem romot akkor ötször tudtam aktiválni.
-
angelius
aktív tag
Dexter ma felraktam megint a reparada-t de nekem csak lassan ébred bejövő hívásnál és a menübe is szaggat billentyűzár nyitása is lomha. Ezért át alakítottam a special edition magyar nyelvűre ez érdekes módod gyorsan reagál mindenre.
-
angelius
aktív tag
A Jenkins 4.4-ben még mindig azok a hibák mint a Fagyi romjában. A Rendszer 3 perc alatt áll fel, a 2.3 és a 4.1 es romok 1 perc alatt állnak fel. A Superuserrel is bajok vannak a Lucky Patchernek nem ad root jogot. Elvileg a Fagyi dolgozik most egy újabb frissítésen ha megoldaná a superusert akkor biztos tuti kis rendszer lenne.
-
T1k3
tag
Nos, megváltam végül szeretett készülékemtől. Viszont most ragadnám meg az alkalmat, hogy megköszönjem mindenkinek az eddigi segítségét: köszönöm szépen!
-
Dexter68
addikt
Íme a ZTE legújabb fejlesztése.
-
angelius
aktív tag
Felraktam a Jenkis 4.4 es romját ami nagyon jól is megy. Beállítottam a képernyőzárnak kódot újra indítás után nem engedte beírni így törlés áldozata lett.
-
Dexter68
addikt
-
Dexter68
addikt
Nnnna, próbálgatom a MoKeeOS v1.10-t - újra (mert 2 éve már megvolt egyszer) és azt kell mondjam, hogy elég jó. Stabil, gyors... Néztem is, hogy mi bajom volt vele régen, aztán rájöttem, hogy tapasztalatlan voltam és elcsesztem

-
Dexter68
addikt
Az a fura, hogy újabban Titanium backup visszaállításnál állandóan ezt kapom: A(z) Google Play Szolgáltatások alkalmazás com.google.android.gms folyamata váratlanul leállt. Kérjük, próbálja újra. Bezárás, Jelentés. Működik minden, de a MIUI-nál is ez volt, meg az utóbbi néhány egyéb romnál is. Ez mitől lehet?
-
Dexter68
addikt
válasz
angelius
üzenetére
Hmmmm.... lehúztam innen a nullahámast, de nem megy fel a telóra. Aszongya, hogy installation aborted, Can't open zip (bad). MD5 Sum stimmel. De akkor mi nem?
-
angelius
aktív tag
válasz
Dexter68
üzenetére
Én csak update-mokeeos-20120623.zip update-mokeeos-center-clock.zip ezt a kettőt raktam fel.
És menet nagyon szuperül, egyenlőre visszaraktam a PA jelly-t de ha lesz időm megy fel a Mokeeos 0.3. -
-
Dexter68
addikt
válasz
angelius
üzenetére
Ez a csudálatos ICS téma totál megborította a telefont. FC, restart hegyek... ma volt egy olyan újraindulásom, hogy azt írta ki alul, hogy "biztonsági üzemmód" és a holo launcher helyett a saját miui-launchere jött be. Mindezt úgy, hogy már rég visszaállítottam a saját témám.
-
angelius
aktív tag
Felraktam a Mokeeos 0.3 és eszméleten gyors. Nagyon szuperül muzsikál.
-
angelius
aktív tag
Na pár napja visszatértem a Paranoid Jelly romhoz. A Miui romban volt egy idegesítő dolog. Amikor bejövő hívás volt kb. 15 mp-ig zenét kellett halhatnom mert addig nem ébredt fel a kijelző és csak utána tudtam felvenni.
-
Dexter68
addikt
válasz
Adamis
üzenetére
A spanyoloknál van pár, ahogy elnézem... jó tudni ezt is.
-
angelius
aktív tag
válasz
Dexter68
üzenetére
Anno még igen felraktam megvoltam vele elégedve csak 4 feletti romokat próbáltam utána. Most én megvagyok elégedve a Miui v5-ös rommal, végre megtaláltam hogy kell beállítani a telefonszámokhoz a hd képeket.
@nonee a Vakút nem csapta ki szerencsédre mert 4.1.2 es romtól nem nyúl a vakúhoz.
De az exthet tényleg vagy a Link2sd vagy az In2Ext kell. -
nonee
aktív tag
sziasztok.felromoltam a 4.1.2 jelly beant...
sajnos nincs vaku,a google apk allandoan hibat fob ki,raadasul az ext3 particiot sem latja a telo...vkinek nincs ötlete..esetleg egy kiforrott rom amiben minden jo??help -
Dexter68
addikt
válasz
angelius
üzenetére
Témáim nekem is vannak hálistennek, meg nem is nagyon használtam már, mert nem frissült az utóbbi pár évben, csak az zavart, hogy már nem is lehet elérni.
Most nekem azt csinálja, hogy feldob egy ablakot, miszerint az android.play leállt, de ettől függetlenül minden működik, frissül, meg ilyesmik...
-
angelius
aktív tag
Lehet vissza kellene állítanod a gyári rendszert és utána megint felrakni a recoveryt.
-
T1k3
tag
Helyzetjelentés:
- CWM-t még mindig nem tudom frissíteni mert amikor újraindul a telefon akkor eldobja az eszközt a Win (8.1 x64 ; 7 x86 - mind a kettő eredeti).
- Gondol egyet a telefon és nem tudok a Play Store-ból telepíteni, csak tölt de az ikon sem jelenik meg. Gyári adatok visszaállítása, tudom... viszont teljesen megőszülök - így sem sok hiányzik már hozzá. (IA3 alatt soha nem volt ilyen probléma, a 4.2.2 esetében legalább ez a 8. Kicsit frusztráló - visszatöltenék ilyenkor egy backup-ot ha betöltené a CWM.)Valakinek van valami használható - építőjellegű - ötlete?
-
Dexter68
addikt
válasz
angelius
üzenetére
Ez a speedy-mokee?
-
angelius
aktív tag
-
-
-
-
Dexter68
addikt
válasz
angelius
üzenetére
Esetleg így: miui_v5_final_reparada
Nálam Ffox alatt tökéletes.
(ha ez sem jó, bedobom dropboxba)
Néha szól valami cache-betelt akármi miatt, néha meg elmúlik. -
Dexter68
addikt
válasz
angelius
üzenetére
Tessék: miui_v5_final_reparada
Fontos, hogy ebben Nitroglass van, ami az ext-partíciót is kezeli.
Elsőre a Play áruház nem hajlandó telepíteni, csak restart után. -
Dexter68
addikt
válasz
vizslakutya
üzenetére
Nakéremszeretettel. Nem tudom, emléxik-e valaki (azt meg pláne nem, hogy érdekel-e valakit
), hogy amikor Tirimosqui magyarította a MIUI-ját, akkor a következő anomália miatt nem lett nagyon népszerű:
„nem engedi a lejátszóból változtatni,csak az előre feltelepítettekből.Sőt már egyénit sem enged külsőből cserélni.”
Na, kiderült, hogy a MIUI zenelejátszó sérült (vagy nemjó, mindenesetre vagy 3 megával kisebb, mint a többiben), úgyhogy lecseréltem a „reparada” verzióban lévőre és ettől úgy tűnik, hogy működik. -
maxim01
aktív tag
Sziasztok! Olyan gondom van, hogy telefonáláskor alig hallnak és azt mondják olyan mintha dobozból beszélnék, én viszont tökéletesen hallom a másik félt. Találkozott már valaki ilyennel?
-
Dexter68
addikt
válasz
angelius
üzenetére
Nálam vannak romok, amiknél nem is tölt 100%-ra még akkor sem, ha este 11-kor 75%-osan teszem fel és reggelig rajta van. Ugyanezek a romok ugyanúgy viselkednek az új telóval is.
Vannak romok, amik viszont másfél óra alatt fullosra töltik. Fene tudja, hogy mitől van ez... -
Dexter68
addikt
válasz
angelius
üzenetére
Na, ezzel az átfőzött MIUI Speciállal nem jártam nagyon jól. Magyarítottam egyet én is magamnak, próbáltam a Tied is, sok különbség nincsen, viszont nálam nagyon merül, cserébe lassan tölt. Van ugyan működő FM rádió, de nem megy az SMS (mms.apk). Mindkettőnél ugyanúgy.
Úgyhogy eddig nekem a „reparada” a legjobb ebből az eresztésből, csak az nem hozzáférhető már a htc-mánián, csak nálam
-
Dexter68
addikt
válasz
adamcsik
üzenetére
Általában megtalálja... milyen rom?
Vagy esetleg arra gondolsz, hogy talál egy bármilyen free wifit és azonnal ráugorjon?
Erre még a Symbianos időkben volt a Wefi, ami viszont Androidon már nem teszi maradéktalanul elégedetté a felhasználókat. -
adamcsik
aktív tag
Üdv!
Hogyan kell beállítani, hogy a teló autómatikusan kapcsolódjon a wifi-re?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Milyen széket vegyek?
- Hadeska22: Fiio x Snowsky Tiny - Megoldás a (mesterségesen gerjesztett) problémára
- Milyen alaplapot vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hisense LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max, független, megvigyázott, karcmentes állapotban
- iPhone 15 Plus 256GB yellow gyári független megkímélt akku 90%
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone Air 256GB Space Black ! ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Karcmentes Apple iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium 94% ! 3 Hó Jótállás
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium ! 3 Hó Jótállás
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus A-Data 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Egy gáz van: hivatalos forrásból már nem nagyon megszerezhető, legalább is goo.im-en nincs fent, ha jól emlékszem...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)