- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
angelius
aktív tag
válasz
pacocsa #22445 üzenetére
A Miui v5 romnál Nitroglass-t kell használni az ext2 használatához. És még kell hozzá az Adneraline engine 4.5.
-
angelius
aktív tag
válasz
pacocsa #22439 üzenetére
Ha felraktad az Int2extet akkor a beállítások tárhelynél kiírja hogy mennyit lát belső memóriának.
Link2sd-nél nem kell kiválasztani hova linkeljen mert vagy leáll vagy ténylegesen az sd-re rakja és nem mindent lehet onnan használni.
Csak az autólinkelést állítom be.
Én a beállítások és azon belül alkalmazásoknál szoktam sd-re rakni amit át lehet pakolni. -
angelius
aktív tag
válasz
pacocsa #22436 üzenetére
Dexter ez a Paranoid Jelly 1.
pacocsa a link2sd ha automatikusra van állítva akkor linkel a ext-re, de a belső memóriára is rak azért szoktam én amit lehet sd-re át helyezni így nem fogy nagyon a memória. A Total Commander-rel tudod ellenőrizni hogy mi van az ext partición.
Ha neked gyári TPT van akkor bizony kevés a belső memória.
De ki lehet próbálnod az INT2Ext-et. -
Dexter68
addikt
válasz
pacocsa #22436 üzenetére
Ha link2sd-t használsz, akkor a link2sd progit kell megnyitni és beállítani részint, hogy mostantól mindent az ext-re, részint meg, progin belül, "gyalog" végig lehet menni és egyenként a már fent lévő appokat átrakatni vele. És persze linkeltetni vele, amit csak lehet.
De ez nem ugyanaz, mint amikor az SD-re installál, mert olyankor a FAT32 partícióra teszi az appokat, de a data, meg a többi szemét marad a belsejében. Én azért szeretem jobban az int2ext-et vagy a nitroglasst, mert azzal nincs ez a macera, egyszerűen azt hazudja a telónak rendszerszinten, hogy az ext partíció az a belső memóriája és azt használja, oszt kész. -
angelius
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest