- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mista
csendes tag
sziasztok,
a segítségeteket szeretném kérni!
körülbelül 2,5 éve a telekomtól vettem a skate-emet, azóta a gyári cuccokkal fut, nem piszkáltam bele különösebben, nagyjából elégedett is voltam vele mindenféle változtatás nélkül, és ilyesmit (új rom vagy hasonlók) most már nem is szeretnék, mert terveim szerint nem túl sokára másra fogok váltani. viszont van egy gondom, amit addig is jó lenne valahogy megoldani.
körülbelül 2 hónapja semmilyen értesítést nem kapok meg a skate állapotsorán azok közül, amik az androidos facebook app-tól jönnének. ez főleg az üzeneteknél zavaró, mert így folyamatosan meg kell nyitnom az alkalmazást ahhoz, hogy lássam, írt-e valaki. a telefon magától semmilyen formában nem jelez. a facebook appot kb 2 éve használom, eddig a kisebb bugokat és a facebook mindenkinél tapasztalható hülyeségeit leszámítva nem volt vele gondom. ez a probléma emlékeim szerint azóta tapasztalható, hogy egyszer kijelentkeztem az alkalmazásból (logout), majd miután jelszóval visszaléptem, többet már nem kaptam meg az értesítéseket. persze simán el tudom képzelni, hogy ez csak véletlen egybeesés, viszont előtte nem csináltam ilyen kijelentkezést, így nincs összehasonlítási alapom. azóta számtalanszor ki-be jelentkeztem már jelszóval, nem történt változás. ezen kívül próbáltam már minden alapvető lépést a hiba orvosolására, többször frissítettem, majd töröltem és újra telepítettem az appot, töröltem belőle az adatokat, beállítottam a telefonban a fiókoknál a szinkronizálást is (persze ez csak a névjegyek szinkronizálása volt, de úgy voltam vele kínomban, hogy hátha), de semmi sem segített. természetesen az értesítések be vannak kapcsolva, minden, ahogy kell. mégsem működik.
végül aztán a napokban leszedtem a facebook messengert, amit eddig nem használtam, hogy legalább az üzenetek értesítéseit azon keresztül megkapjam. legnagyobb meglepetésemre viszont így sem jönnek az értesítések, sőt, itt már egy érdekesebb jelenséget tapasztalok: ha a messenger meg van nyitva, csak nem az üzenetek listájánál, hanem mondjuk a beállításoknál vagyok, vagy a facebook app van megnyitva és mondjuk a news feedet olvasom éppen, akkor a közben érkező üzenetekről jön jelzés, rezeg a telefon, hangjelzés is van és az állapotsoron is megjelenik az üzenet, ugyanúgy, mint egy sms vagy bármi egyéb állapotsoros értesítés. ha azonban bezárom a facebook alkalmazást vagy a messengert és csak a háttérben futnak tovább, semmilyen értesítést nem kapok, csak akkor látom, hogy új üzenetem érkezett, ha megnyitom a facebook vagy a messenger appot.
egyébként az összes többi állapotsoros értesítés teljesen normálisan, a korábban megszokott módon működik, a gmailtől, a google playtől, minden ilyesmitől jönnek az értesítések, csak a facebook és a facebook messenger nem hajlandó rendesen működni.
tudtok-e bármi megoldást, ötletet a hiba orvoslására, egyáltalán hibaként kell-e ezt kezelni, vagy előfordulhat, hogy nem fogom tudni ezt megoldani, mert a facebook és a messenger valamelyik frissítése óta nem kompatibilis a skate-emen futó gyári rendszerrel?
köszi a segítséget, tippeket előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Megkimélt Apple iPhone 8 Plus 64GB Fekete szinben, 100% akkuval, kártyafüggetlen, garanciával
- Megkimélt Apple iPhone SE 2020 128GB kártyafüggetlen, fekete és fehér színben garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest