Hirdetés
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új olcsó Redmi telefonnal bővült a Xiaomi magyar kínálata
- MIUI / HyperOS topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Google Pixel topik
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CJ3
senior tag
Sziasztok egy haveromnak szeretnék függetlenítő kódot a Skate telójához, Ma hard reseteltem neki de telenor-os a kártyája, a telefon meg más függő és mikor betettük a sim kártyát kódot kér....Hogyan és mi szükséges a kódhoz köszi
-
D34L3R
tag
Üdv mindenkinek! Előre is bocs amiért nem olvastam vissza az x-száz hozzászólást, de olyan gondom van hogy a jelenlegi telómnak betört a kijelzője igy elővettem a szeretett skate-met!
CM10 PJ van rajta de jelenleg melyk a legmegbizhatóbb? kamera ha nem megy nem gőz... wifi, proxy patent legyen és ne foglaljon sokat mert nincs megosztva! Előre is köszi!
-
Adamis
őstag
válasz
Gabor1092 #22789 üzenetére
Ha nem lenne áttéve SIM-ről, akkor is meg kellene jelennie a névnek. A google fiókhoz nem sok köze van. Nézd meg a névjegyzékben, hogy ott rendben vannak-e a névjegyek (van-e név a telefonszám mellett)! Ha igen, és még nincs nagyon belakva a telefon, akkor hard reset és nézzétek meg még egyszer!
-
Gabor1092
tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan problémám hogy én lecseréltem a telefonomat, és édesapám örökölte meg, viszont van egy olyan gond vele hogy felrakom a SIM kártyáról a telefonra a telefonszámokat, de hívásnál nem jeleníti meg a hívó nevét, csak a telefonszámot, ez elég sok név esetén nem túl szerencsés.
A telefonon alap T-mobile 2.3.5 rom van, és még gmail fiók sincs beállítva rajta. Esetleg ez lehetne a gond?Előre is köszi a választ
-
-
^Clown
addikt
válasz
molnartom #22786 üzenetére
Azt megtaláltam, viszont nem sikerült feltenni a CWM recovery-t. Nem lehet, hogy azért, mert előtte már gyári reco + gyári rom alatt átpartícionáltam a telefont? Vagy nincs összefüggés?
Szépen látja a telefont, indítom az exe-t, írja hogy másolja át a telefonra, tel. újraindul, de nem ragad be a robotnál ahogyan kellene, hanem újraindul. Hangerő LE + power-nél meg az FTM fogad. Nem nagyon volt tegnap este már ötletem. -
^Clown
addikt
válasz
molnartom #22782 üzenetére
Köszi! Ezt is a gyári recovery alól kell installálni, ugye?
szerk: látom, recovery-bőlmolnartom: Skate_cache_to_ram_update.zip nekem ez a csomag kéne, de ez nincs fent
Mivel az a terv, hogy mégiscsak marad a gyári rom + gyári recovery, de új kiosztást csináltam. Ehhez kéne még ez a .zip. -
molnartom
aktív tag
Tadám! [link]
Remélem, tudtam segíteni!
Pedig, már csak a gyerek játszik a telóval, de be-be nézek ide is néha!
Szólj, ha a driver pack zip is szükséges, feltöltöm azt is.
-
^Clown
addikt
Sziasztok! Hű, de régen jártam itt
Egy kis segítséget szeretnék kérni: az itt található leírásból módosítottam a data + cache méretet (data 218Mb), de a "Skate_cache_to_ram_update.zip" fájlt nem tudom letölteni, már nincs fent az oldalon. Akinek megvan, fel tudná tenni valahová / tudna adni működő linket?
Illetve lehet, hogy feltenném inkább az Ice Armor III-at, de ahhoz kéne egy CWM, ahhoz sem találok már sehol sem működő linket, ebben is tudnátok esetleg segíteni?
Konkrétan erre a csomagra gondoltam. Köszi szépen! -
imrefos
tag
Hali skacok!
Van egy olyan gondom hogy, csak a zöld android logoig jut el a telo, de azt is csak töltőn, nem reagál töltő nelkűl semmire.
Szerintetek mit tudnék vele csinálni?
Elóre is köszi a válaszokat. -
angelius
aktív tag
Eljött az idő hogy én is elbúcsúzzak a Skatemtől. A három év alatt rengeteg romot kipróbáltam van ami bejött van ami nem, nem volt olyan hogy tökéletes rom mert mindegyiknek volt olyan ami nekem nem tetszett. Köszönöm Adamis kollégának a segítséget és mindenkinek akitől kaptam. Néha én is befogok ide nézni. Boldog Új évet kívánok mindenkinek.
-
Predator2
addikt
Helló
Rootolva van a telefon, a a felesleges appokat szeretném kitakarítani, hogy legyen hely a telefonon, de ami amikor elindítom a TB-ot akkor kiírja, hogy a su bináris elavult
és megakad a betöltés a root szintjének ellenőrzésénél.
Segítsetek, hogyan tudnám frissíteni?
Su binary:v2.3.2-efgh (0)
THX
-
angelius
aktív tag
Boldog Karácsonyt Kívánok Mindenkinek!
-
andyTM
őstag
Békés Boldog Karácsonyt Kívánok Mindenkinek!
-
lacaapa
újonc
Sziasztok tud valaki zte skate-hez függetlenítő kódot ami működik is
-
Medical
aktív tag
válasz
Medical #22748 üzenetére
Na rossz hírt kaptam a skatéval kapcsolatban.
Ma hívtak, hogy a hangerő-szabályzógombnál valami összekötő szalagot kell kicserélni. Amit csak külföldről tudnak beszerezni.
Beszerzési idő 2-3 hét, ára 4 eFt.
Egyenlőre nem kértem a javítást.
Szerintetek érdemes költeni még rá? -
kertimedve
csendes tag
Sziasztok
Pa 4.6 van fenn, a gmail állndóan leáll, de csak ha rányomok az új üzenet gombra, egyébként működik, jelez új mailnél stb, csak írni nem enged.. A frissítés előtt jó volt és utána is. "Magától" alakult ki a probléma pár napja. Valamint ha már meglévő üzenetben válaszolok, azt csak küldi elfele, akár napokig is, de soha nem sikerül neki. Tudja valaki mi lehet a gond?
Töröltem az adatokat, utána leszedtem, újraraktam, de semmi :/ -
angelius
aktív tag
Ma megleptem magam egy új telefonnal. A ZTE gyárhoz hű maradtam. A készülékem ZTE kis 2 Max. 2 proci 512 rendszer memória 4 gb memória. 3mp kamera. Kit Kat rendszer fút rajta. Nagyon gyorsan reagál minden érintésre. Így ez lett az utódja a Skatemnek bár megmondom őszintén a Skaten kívül még nem volt olyan telefonom amit több mint 3 évig használtam volna.
-
Medical
aktív tag
válasz
angelius #22742 üzenetére
Sajnos ez a kombináció nálam nem megy!
De most vettem észre, hogy a hangerő gomb csak a halkítás (-) működik rajta. Hangosítás (+) része nem reagál.
Keeperv85 fórum társunk korábban már gyanította valami ott nem jó. Még is, neki lett igaza.
Dél tájban csörgött a mobilom, de halkan fel akartam erősíteni a hangerő gombbal de nem tudtam csak halkítani tudtam.
Jobban meg néztem és valóban nem érzékeli a + irányt a gomb.
TPT, után biztosan ezért nem reagált a VOL (+) + Menü (középső) + Power gomb.
-
Medical
aktív tag
válasz
angelius #22740 üzenetére
Nekem még a recovery 4.0.1.4 van fent, ezért nem tudok azzal a kombinációval belépni a recoverybe.
Csak, hang le + power!
Az általad javasoltat, ha fel rakom a SD kártya gyökerébe a régi recoveryből tudom telepíteni és hogyan?Egy kérdés:
A recovery 4.0.1.4 alól nem lehet valahogyan TPT befejezni mert ott vannak a TPT által felrakott fájltok. -
angelius
aktív tag
válasz
Medical #22739 üzenetére
Szia! Nekem akkor csinált ilyet mikor a TPThelper valamit nem jól csinált meg. De van amit a HTCmanian is megosztottak ez a partíció 230 system ezt ha letöltöd és felrakod a sd-re ezután VOL (+) + Menu (középső) + Power akkor már a recovery fog fogadni
-
Medical
aktív tag
válasz
Adamis #22738 üzenetére
Este neki láttam. Sajnos nem jött össze!
Leírásod szerint csináltam mindent. Ahogy korábban írtam, az SD kártya gyökerébe másoltam a felrakásra váró új recoveryt és egy romot.
Ezt követően a Playról mobilomra letöltöttem a TPT-t, mely magyarul beszélt.
Elindítottam a Helper-t és megadtam a szükséges adatokat, majd igennel válaszoltam a SU hozzáféréshez. Eddig minden OKÉ volt.
Ezek után kikapcsoltam a telefont, aksit ki, majd pár másodperc múlva vissza és egyszerre le a VOL (+) + Menu (középső) + Power gombokat nyomtam.
A mobil újra indult, de nem recoveryben, hanem korábban feltelepített CYANOGENMOD rommal ami be is töltődőt rendje és módja szerint.
Így az új recoveryt sem tudtam felrakni.
Mi lehet a hiba? -
Medical
aktív tag
válasz
Adamis #22736 üzenetére
Oké.
Először is felrakom az SD kártya gyökerébe a
- cwm_6.0.5.3 zte skate zip fájlt és a
- ROM-otMajd az alábbi sorrend szerint feltelepítem, gondolom én.
1. először a mobilomra letöltöm a Play -ról, TPT HELPER nevű progit, majd elvégzem a Helperel particionálást
2. ezt követően, a fent lévő recovery alatt felinstálom az új recoveryt
3. végül a ROMO-t is.
Így jó?
-
Medical
aktív tag
válasz
angelius #22730 üzenetére
Rendben.
Köszi a felvilágosítást.
Az új recoveryt melyet letöltöttem, egy az egyben tömörítve zip formában rakjam az SD kártya gyökerébe?Ezután:
install zip from sd card - choose to install cmw_6.0.5.3_zte Skate.zipÍgy jó lesz?
Pár kérdés:
TPT Helper, amit majd letöltök a Google Playról a Skatera, tud magyarul?
Mit javasolsz a particio méretnek, ezen kívül milyen adatokat kell még megadnom?
Melyik ROMokat javaslod, hogy feltegyem?Előre is köszönöm a válaszod.
-
angelius
aktív tag
Szia! Ezt letöltöd és az sd-re rakod és recovery alatt felrakod de előbb particionálni kell ha 4.4 -es romot raksz fel mert az általában 220 mega.
-
Medical
aktív tag
Sziasztok.
Mielőtt bármi baromságot csinálnék újból, inkább kérdezek előbb.
ZTE Skate telefonomon, a jelenlegi recovery 4.0.1.4 -t, szeretném lecserélni az újabbra recovery 6 ......?
Kérdésem a következők:1. a recovery 4.0.1.4 keresztül tudok e másik rekovery-t telepíteni?
2. melyik az újabbik recovery, mely a ZTE Skate telefonomra rátehető?
3. ha valaki tudna egy pontos leírást, az sem ártana.Köszönöm.
-
Medical
aktív tag
válasz
Adamis #22713 üzenetére
Igazad van, de már rég óta nem járt ezen a fórumon. Ma vissza olvasgattam több fórumot, többen is panaszkodtak az ICE AMOR III-ra, wifi ügyben, de nem találkoztam sehol megoldással.
Du. felraktam a MIUI V5 SPECIÁL EDITIN HU ROM-t. Ez is tetszik és eddig kifogástalan, gyors is.
-
Medical
aktív tag
válasz
Adamis #22711 üzenetére
Köszi, meg nézem majd.
Tegnap este lecseréltem a RootBox-JB-t. Miután frissült a Google Playon, lelassult és utána nem tudott a Playra fellépni. Mindég kiírta, leállt a...... valami. Már nem emlékszek rá mi.
Feltettem az ICE AMOR III, bizva abban, hogy hátha sikerül kapcsolódni wifin a netre. Mint korábban, sajnos most sem tud kapcsolódni.
Erre van orvosság? Esetleg valami apk?Pedig kipróbáltak közül ez a ROM tetszik legjobban.
-
Medical
aktív tag
válasz
Keeperv85 #22707 üzenetére
Még egy kérdés, melyek azok a recovery -k, melyeket esetleg fel telepíthetek a ZTE Skate -re. Nem akarok abba a hibába esni, mint most.
Pontosan Te melyiket javaslod?
Esetleg ROM-ok közül?
Főleg az érdekelne, melyek a legstabilabb ROM -ok az újabbak és amiben minden működik. -
Keeperv85
nagyúr
válasz
Medical #22705 üzenetére
Most már tudod, hogy mivel kell, illetve lehet visszaállítani, ha valami félresikerülne. Ameddig működik a rendszer, addig megy az adb, addig lehet recovery-t cserélni. Ha még működik részben a recovery, tehát legalább az adb megy, ahogy nálad ment, még mindig nincs nagy gond. A baj akkor van, ha nem megy...
-
Medical
aktív tag
válasz
Keeperv85 #22702 üzenetére
Siker!!!!
Mindet a Te leírásodnak megfelelően csináltam és él a Skate! Fantasztikus, Király vagy!
Nagyon szépen köszönöm.
Szeretném megragadni az alkalmat és köszönetet mondani Adamis fórumtársunknak is, hiszen Ő is segítő készséggel állt a dolgokhoz és reményt is tartotta bennem.Nos, a recovery 4.0.1.4 raktam fel és a RootBox-JB-t.
Hogyan tovább?
-
Adamis
őstag
válasz
Medical #22698 üzenetére
Na most egy gyors kérdés: a gyári visszaállító image.img-vel próbálkoztál már? Mert van egy gyári rendszer+gyári recovery csomag, amit feltéve tiszta gyári állapotot kapsz. Ha volt root, azt is gyalulja... Ha kell, előtúrom, de valahol itt már linkeltem egy párszor, csak most mobilról vagyok és nekem bajos keresnem.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Nők, nőügyek (18+)
- PlayStation 5
- Yettel topik
- Milyen monitort vegyek?
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Sorozatok
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E4310 - i5-520M I 4GB I 160GB I 13,3" I Cam I W10 I Garancia!
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2025, 100% akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85M-D3H B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Utolsó 1 darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest