- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Apple Watch
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
WatsonSponge
csendes tag
válasz
aldebaran
üzenetére
Nahát, nekem nem ment ez az ext+ sajna akárhogy próbáltam. Nem baj, megoldottam végül másképp. SD kártyán 512mb ext3-as, primary partíciót csináltam, a 3 wipe után felraktam a jelly 2.81-et, restart nélkül rögtön egy nitroglass 2.1-et, utána restart és voilá 500 mb belső memória. Huhh, szenvedős volt. Na persze utána még felment a Gapps is, és minden jó. Csak az IGO szulinapp nem megy rá, mert (?) nem kompatibilis állítólag. Ezzel nem tudok mit kezdeni. Nem baj, eddig jó, van facebook meg viber, meg játék

-
WatsonSponge
csendes tag
válasz
aldebaran
üzenetére
Megyek dolgozni ma, és ha lesz rá időm, megkeresem azt a leírást, és megpróbálom úgy, ahogy te csináltad. Bár lehet, hogy csak holnap, mert hadrendbe kellett állítani a zte-t (viber, telefonszámok, stb..). Biztos jó lesz, bár majd kipróbálom más sd-vel is. Ha az se, akkor paranoidjelly. Próbálkozom.
Köszönöm! -
WatsonSponge
csendes tag
válasz
aldebaran
üzenetére
Nem, a ROM-ot és a GAPPS-t együtt csináltam. Utána újraindítás és ext2+. És ott állt. Probáltam a link2sd-t is, de nekem nem igazán jött be, mert hiába tud átmozgatni, nincs annyi belső memória a telefonba, hogy akár egy facebook-ot feltegyek. IGO meg 200 mb körül van. Tehát mindenképpen ezzel az ext2-vel kell valamit kezdenem.
-
WatsonSponge
csendes tag
válasz
aldebaran
üzenetére
Köszi, megpróbáltam először simán, majd a teljes leírás szerint is végigcsináltam. Ha csak a slimbean-t és a gapps-ot teszem fel, akkor jó. Ha elkezdem az ext+-t, akkor 20 perc, és még mindig semmi. 4 gb-os kártya, eredetileg FAT-re particionálva, class 4. Szerintem nem jó a kártya.
Pedig jó, teló látja, gép látja, nem tudom, hogy mi a gond, de nem baj, ez van. -
WatsonSponge
csendes tag
válasz
aldebaran
üzenetére
Hello!
Feltettem én is a slimbean cuccot, minden rendben van vele. De nagyon kevés a belső memóriája ennek a telefonnak, erre hogy ment rá az IGO? Van egy nitroglass 2.1-es cucc, ami az SD kártyából leszed a telónak helyet, de az állítólag a slimbean-nel nem passzol. Azt olvastam, hogy a paranoidjelly-vel jól működik, de nem tudom, hogy megpróbáljam-e azzal. Ezt te hogy oldottad meg? Igazából második telefonként használja a párom, amíg az xperia sp-je szervizben van, de kell neki facebook, játék, stb. és az sok ennek a belső memóriának, később meg navigációs telefonnak szánnám.
-
WatsonSponge
csendes tag
Sziasztok!
Van egy ZTE skate telóm, második telónak használjuk a párommal, ha valami gond van. Már régen vettem, és mindketten t-mobile-osok vagyunk, és nem emlékszem, hogy most független-e, vagy t-függő. Tudom ezt valahogy ellenőrizni? (nincs itthon más szolgáltató sim-je, macera lenne kérni valakitől). Gyári rajta minden, azt nem tudom, hogy root-olt-e (ezt hogy írják helyesen?
), alaptelefonnak használjuk. Köszönöm a segítséget előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Reklámblokkolók topikja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Arc Raiders
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- World of Tanks - MMO
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 17 256-512GB Minden Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehet
- iPhone 13 Pro - 128GB - Sierra Blue
- Apple Iphone XR - A2105 6.1" Fekete - 64GO - GSM IOS, 18.7
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone (3A) 5G 256GB + ajándék Nothing okosóra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3640
- Hp, Dell gyári 65W USB-C Type-C töltők, tápegységek
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Köszönöm!
Pedig jó, teló látja, gép látja, nem tudom, hogy mi a gond, de nem baj, ez van.
), alaptelefonnak használjuk. Köszönöm a segítséget előre is!