- Realme GT 2 - aláírjuk
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
Hirdetés
Aktív témák
-
-
tatabánya
senior tag
válasz
Krinyo #18878 üzenetére
ha kijön valami official jellegű biztos felrakom, de a customök nem bugmentesek... korántse. nemhiába dolgozik több fejlesztő, több hónapig a hivatalosakon és persze a ti segítségetekre is szükségük van, mert néha a legjobb ötletek az utca végén ülő "kockától" jönnek. de itt viszont nap mint nap posztol valaki egy új romot
-
Nohab61
aktív tag
válasz
Krinyo #18857 üzenetére
Igen lehet a pontszám több, de a Stagefright szerintem a 2.2 egyik lényege főleg a média terén szóval azzal egyetértek hogy a pontszámot nem kell nézni sőt nem is mérvadóak max készüléken belül a romok teljesítményét nézni, de hogy egy progoram miatt kikapcsolni csak azért mert magas pontot ad miatta .
-
mira72
őstag
válasz
Krinyo #18865 üzenetére
szinte minden második új romot felteszem ( mindig megfogadom h most már már megvárom a finalt, de nem ) , előtte factory reset, utána mindent újra telepít.. kis pakk sd-re, meg amit kell gmail-rol leszinkronozza, úgy nem tart semeddig.
nem hiszem hogy bármi is össze lenne kutyulva ezzel.... -
_NCT
addikt
válasz
Krinyo #18515 üzenetére
Eldobom az agyam... 786MHZ-en 6 percig futott a stress test, ki is írta hogy minden okés, s erre mikor nyomok neki egy return-t, kifagy az egész
Na ezmi... Bár lehet h nem 25%-os akksival kéne próbálkozni
De azért nem rossz, hogy már telefon cpu-kat tuningolunk... Pár év, és mindenki kis Zalman hűtővel szerelt mobillal járkál majd, kis "neon-ledekkel" szerelt házakban, s futtatják majd a buszon-villamoson-metrón a kis benchmarkot, vagy épp CoD-al multizva okoznak majd épp egy tömegbalesetet...
Najó befejeztem mára a kockulást...
Nincs mese, 770-nél megáll a tudomány, ez az utolsó stabil freki
-
kelzsoca
félisten
válasz
Krinyo #16686 üzenetére
toxicdog21 nagyon bator vagy, hogy be merted vallalni, bar Tom ritkan szokott malort csinalni. Tegla is lehetett volna a telefonodbol.
Pontosan, bátor húzás volt, de csak tapasztalt, hozzáértő személyeknek javasolt ez a módosítás, kezdők, kevésbé hozzáértők inkább felejtsék is el.
-
sonique
őstag
válasz
Krinyo #14881 üzenetére
de ahova a letöltött appokat telepited azt a helyet nem foglalja az elöre telepitett !?!?
vagy rosszul gondolom ?
igy gyakorlatilag ha lite romot raksz fel az a hely nincs kihasznalva !!!mert a rom helye ahova települ fix
attol függetlenül hogy mennyi app van benne
de szoljatok ha nem igy van ?! -
Flagstaff2
senior tag
válasz
Krinyo #14746 üzenetére
Az a beállítás csak arra vonatkozik (apróbetűs rész!!!) hogy mikor váltson át Wi-Firől 3G-re. Az nem Wifi Sleep Policy, vagy legalábbis nem abban az értelemben hogy a wifi standby-ban is aktív marad. kipróbálása végtelenül egyszerű. Skype felrak, wifi bekapcs, aztán próbáld felhívni magad skype-on miközben a teló lemegy alfába.
-
hjozsi
tag
válasz
Krinyo #14257 üzenetére
Ezt jól értem? A system\app-ból hiába törlök attól még nem tudok több app-ot telepíteni?
Ha így van akkor mi történik ha a \data\app-ból egy nagyobb app-ot (pl:navigácio, skype), áthelyezem a \system\app-ba pl rootexplorerrel? Elindul onnan az alkalmazás és telepíthetek a helyére másik programot? Olvastam valahol hogy a dalvik-cache mappába valamilyen .dex fájl is tartozik hozzá azzal mi lesz? -
adsnew
tag
válasz
Krinyo #11825 üzenetére
Én örülnék neki,, ha mindenkinek akinek eddig nem cserélték ki feltöltenék az új firmware-t és teljesen jól működne nekik
Csak miért telik ez napokba?
Ha ennyire tudják, hogy hol van a bibi, a mai világban órák alatt meg lehet oldani a kérdést
Csak a jó firmware kell, sz.gép az van a szervizben, kábel van, max egy szoft kell még de az is kell hogy legyen, nagyon gyorsan megoldható a csere
Ha van jó firmware hol van? ha most kezdik el írni akkor az "újak" mitől működnek jól? Azon a jó van akkor mi tart eddíg?
-
nbalus2k
csendes tag
válasz
Krinyo #11408 üzenetére
Kicsit úgy érzem, hogy elmagyarosodott a fórum!
- Sok hiszti!
- Sok sírás!
- Bezzeg a szomszédnak...
- Nekünk is ez jár!Annyira tükrözi a magyar mentalitást, hogy az már szinte fáj.
Nekem is régi készülékem van, mégsem sírok mint a fürdős q......k. Tudom mihez van jogom, mihez nincs mégsem fogom a gyerekemet ingyen étkeztetni, ingyen könyvet igényelni, csak mert lehet. Ha tudom megveszem! Nem leszek állami nyugdíj pénztártag, ne tartson el engem a gyerekem soha még ha nem is kapok annyit. Bennetek ilyen érzések, gondolatok nincsenek? (akinek nem inge...)
Üljetek le, vegyetek mély levegőt és várjatok egy kicsit. A régi készülék is teljes értékű készülék és nincs olyan jellegű problémája amely a mindennapi használatot bármennyire is befolyásolná. Amennyiben jön bármilyen frissítés, biztos tudni fogtok róla!
Ui.: elnézést, ha nagy kanyart vettem volna
-
atiska007
senior tag
válasz
Krinyo #11358 üzenetére
persze, én hozattam OSF-t Angliából... Volt lehetőségem, akkor miért ne.
De ha vkinek nem is lenne lehetősége, DE annyira kell neki 512, akkor kicsit fizessen rá és vegye meg ebay-en.Amikor megvetted, akkor nem volt számodra a probléma, hogy csak 256 van benne?
Ha vásárláskor is probléma volt és átverve érezted maga az OSF miatt, akkor miért vetted meg?
-
atiska007
senior tag
válasz
Krinyo #11329 üzenetére
Jó lenne, ha a kedves fórumtársak megértenék a szolgáltatók hozzáállását a dolgokhoz.
Bár én nem T-nél dolgoztam, DE:A telefon egy szükséges rossz, amit a szolgáltatónak el kell adnia, garit kell rá vállalni, amiért cserébe a szolgáltatásait el tudja adni (amiből ugye a bevétele származik)
Azt értsük meg, hogy a szolgáltatóknak semmilyen ráhatásuk nincs a készülékekre, max beveszik a kínálatba, vagy nem.
Pl. az előfizetéses telefonok eladása az első pillanatban csak ráfizetés egy szolgáltatónak.
A csere a szolgáltatónak szintén ráfizetés, bár fene tudja milyen szerződésük van.Szóval bocs az off-ért, de mindenki a "T-mobájlt" szidja és nem a ZTE-t, hogy milyen selejt telókat adott el ide.
lehet itt jönni, hogy a toyota szervizeli a kocsimat gariidőn belül, meg még más hülyeségekkel, de fogjuk már fel, hogy a T nem a ZTE.
Mindenki örüljön, hogy ha kicserélik és ne habzó szájjal szidja a szerencsétlen T-s szervizest. Kiadtak neki parancsba valamit, vagy nem és pont.
Talán a fórumot is fel lehetne tölteni értelmesebb dolgokkal, mint a 256Mb-os sírások és fröcsögések, hogy milyen szar a T, hogy ilyet el mert adni.
Vettél volna OSF-et ebay-ről oszt csókolom, ha nem jó a 256Mb-os.
Persze mikor bejött a teló, akkor mekkora jó volt a 256Mb, meg hogy ezért a pénzért mennyire megéri így is.No offense, de minek sír valaki, hogy átb@szták, mert most már 512-es van.
Ilyen alapon én is visszavihetném a gyártónak a kocsimat, hogy cseréljék ki, mert sokkal több extrával árulják most ugyan azt a típust.Na ennyi, azt hiszem nem fogom látogatni ezt a fórumot, mert régóta már csak ennyiről szól:
-gradiens hiba
-átvertek a 256 Mb-al
-szemét T -
orrlyuk
aktív tag
válasz
Krinyo #11286 üzenetére
Olyannyira, hogy pl. én tegnap, mikor cserére vittem a 256-osomat, tök ciki volt, mert már alig látszott a grádienshiba. Direkt megnéztem kétféle launcherrel, a gyáriban szinte eltűnt, a Pro-ban valamivel jobban látszott. Régebben mások azt figyelték meg, hogy a hőmérséklettel is összefügg.
Hát, de most már ez nem az én problémám...
-
Krinyo
senior tag
-
Glatius
őstag
válasz
Krinyo #10102 üzenetére
Ha több a szabad memóriád, akkor többet adhatsz egy alkalmazásnak, tehát az a néhány sokkal gyorsabban fog futni. Erre a swap sem megoldás, mert az operatív tár elérés sokkal gyorsabb mint a lapozófájlba firkálás. Nem akkora a különbség mint a PC esetében ahol a HDD-re körmöl az OS, de mindenképpen lassúbb.
-
MoRiCKaXXL
tag
válasz
Krinyo #10090 üzenetére
Ha kipróbálsz pár nagyobb alkalmazást, ami memóriafaló, pl igo vagy sygic aura, játékok, stb majd látod a különbséget. nekem a launcher pro ilyenkor egy kis ideig gondolkodik és a felrakott task manager ikon is mutatja hogy a ram tele és a proci kilépés után még másodpercekig maxon pörög, gondolom pakolja vissza a progikat a memóriába vagy pucolja ki az éppen bezárt alkalmazást, a lényeg, hogy a ram igenis előrelépés.
próbáljatok ki egy win7-et 2 meg 4 giga rammal és ha nincs pozitiv különbség, fejethajtok. ja hogy ez linux? nem annyira más, elhihetitek.
Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Építő/felújító topik
- Windows XP
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- Eredeti játékok OFF topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3145
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3141, 95% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- Xbox Ultimate előfizetések
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest