- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Apple iPhone 4S - az amerikai pajtásod
- Magisk
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Milyen GPS-t vegyek?
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
- OpenRock S2 - a második évad jobb
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Véreshurka
senior tag
Sziasztok!
Kaptam egy ilyen telefont, és szeretném kicsit felturbózni. Igazából csak root-ot meg egy navigációt szeretnék feltenni rá, illetve jó lenne ha z IceArmor ROM-ot fel tudnám rá tenni, Blade-re anno nagyon bejött. Na most ezzel kapcsolatban kérnék segítséget.
Gyári 2.3-as telekom-os a telefon, semmi piszkálás nem volt vele. Próbáltam keresni a fejlesztői beállításokat, de sehol nem találtam. Ezt hogyan tudnám elővarázsolni? Illetve ha ezt megtalálom az ADB kapcsolatot összetudom hozni egy win10-es gépen? Az ADB és a Fastboot a mostani telómmal (OPO) jól működik win10 alatt is, de nem tudom, hogy a Skate is jól működne-e. Kellene nekem a telefon illesztőprogija is, vagy elég ha az ADB Fastboot páros már fennt van.
Illetve ha már ezek sikerültek tudnátok adni működő CWM recovery-t, illetve IA3 romot? Az itteni linkek sajnos mind meg vannak halva, a Modco fórumon pedig elég nagy a káosz, nem igazán látom át.
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- TCL LCD és LED TV-k
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Magas AI-költségek, csökkenő létszám: dolgozók ezreit rúgja ki a Microsoft
- Motoros topic
- Gitáros topic
- Hardcore café
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest