Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Yettel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Fotók, videók mobillal
- Ennyiért vehetjük meg az első vízhűtéses gaming mobilt az EU-ban
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dexter68
addikt
válasz
angelius
üzenetére
Annyit még hozzá tennék, hogy felhasználófüggő is a dolog. Sokan maximálisan elégedettek a 4 fölötti romokkal, az én gyerekem is teljesen boldog a fagyi-féle kitkattel, én meg szépen visszatértem a 2.7-esekhez, mert volt egy csomó ÉNspecifikus dolog, ami a CM7 alatt jobban működik (kivéve a keep, mert az hiányzik). Van a MIUI v5 reparada, ami stabil és jól működik, Angelius kolléga is magyarított egy MIUI special edition-t, ha visszakeresel, megtalálod (ezeknél figyelj a TPT-re, a fenti htcmania-linken megtalálod őket, a tpt meg Adamis cikke végén). A MIUI romok nagyon jól néznek ki. Jó és gyors még a MachSpeed, a SkateV2, illetve a „klasszikus” Appelme-Kelzsoca féle Icearmor 3 is. Én jelenleg az utóbbit használom, némileg felturbózva (Adrenalin engine + Nitroglass + Kernel-csere + cache átirányítás az SD-re, ahogy Angeliustól tanultam), egyelőre stabil és gyors.
A tárhely növelése vagy Link2SD-vel Nitroglassal vagy Int2EXT-tel működik (időnként valamelyik „gyárilag” be van építve némelyik rom-ba, erre is figyelni kell), ehhez létre kell hozni egy EXT partíciót az SD kártyán. Én 1 gigát különítettem el, eddig mindenre elégnek bizonyult.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Xiaomi Poco F7 Pro 512GB/12GB RAM Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Iphone 17 Pro,256 GB, Független!
- iPhone 16e 128GB gyári független megkímélt 2026.06.10. Apple jótállás
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- TP-LINK TL-WA850RE 300M vezeték nélküli jelerősítő / 12 hó jótállás
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest