- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- iPhone topik
- Apple Watch
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pacocsa
csendes tag
válasz
angelius
üzenetére
Köszi de egy kicsit belefáradtam a sikertelenségbe!
A fura az ha szinkronizál és másol is akkor az ext-en bitre ugyan annyi a foglalt és a szabad hely mint a belsőn!!!! Mikor használja az ext-et akkor viszont minden leáll és nem tudom megnézni ,hogy mi is van rajt!
Közben felraktam az Általad magyarított MIUI-t ott a rendszer egy klasszissal lassabb még proci húzással is mint ennél viszont kezeli az ext-t de ötletszerűen. Kikapcs után nem találja. Mikor a fiam úgy dönt,hogy folytassam akkor megint nekiugrok! Köszönöm mindenki türelmét és segítségét!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- iPhone 17 Pro 256Gb Új bontatlan Garanciális Számlás(27%)
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 98%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy Fold 6 256GB Navy Blue
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung A06 mobiltelefon
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest