Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Egészséges evolúciót mutat a Sony Xperia 10 VII
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- iPhone topik
- Előrendelhető a Meizu 22
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- 3 milliós villanyautó, AI tamagocsi és kamerás napszemüveg - megjött az AstraUX
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
angelius
aktív tag
válasz
Zednel #22406 üzenetére
@Zednel Azért gondoltam hogy próbáld ki mert egyik ismerősömnek bejött de mivel a Skateknek egyedi lelke van nem mertem ajánlani száz százalékra.
@Dexter igen a MachSpeed-nek az alapja a H3 Blues csak nincs bele piszkálva és a MachSpeed nálam azért felejtős mert az aksi kijelzés százalékos amitől én frászt kapok. Azt Int2est használatánál észre ettem hogy nem mindig csatlakozott a teló a wifire hibát írt ki. Most nem tudom hogy a nitroglassnál van e ilyen hiba.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- újszerű iPhone 13 Pro Max 128GB graphite grafit független Apple
- Samsung Galaxy A02S 4G 32/7GB kártyafüggetlen + dual simes okos készülék, TÖBB DARAB!
- Samsung Galaxy A20E 4G 32/3GB kártyafüggetlen + dual simes okos készülék, dobozos, TÖBB DARAB!
- Iphone 8 64GB kártyafüggetlen, újszerű okos késüzlékek, több darab! /DOBOZ/GYÁRI TÖLTŐ SZETT/
- Apple iPhone 13 128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3357
- Bomba ár! HP ProBook 645 G1 - AMD A6-5350M I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest