- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Mobilhasználat külföldön
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Külföldi SIM-ek itthon
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Romano
veterán
2.x esetében van valami megoldásotok a youtube app helyett valami alternatívával elérni a videomegosztót? (ugye most szívás mert megszűnt a régi yt appok támogatottsága, így már nálam sem megy)
-
Dr. Romano
veterán
válasz
Adamis #22671 üzenetére
A 4.1-et feltettem a gapps-al együtt. Tetszik, szeretném is megtartani viszont: annyi problémám van, hogy a youtube nem indul el amíg nem frissítem a google szolgáltatásokat, azt viszont nem tudom mert kiírja hogy nincs elég helyem (pedig telepítés előtt csináltam particionálást). Te ezt hogy oldottad meg?
-
Dr. Romano
veterán
válasz
siddis #22667 üzenetére
Igen van rajta. Korábban próbálkoztam pár rommal. Ehhez az sd-ext kreáláshoz tudnál egy linket adni? Asszem régen a app2SD-nél csináltam hasonlót a MiniTool Partition Wizard-al.
Adamis
Köszi a tippeket. Kártya az van 32GB azzal nem lesz gond (mondjuk csak CL4, gondolom a tempóra rányomja majd a bélyeget) Ezeket ki is próbálom. Amit utólag említettél az mit tud hogy ennyire jó? -
Dr. Romano
veterán
Üdv
Nincs kedvem végignyálazni az egész topicot így inkább megkérdezem:
Egy olyan romot szeretnék feltenni a telóra amiben meg van növelve valahogy a belső tárhely és minden funkció működik (ráidó, flash, BT stb...)
Létezik e egyáltalán ilyen rom és melyik (ha nem, akkor mit érdemes a fentiek tudatában feltenni)? Köszi. -
Dr. Romano
veterán
válasz
DessertFox #21463 üzenetére
Köszi, már nyomon vagyok
-
Dr. Romano
veterán
válasz
DessertFox #21460 üzenetére
Próbáltam már azokat is. Követtem a leírást, a telefonon FTM felirat kéne megjelenjen, akkor lehetne a start gombbal indítani a flasht, azonban csak folyamatosan újraindulgat, egyszer nem jut el a feliratig.
Most teszek egy próbált a 4.3-al, hátha ott már lesz végre Rendszer frissítés menüpont.
-
Dr. Romano
veterán
A probléma megoldása az lenne ha sikerülne visszategyem a gyári romot. Meg is van, csak az a gond hogy egy image.bin fájl, ezt pedig nem tudom feltenni recoveryből (és igen az sem segít ha zip-be csomagolom).
A másik lehetőség hogy frissítem a recoveryt, megvan az 5-ös, de az meg egy img és ezzel sem tudok mit kezdeni.
Harmadik lehetőség egy feltelepített 4.2-ről a Rendszerfrissítések menüvel visszatenni a gyárit, azonban azt sem tudom megcsinálni, mert nincs olyan menüpontom.
-
Dr. Romano
veterán
Sziasztok.
Egy ZTE Skate-re feltettem a CWM recovery 4.0.xx-et (a TPT helper segítségével). A gondom az vele, hogy ha feltelepítek egy rom-ot, akkor bootol rendesen, de ha utána újra belépek a recoverybe, onnantól mindig oda bootol be, akár újraindítást nyomok akár kikapcsolást (és onnan már az OS-t nem tudom elérni többé).
Az OS csak akkor töltődik be innen ha megint újratelepítem,de ha utána ismét belépek a recoverybe, kezdődik minden előröl.
Szerintetek ez miért van?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Hobby rádiós topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Philips LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xbox Series X|S
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Mobilhasználat külföldön
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged