-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zednel
csendes tag
válasz
angelius #22404 üzenetére
A délután folyamán sikerült megcsinálnom ezzel a megoldással és működik! Ezer köszönet érte
#22405 Keeperv85: Lehet tényleg nem jó ötlet, de mivan ha nem jön már támogatás ehhez az érintőképernyőhöz? Akkor meg ugyanoda lyukadok ki, és úgyis a mostani megoldással kellene megcsinálnom.
-
Zednel
csendes tag
Sziasztok!
Már nem tudom hány fórumra írtam a problémámmal, de reménykedek hogy itt tudna valaki megoldást rá. Probléma a következő: a Skatem érintőkijelzője meghalt, így hát rendeltem egy utángyártottat (amíg a gyári érintőkijelzővel használtam, custom rom futott rajta). Kicseréltettem az érintőkijelzőt, és az fogadott hogy nem hajlandó menni a custom rom-al(nem reagál semmire), de ha visszarakom a gyári T-mobilos rom-ot, ott reagál mindenre az érintőkijelző. Van e olyan itt fórumon aki találkozott ilyen hibával?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max / 128 GB / 88%-os akku / gyári független / Pacific Blue
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged