- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Így javít a Honor AI a szuperzoomos képeken
- Három kamera lesz a következő Nothing telefonon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Tovább pörög a DeepSeek-őrület
- Kipróbálható a One UI 7 a Galaxy S24 FE készülékeken
Aktív témák
-
-
sydon
csendes tag
válasz Csoknyai #7505 üzenetére
Sajnos én találkoztam ezzel a problémával, az NTFS formázás egy ideig nekem működött, de sajnos a telefon mintha újraformázta volna a neki nem tetsző fájlrendszert sima fatra és így nem lett jó a dolog. Szóval lehet hogy a kártyát nem szereti.
ahhoz hogy megértsd a rekurziót, meg kell értened a rekurziót
-
Saccco
nagyúr
válasz Csoknyai #7239 üzenetére
Elvileg a szoftveres moddinggal nem foglalkoznak, de erre azért nem vennék mérget. Spica topikban is volt több említés arra, hogy valaki másik szoftverrel vitte garanciáztatni az eszközt és nem kötekedtek.
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Gusztáv
addikt
válasz Csoknyai #3880 üzenetére
Persze, az összes pna kb azt használja.
@Tomate: a gépről kicsit lassabb a töltés mert szabvány szerint az usb max 500 mA add le, notebook-oknál meg 350 mA-t a jellemtző. Én a nokia E52 hálózati töltőjét használom, a munkahelyen meg egy régi nokia töltőt microusb átalakítóval (mondjuk az elvileg 5.7V-os, lehet hogy az annyira nem jó ötlet )
Laci
-
asturel
őstag
válasz Csoknyai #3567 üzenetére
Ha meg nem sikerult feltenned: /system -et rw (read+write) -kent kell mountolni, adb-n is megteheted
su
mount -o remount,rw /dev/block/mtdblock5 /system
--atmasol-- (dd vagy akar cp-vel vagy akarmilyen fajlkezelovel)
remount ro-kent mount -o remount,ro /dev/block/mtdblock5 /systemCsak megjegyzeskeppen, bootanimacio csak lassitja a bootolast.
Valamilyen korlat biztos van a meretre, de normalis hatarokon belul nincs baja vele (en is lecsereltem anno, eleg undorito az alap ZTE kinai csoda, ami raadasul 'szaggat')Valaki irta, hogy uj hedgehod rom alatt gyorsabbak a gameloft-os jatekok, valoszinuleg az meg a megnovelt vm heapsize miatt van (tobb memoriat hasznalhat az adott app).
[ Szerkesztve ]
-
V.Stryker
nagyúr
válasz Csoknyai #1534 üzenetére
Miért nem veszel egy Mio-t 20k-ért? És ott nincs kompromisszum + maximálisan tudja a navigációt.
Ezek az egybe kütyük mindent tudnak, de semmit sem jól. Ezt érdemes lenne átgondolni. Kivagyok akadva a fényképező taglalásától is pl, mert ezeken kb arra jó,hogy a QR kódot beolvasd és esetleg egy balesetet lefotózz, de a nyaralást már amúgy sem ezzel fogod, mert 15ezerért már veszel digitális fényképezőt, ami már nem ez a kategória. Ugyanez a gps-el is. GPS-elsz és ha közbe hívnak vagy telefonálnál, akkor meg kapkodsz, nyomkodsz összevissza.... Néha kihúz a csávából, arra jó.
-
Aktív témák
- Gran Turismo
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Külpolitika
- Asszociációs játék. :)
- Windows 10
- Mozilla Firefox
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20FE 128GB, Kártyafüggetlen, Használt, Ajándék Töltővel
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest